Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.154
0-0 тоа е тоа повеќе среќа нареден пат..Ништо од желбата да ги тепаме ниви од желбата Чики да се одмазди:toe:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
а у .... нерешена !!!!!!!!! ќе се радуваат сега шити на бодот !!!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Единствен играч на кој можам да му кажам БРАВО е столбот ВИДИЧ ! Свака ти част капитене нека земат сите пример од тебе како треба да се игра ! Изигравме нерешено кај Шити, не е и баш толку блескаво но не е ни лошо. Ајде на ОЛД ТРАФОРД ќе ги згазиме!

Глори Глори !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
цц, на крајот главата не си ја знаеја...дури и измена правеја во 90+...јебига...тоа е тоа, сега уште едно тешко гостување, што мора да се победи

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Заслужено реми иако бевме подобри и поконкретни ама како да му беше страв на Ферги да излезе со 2 напаѓачи!
А и да сакаше имавме малер повреди на двајца дефанзивци!
GLORY GLORY MAN UNITED!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако Ферги е задоволен со бод, тогаш мораме да бидеме и ние.

Glory, glory !

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Да ти ибам Сити , милиони и милиони потрошени пари за кукавичка игра на домашен терен во големото дерби !

Многу тактики во утакмицава а малку фудбал...

ЈБГ ,после првото полувреме бев задоволен и со бод ,ама сега на крајов многу ми е жал што не победивме ,имавме неколку ветувачки акции за таква работа,но секогаш како да недостасуваше последниот пас ...

то е то...наредно со Астон Вила се надевам дека ќе играме со двајца вистински напаѓачи....ако јас би бирал тоа би биле Бебе и Чичарито...колку да пробаме...

Флечер некако не се покажа како офанзивец денеска, единствен елемент од неговата игра што му фали за да биде во топ светски играчи од среден ред со офанзивни карактеристики....али тој е кроен за други задачи,па верувам дека САФ нема веќе да го форсира толку напред како денеска...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Добро изигравме, со оглед на тоа што и самиот Ферги беше задоволен од бод. Видич ѕвер, една топка не помина. Керик и Флечер исто добро изиграа, цело време трчаа по средината. Инаку Челзи е повторно на +4, а и викендов не чека уште едно тешко гостување со Астон Вила.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Ах Бербатов Бербатов од кај ни се навеа уште колко време ке те трпам во нашиот тим како не ти е срам бе сите трчат гинат на теренот а ти си шеташ јајцата там, и ова не му е прв натпревар лошо изигран веке 3-4 по ред има нај слаби оценки. Ах дали ке го доживејам јас тоа да те седнат на клупата и да гледас како руни и чичарито ги тресат противничките мрежи

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749

Прстот како пиштол и право во уста :pos2:
1 полувреме нив им припадна
2 полувреме беше наше
се надевам повредиве не се нешто опасни и сколс ми се чини не беше целосно опоравен откако заврши како кашлаше:kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков е тој тим што е подобар од нас а чува резултат на домашен терен?

РАФАЕЛ ЅВЕР!!!!!!!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807

Прстот како пиштол и право во уста :pos2:
1 полувреме нив им припадна
2 полувреме беше наше
се надевам повредиве не се нешто опасни и сколс ми се чини не беше целосно опоравен откако заврши како кашлаше:kesa:
Ајде асална резолуција од фоткава и идам утре да принтам ... си ставам постер у соба :D

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
реален исход на утакмицава :) Видиќ чудовиште, карпа, камен.. онака баш капитенски игра во стилот од Рој Кин.. до последен здив... Рафаел феноменален... го изеде грдиот... најпозитивно сум изненаден од Керик... која игра од него денес... какви пасови.. какви пресечени топки.. колку дуели доби со коњот Туре и со дивјакот Де Јонг потпомогнат од Сколс во секој случај..лајк за парадата од старецот Ван Дер Сар при слободениот од грдиот.. другите играчи не вредат да се спомнат, посебно не Нани и Флечер :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еден у Корнер вика овој камионов Туре кога ќе цркне 8 души треба да го носат не 6 :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom