Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И судиите умрени, и неефективноста на Руни со ВИла на Театарот. Таму отиде титулата. :(
Друг ми беше маабето брат. Не ме интересира за минатто. Лани си е за лани, завршена приказна. Сакаах да му кажам на дечкото оти е лесно да кажеш оти Челзи е послаб конкурент од Арсенал коо нее победил 5 утакмици, тва и баба саа да га питаш-знаа. "Јас мислам оти Арсенал ќе биде поголем конкурент од Челзи таа година"..., а поминаа 15 кола... шо ќе биде, кога ќе биде? Од ка дојде Арсенал пред Челзи. Од коо ќе завршат работте сите знаат кој ЌЕ биде. И веќе коо почнаате да говорете за ланската титула, имааме најмалко 10 шанси да га земеме, а не само Блекбурн, Вила, судиите... до се' беше. Ама за тва па, таа година е сезона за наплаќане версии. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Друг ми беше маабето брат. Не ме интересира за минатто. Лани си е за лани, завршена приказна. Сакаах да му кажам на дечкото оти е лесно да кажеш оти Челзи е послаб конкурент од Арсенал коо нее победил 5 утакмици, тва и баба саа да га питаш-знаа. "Јас мислам оти Арсенал ќе биде поголем конкурент од Челзи таа година"..., а поминаа 15 кола... шо ќе биде, кога ќе биде? Од ка дојде Арсенал пред Челзи. Од коо ќе завршат работте сите знаат кој ЌЕ биде. И веќе коо почнаате да говорете за ланската титула, имааме најмалко 10 шанси да га земеме, а не само Блекбурн, Вила, судиите... до се' беше. Ама за тва па, таа година е сезона за наплаќане версии. :)
Па се знае бе..дрогба со неговите 30 и нешто години и Анелка...мислиш ќе играат константно цела сезона? Ако челзи не купи нешто во Јануари а освои титула ја частам у Злате...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па се знае бе..дрогба со неговите 30 и нешто години и Анелка...мислиш ќе играат константно цела сезона? Ако челзи не купи нешто во Јануари а освои титула ја частам у Злате...
Ае, ка ќе разбереш шо сакам да кажам два прста у атмосфера. Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ajde be toj vasiot alex ferguson da ne e podobar?
anceloti vo 6-7 godini osvoi dve tituli vo liga na sampioni kolku toj vasiot isforsian trener "najdobriot na site vreminja" osvoi za 30 godini u man u :tapp:
ali sepak on e najdobar.... a drug trener da ne pominese liga na sampioni grupi ke go izbrkaa :uvo:

Луѓе ботов глејте го :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Еве една причина зашо статијава е глупост. Зошто некој што е првотимец во друг тим би сакал да дојде и да биде замена?
Затоа што Манчестер Јунајтед е далеку подобар и поквалитетен тим од Стоук. Се натпреварува и е конкурентен во Европа, како и во Премиерлигата. Нешто што не е Стоук ни во близина:) Ако е така не знам зошто би седеле Македа, Чикарито и ред други во клубот кога би можеле на овие години со сигурност да бидат првотимци во тимови од рангот на Стоук.

А и да... Шоукрос е дете на Јунајтед, така да не гледам причина зошто да не се врати.

G

Gray Foxx

Гостин
Затоа што Манчестер Јунајтед е далеку подобар и поквалитетен тим од Стоук. Се натпреварува и е конкурентен во Европа, како и во Премиерлигата. Нешто што не е Стоук ни во близина:) Ако е така не знам зошто би седеле Македа, Чикарито и ред други во клубот кога би можеле на овие години со сигурност да бидат првотимци во тимови од рангот на Стоук.

А и да... Шоукрос е дете на Јунајтед, така да не гледам причина зошто да не се врати.
Епа ај ако е така и Роси, Пике и Форлан да ги вратиме... Ебати логиката. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom