Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Па мислам дека само неколку натпревари беше казната. ))можда ако им ја скинале првичната казна! Значи пак нема титула годинава:pos2:
Па мислам дека само неколку натпревари беше казната. ))можда ако им ја скинале првичната казна! Значи пак нема титула годинава:pos2:
Друг ми беше маабето брат. Не ме интересира за минатто. Лани си е за лани, завршена приказна. Сакаах да му кажам на дечкото оти е лесно да кажеш оти Челзи е послаб конкурент од Арсенал коо нее победил 5 утакмици, тва и баба саа да га питаш-знаа. "Јас мислам оти Арсенал ќе биде поголем конкурент од Челзи таа година"..., а поминаа 15 кола... шо ќе биде, кога ќе биде? Од ка дојде Арсенал пред Челзи. Од коо ќе завршат работте сите знаат кој ЌЕ биде. И веќе коо почнаате да говорете за ланската титула, имааме најмалко 10 шанси да га земеме, а не само Блекбурн, Вила, судиите... до се' беше. Ама за тва па, таа година е сезона за наплаќане версии.И судиите умрени, и неефективноста на Руни со ВИла на Театарот. Таму отиде титулата.
Па се знае бе..дрогба со неговите 30 и нешто години и Анелка...мислиш ќе играат константно цела сезона? Ако челзи не купи нешто во Јануари а освои титула ја частам у Злате...Друг ми беше маабето брат. Не ме интересира за минатто. Лани си е за лани, завршена приказна. Сакаах да му кажам на дечкото оти е лесно да кажеш оти Челзи е послаб конкурент од Арсенал коо нее победил 5 утакмици, тва и баба саа да га питаш-знаа. "Јас мислам оти Арсенал ќе биде поголем конкурент од Челзи таа година"..., а поминаа 15 кола... шо ќе биде, кога ќе биде? Од ка дојде Арсенал пред Челзи. Од коо ќе завршат работте сите знаат кој ЌЕ биде. И веќе коо почнаате да говорете за ланската титула, имааме најмалко 10 шанси да га земеме, а не само Блекбурн, Вила, судиите... до се' беше. Ама за тва па, таа година е сезона за наплаќане версии.
Ае, ка ќе разбереш шо сакам да кажам два прста у атмосфера. ПоздравПа се знае бе..дрогба со неговите 30 и нешто години и Анелка...мислиш ќе играат константно цела сезона? Ако челзи не купи нешто во Јануари а освои титула ја частам у Злате...
И вие:smir:Не не кој последен се смее касно сваќа...А вие очигледно не сваќате дека немате шанси за титула :smir:
Добро, ај магла сегаИ вие:smir:
ajde be toj vasiot alex ferguson da ne e podobar?
anceloti vo 6-7 godini osvoi dve tituli vo liga na sampioni kolku toj vasiot isforsian trener "najdobriot na site vreminja" osvoi za 30 godini u man u
ali sepak on e najdobar.... a drug trener da ne pominese liga na sampioni grupi ke go izbrkaa :uvo:
Еве една причина зашо статијава е глупост. Зошто некој што е првотимец во друг тим би сакал да дојде и да биде замена?
Затоа што Манчестер Јунајтед е далеку подобар и поквалитетен тим од Стоук. Се натпреварува и е конкурентен во Европа, како и во Премиерлигата. Нешто што не е Стоук ни во близина Ако е така не знам зошто би седеле Македа, Чикарито и ред други во клубот кога би можеле на овие години со сигурност да бидат првотимци во тимови од рангот на Стоук.Еве една причина зашо статијава е глупост. Зошто некој што е првотимец во друг тим би сакал да дојде и да биде замена?
Епа ај ако е така и Роси, Пике и Форлан да ги вратиме... Ебати логиката.Затоа што Манчестер Јунајтед е далеку подобар и поквалитетен тим од Стоук. Се натпреварува и е конкурентен во Европа, како и во Премиерлигата. Нешто што не е Стоук ни во близина Ако е така не знам зошто би седеле Македа, Чикарито и ред други во клубот кога би можеле на овие години со сигурност да бидат првотимци во тимови од рангот на Стоук.
А и да... Шоукрос е дете на Јунајтед, така да не гледам причина зошто да не се врати.