Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
А да и јас заборајв да му честитам на Видата. Среќен роденден капитену, се надевам ќе играш за нас до крајот на договорот и чесно ќе си заминеш како ѕвезда, како легенда.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Мој тип е дека ќе го шитнат уште во Јануари, ем за што побрзо да се заврши сето ова за да не штети на клубот како што вика Ферги, ем да се земи некоја пара. Нема шанси по сето ова Руни да има лице да оди на тренинзи, да конкурира за прв тим или уште помалку да игра на терен. Нека оди во Реал нека ни го дадат Бензема + 20/30 мил. и ај чао пријатно. А ко не нека го одврзат синиве комшии ќесето инека фрлат 40/50 мил. и ние фино лепо да си го земиме Суарез и да не се замараме.
Само ме плаши да не завршат парите кај Глејзер в џеб, и мислам дека во нападот сме добро покриени и без Руни, со неговите пари да ги земеме Дефур/Родвел и Бејл како замена за Сколс и Гигс и мислам дека ќе имаме супер тим кој ќе победува се можно во наредните 5-6 години...

Среќен Роденден Вида ! ! ! :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Само ме плаши да не завршат парите кај Глејзер в џеб, и мислам дека во нападот сме добро покриени и без Руни, со неговите пари да ги земеме Дефур/Родвел и Бејл како замена за Сколс и Гигс и мислам дека ќе имаме супер тим кој ќе победува се можно во наредните 5-6 години...

Среќен Роденден Вида ! ! ! :)
Па не сум баш сигурен дека сме добро покриени во нападот. Бербатов веќе во Јануари полни 30 години, што мислиш уште колку може да игра. И плус одамна се нема повредено (не дај боже) а тој ко ќе се повреди знае да потрае. И плус не треба само техника во нападот, треба и сила и брзина кои Бербатов за жал ги нема. Чичарито само што дојде што се вика не може одма да очекуваме од него којзнае што и плус против појака одбрана ќе се изгуби како детенце. Македа јас воопшто не верувам дека ќе биде нешто од него, али за резерва добар е. Овен ја не знам што го сметате уште, само за златна резерва го бидува за ништо друго. Ако ме прашувате мене јас би ги зел Агбонлахор и Ешли Јанг, ем двајцата англичани, ем долго време соиграчи се веќе се знаат, ем црнци со што автоматски кондицијата и силата не се проблем и за 35 мил. двајцата се наши во пакет. Или евентуално да се искомбинира Агбонлахор со Бејл ама тоа би била поскапа опција, ама и поквалитетна пошто Бејл може да го менува и Евра. Бензема изгледа нема да биди пошто Ферги знаеме дека не дава понуди по вторпат на оние кои прво го одбиле. Е сега остануваат Суарез, Агуеро или некоја млада надоаѓачка ѕвезда со кои Ферги знае да изненади како на пример: . Љоренте стар ми се гледа некако според критериумите на Ферги. Тоа е мое мислење засега а најмногу се плашам дека нема динар да се види од тие пари како со тие од Роналдо и Глејзери ќе го остават тимот да се бори со она што го има.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Па не сум баш сигурен дека сме добро покриени во нападот. Бербатов веќе во Јануари полни 30 години, што мислиш уште колку може да игра. И плус одамна се нема повредено (не дај боже) а тој ко ќе се повреди знае да потрае. И плус не треба само техника во нападот, треба и сила и брзина кои Бербатов за жал ги нема. Чичарито само што дојде што се вика не може одма да очекуваме од него којзнае што и плус против појака одбрана ќе се изгуби како детенце. Македа јас воопшто не верувам дека ќе биде нешто од него, али за резерва добар е. Овен ја не знам што го сметате уште, само за златна резерва го бидува за ништо друго. Ако ме прашувате мене јас би ги зел Агбонлахор и Ешли Јанг, ем двајцата англичани, ем долго време соиграчи се веќе се знаат, ем црнци со што автоматски кондицијата и силата не се проблем и за 35 мил. двајцата се наши во пакет. Или евентуално да се искомбинира Агбонлахор со Бејл ама тоа би била поскапа опција, ама и поквалитетна пошто Бејл може да го менува и Евра. Бензема изгледа нема да биди пошто Ферги знаеме дека не дава понуди по вторпат на оние кои прво го одбиле. Е сега остануваат Суарез, Агуеро или некоја млада надоаѓачка ѕвезда со кои Ферги знае да изненади како на пример: . Љоренте стар ми се гледа некако според критериумите на Ферги. Тоа е мое мислење засега а најмногу се плашам дека нема динар да се види од тие пари како со тие од Роналдо и Глејзери ќе го остават тимот да се бори со она што го има.
Се е Ок со постов, го почитувам твоето мислење само не ми е јасно зш секогаш повеќе ги цените другите играчи, него нашите? Во шо Левандовски,Хоарау и Нејмар се подобри од Македа,Хернандез или Велбек?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Па зато реков дека е мое мислење. Мое мислење е дека Македа ич не ми се допаѓа како играч, не гледам некој талент кај него, обичен просечен играч. Шо би се рекло со ПЕС речник играч кој има 65-70 оверал со мал потенцијал. Дај боже да грешам ама засега тоа го мислам за него. Од друга страна Хернандез е далеку поперспективен, веќе игра и за репрезентацијата, има и искуство од СП, голема брзина (многу битен фактор) и поголема ефикасност или со други зборови е Солскјер-тип на играч. Велбек...шо знам не сме виделе многу од него, тој па стално има 17-18 години никако да остари :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Македа ќе биде подобар од Руни, тоа е факт. И нема сигурно да подлегне под медиумски притисок и агенти, да не може после да се соочи со навивачите и ко пиче некое да се вади на љубовта кон тимот и слични патетики...Not enough ambitious?! Срамота, ве гледа сите и ви вика е*ете се ! Со толку освоени титули, награди и што не, он дава најретардирана изјава што може да постои.
Сега место значки, ку*ови ќе бацува...се виде дека денес нема лојални играчи, се се врти околу парите и "амбициите"!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Македа ќе биде подобар од Руни, тоа е факт. И нема сигурно да подлегне под медиумски притисок и агенти, да не може после да се соочи со навивачите и ко пиче некое да се вади на љубовта кон тимот и слични патетики...Not enough ambitious?! Срамота, ве гледа сите и ви вика е*ете се ! Со толку освоени титули, награди и што не, он дава најретардирана изјава што може да постои.
Сега место значки, ку*ови ќе бацува...се виде дека денес нема лојални играчи, се се врти околу парите и "амбициите"!

Се е ок, се согласувам со се шо кажа освен болдираново. По шо заклучи дека ќе биди подобар од Руни па дури и факт ?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Ни во најдобрите соништа !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Краток едит: Не може да биде факт, ако „нештото“ се нема случено... Пази да не те стават во потпис за ова:pos2::pos2:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
hhh prosto da te cita covek i da se cudi...inaku moj kratok komentar za ova sto se desava so runi..do nekade i vo pravo e covekot..da si najdobar napagac na svetot i da igras so fletcher i kerick kako organizatori na igra i so nekoj si krila kako valensija i obertan e sramota..ne deka gi potcenuvam ovie igrachi..ama ima uste mnogu dodeka tie sozreat..toj gleda deka manchester nema nikakvi sansi vo narednive 2-3 godini i sto dzabe ke si gu gubi skapocenoto vreme..neka mu donesat nekoj organizator kako xavi nekoe bomba krilo ..da vidis dali ke saka da si odi od manchester..jas sto ne navivam za manchester pa preku qur mi e od Ferguson...so doveduvanje na mladi talenti od koi samo dvajca bidnat igrachi..
izvinete za latinica

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
hhh prosto da te cita covek i da se cudi...inaku moj kratok komentar za ova sto se desava so runi..do nekade i vo pravo e covekot..da si najdobar napagac na svetot i da igras so fletcher i kerick kako organizatori na igra i so nekoj si krila kako valensija i obertan e sramota..ne deka gi potcenuvam ovie igrachi..ama ima uste mnogu dodeka tie sozreat..toj gleda deka manchester nema nikakvi sansi vo narednive 2-3 godini i sto dzabe ke si gu gubi skapocenoto vreme..neka mu donesat nekoj organizator kako xavi nekoe bomba krilo ..da vidis dali ke saka da si odi od manchester..jas sto ne navivam za manchester pa preku qur mi e od Ferguson...so doveduvanje na mladi talenti od koi samo dvajca bidnat igrachi..
izvinete za latinica
Toa e така пошто ти навиваш на Реал и навикнат си нон-стоп да имаш по 5 ѕвезди во тимот..

А исто се гледа колку го гледаш Манчестер.. Лани Флечер беше еден од најдобрите во ПЛ, исто и Валенсија беше можда и најдобар асистент во Јунајтед.. А за Керик, оваа година се на се дали има на 3-4 меча играно, а Обертан па и не се сеќавам дали играл во ПЛ до сеа..башка има и 21-2 години..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Македа ќе биде подобар од Руни, факт! А вие смејте се или плачете сеедно...и дркајте на вашите шминкерски играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom