Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Браво за Нани! Ного подобар од минатите 2-3 утакмици. Центаршуто за голо, да дркаш на него, ипак нека уче од Јанг. :) Бербатов се трудеше, ама ми изгледа ного деконцентриран заради тва шо сака да е прв стрелец и да постигнува голове, а не треба ич да го боле. Наградите си идат сами по себе. Руни конечно да преработе, нека биде негов перииодо до крај. ВДС цар. Андерсон и он малко деконцентриран, ного фор си дава со топката. Гигс? Треба ли нешто да се каже? :) Бент изиграва мајмун. Как и да е, добра утакмица, фала Богу без проблем со Астон Вила. :) Одеме за 19...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добар натпревар, нема потреба одма да се збори за Бербатов, одигра сосем добро, имаше прекрасни потези е сега немаше среќа кога промаши празен гол, но добро е.Ако Немања не остава без зборови и е прекрасен, јас сварно немам зборови да го опишан РАЈАН ГИГС !

п.с А што се случи со Фергусон, зошто ниеден од клупа не влезе после принудната измена ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добар натпревар, нема потреба одма да се збори за Бербатов, одигра сосем добро, имаше прекрасни потези е сега немаше среќа кога промаши празен гол, но добро е.Ако Немања не остава без зборови и е прекрасен, јас сварно немам зборови да го опишан РАЈАН ГИГС !

п.с А што се случи со Фергусон, зошто ниеден од клупа не влезе после принудната измена ?
Мислам дека зошто ова ни е трет натпревар за една недела, а сите замените во саботата ги одиграа 90те минути, така да и подобро што не направи замена, нареден меч ни е против Волвс, незгодни се тие. За Sir Ryan Giggs и јас немам зборови, секоја чест, да не го замрзнуваат преку лето што е вака свеж? Трча како 20 години да има. Бербатов денес малку разочара, другите сите беа на ниво, океј и малку можеби О`Шеј што го заборави Бент. Се на се, задоволна сум, нека продолжат вака.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Пеер Кантона у 97 се пензионираше! :)
My bad Дено, за него нешто друго ми се моташе низ глава ... а и одамна беше ем башка Билобилот не работи ко шо треба :pos2::pos2:

Браво за победава на деновите од годишницата од Минхенската несреќа, се надевам дека и наредната утакмица со црни ленти ќе ја крунисаат со победа како почит кон жртвите на тој ден.

Munich_Clock.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве и еден интересен факт The last time #mufc went 29 unbeaten in the league, we did the treble.......hmmm. :) Гуднајт.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ии морав да спомнам, која асистенција на ВДС кон Руни, не го може секој ова, секоја чест мајсторе.И асистенцијата на Нани беше прекрасна, но ... :)

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Nema sto frugo da se kaze
GAZIME 29 po red bez poraz samo taka mora da se prodolzi i nasa e titulata
moram ednas onaa nasata zasluzija

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
100 милиона за Видич од Реал Мадрид, засилување на нападот :) :)
Одличен натпревар, поздрав за Red Army Strumica и нареднио пат некој да зема апарат да напрааме некоо слика за успомен :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Кога го гледам Гигс како игра ми иде да помислам дека најубавите години за фудбал на еден фудбалер се од 35 до 40.. :back:
Ајде честитки и од мене за денешнава победа, ги решивме кога најмногу боли - 1 и 45 мин. :vozbud:, малку ми падна криво за Флечер, требаше да биде негов ден, ама штета што така заврши. :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.096
37 points out of 39 possible at home in the league this season. #mufc and 29 games unbeaten and 3 wins in 7 days - #mufc not arrogant, just better
И девета победа на последните 11 натпревари во ПЛ. А може и да се каже седма на последните 8 меча во сите конкуренции..

За мечот.. Победа без поголеми проблеми.. Фала богу батко Вејн да даде 2 гола на еден натпревар, а можеше и хет-трик.. Ама нека го чува за Сити.. :) Создадовме многу шанси, на крајот Бербатов, Руни и Нани се изнапромашија, а и Фридел добро бранеше.. Одбрани по една бомба од Руни и Нани + некоја 100% шанса.. Видиќ постигна ѕверски гол, Нани изигра супер, само на крај не ми се допадна кога не му асистираше на Евра, туку шутираше, ама нема веза ај..

Иначе, на анкетата за фудбалер на месец Јануари, Чичарито води, пред Бербатов..

И да, сеа кога го гледав распоредот забележав.. Челзи пред дуелот со Јунајтед на Стемфорд ќе има малце поголем одмор, оти како што знаеме на 4 дена пред тој меч Јунајтед треба да гостува на Виган.. Челзи требаше да го пречека Бирмингем, ама мечот ќе биде поместен, поради финалето на Бирминген во Карлинг Купот против Арсенал.. Ептен им се погоди одложувањето значи..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.695
Браво браво, мушка игра, Руни ѕвер!

GLORY!!!

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Честито победа. Туку одамна не сум го прател Нани, сеуште е wanna be Cristiano ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom