Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш што се секираш за Челзи кога се камења?
Види Сити да не влезе во форма,дека очигледно Челзи ја не би го сметал за конкурент.

Тај Челзи, скапах го фаќајќи на спортска таа година :) X2;GG ц ц ц ... пари лее, шала лее :)

Не не кој последен се смее касно сваќа...А вие очигледно не сваќате дека немате шанси за титула :smir:

Па ако немаат шанси Арсенал тогаш уште од сега да славиме...ваков Челзи јас не го сметам за конкурент...
ќе се борат за лига на шампиони ако не купат нешто зимава..
Мислам дека годинава Арсенал ќе биде тој што ќе прави проблеми...

Од сега ќе бришам се` што е жута штампа. Најсериозно ви кажувам. Да не цвикате после дека ви фалат постови.

Ферги изјавил дека Велбек по крајот на неговата позајмица се враќа во Манчестер и дека ќе смета на него. Ова многу ми се допаѓа Велбек ќе биде одличен играч.

Па ако немаат шанси Арсенал тогаш уште од сега да славиме...ваков Челзи јас не го сметам за конкурент...
ќе се борат за лига на шампиони ако не купат нешто зимава..
Мислам дека годинава Арсенал ќе биде тој што ќе прави проблеми...

Сезоната е пред самио почеток. Додека не видеш как играат и двете екипи не можеш да кажеш кој ќе биде поголем конкурент. Иначе јас мислам оти лани ќе беше Челзи тај шо го спречи Јунајтед да не освоо титула. Речиси сам сигурен.

Сезоната е пред самио почеток. Додека не видеш как играат и двете екипи не можеш да кажеш кој ќе биде поголем конкурент. Иначе јас мислам оти лани ќе беше Челзи тај шо го спречи Јунајтед да не освоо титула. Речиси сам сигурен.

И судиите умрени, и неефективноста на Руни со ВИла на Театарот. Таму отиде титулата. :(

Титулата лани ја изгубивме во второто коло со Барнли кога изгубивме со 1-0 и нерешениот резултат со Блекбурн при крајот на сезоната ама овваа сезона ги згазивме ајде сега во вторник да го освоиме првото место во ЛШ па после нарениот понеделник се враќаме и на првото место во Премиер лига таму кај што припаѓаме

не не, лани ја изгубивме титулата кај Блекбурн 0-0 заврши да ја тепавме таа утакмица ќе имавме 2 бода повеќе од Челзи на 2 или 3 кола пред крај.

Ферги изјавил дека Велбек по крајот на неговата позајмица се враќа во Манчестер и дека ќе смета на него. Ова многу ми се допаѓа Велбек ќе биде одличен играч.

И мене тоа ми се допаѓа. Многу сакам Велбек да биде новата 7-ца на тимот :)

Лани ја изгубивме кај судиите што завршија во трета лига после натпреварот против Челзи! Сеа ги нема нив и не би требало да е проблем да се освои, нели? :) :)

Лани ја изгубивме кај судиите што завршија во трета лига после натпреварот против Челзи! Сеа ги нема нив и не би требало да е проблем да се освои, нели? :) :)
Судат пак во ПЛ.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom