TheGeneral
Арогантно копиле
Тогаш што се секираш за Челзи кога се камења?
Види Сити да не влезе во форма,дека очигледно Челзи ја не би го сметал за конкурент.
Тај Челзи, скапах го фаќајќи на спортска таа година
X2;GG ц ц ц ... пари лее, шала лее 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш што се секираш за Челзи кога се камења?
Види Сити да не влезе во форма,дека очигледно Челзи ја не би го сметал за конкурент.
X2;GG ц ц ц ... пари лее, шала лее 
Не не кој последен се смее касно сваќа...А вие очигледно не сваќате дека немате шанси за титула :smir:
Па ако немаат шанси Арсенал тогаш уште од сега да славиме...ваков Челзи јас не го сметам за конкурент...
ќе се борат за лига на шампиони ако не купат нешто зимава..
Мислам дека годинава Арсенал ќе биде тој што ќе прави проблеми...
Сезоната е пред самио почеток. Додека не видеш как играат и двете екипи не можеш да кажеш кој ќе биде поголем конкурент. Иначе јас мислам оти лани ќе беше Челзи тај шо го спречи Јунајтед да не освоо титула. Речиси сам сигурен.

Ферги изјавил дека Велбек по крајот на неговата позајмица се враќа во Манчестер и дека ќе смета на него. Ова многу ми се допаѓа Велбек ќе биде одличен играч.

Судат пак во ПЛ.:helou:Лани ја изгубивме кај судиите што завршија во трета лига после натпреварот против Челзи! Сеа ги нема нив и не би требало да е проблем да се освои, нели?![]()
![]()
можда ако им ја скинале првичната казна! Значи пак нема титула годинава:pos2:Судат пак во ПЛ.:helou: