Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Разочаран немам што да кажам.
Само не ми е јасно до кога ке не бие малерот во гости.
И на крај добро е што не примавме гол.
Толку од мене :tapp:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
То е то. Не дека е нешто посебно лошо али пак немаме пораз сеуште :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Презадоволен сум од резултатов, можеше да го јадиме немиен, последните 10-15 минути изигравме нешто, пред тоа тапа бевме!

GGMU
На крајов малце фалеше да го јадеме...

Тоа е тоа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Барем не изгубивме, Сандерленд какви шанси направија денес... Не знам до кога ќе ја чекаме првата гостинска победа, јасно ми е дека Фулам, Евертон, Болтон и Сандерленд не се наивни екипи, ама доколку сакаме титула не може вака. Баш на крајот сакам да видам каков ќе ни биде вкупниот скор на гостински терен.
Ни требаат играчи, факт. Со Ернандез, Бебе и ваков Бербатов не се освојува титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
И сеа имаме повеќе нерешени од победи... :bravo:
И Шити ќе испаднат пред нас утре... ЦЦЦ, не ми се верува...

Една мизерна игра, никој поголема оценка од 5 не заслужува (на скала до 10).. Нани најголем себичњак денес.. Абе теле, ЕКИПАТА треба да даде гол, не ти!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Полека саможивоста почнува да преовладува во нашиот тим. Немора да ги набројувам кои поточно се.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да победевме против Фулам, Евертон каде имамве 1-2, и 1-3 до 90та, сега немаше да биде толку страшно, но што е тука, тука е.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Катастрофа више не ми се ни гледа манчестер јунајтед катастрофа беше овоа....мислам редно е ферги да се замисле шо праве....нека иде на бајачка да им ебем играчите

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
И сеа имаме повеќе нерешени од победи... :bravo:
И Шити ќе испаднат пред нас утре... ЦЦЦ, не ми се верува...

Една мизерна игра, никој поголема оценка од 5 не заслужува (на скала до 10).. Нани најголем себичњак денес.. Абе теле, ЕКИПАТА треба да даде гол, не ти!!!
со Дрогба да не се случајно роднини нешто ? Сопниго се виткаат ко којзнае што им се десило...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Добро бе до кога ке бидеме вакви бледи???Стварно не ми е јасно како може толку слаби да сме..

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Барем не изгубивме, Сандерленд какви шанси направија денес... Не знам до кога ќе ја чекаме првата гостинска победа, јасно ми е дека Фулам, Евертон, Болтон и Сандерленд не се наивни екипи, ама доколку сакаме титула не може вака. Баш на крајот сакам да видам каков ќе ни биде вкупниот скор на гостински терен.
Ни требаат играчи, факт. Со Ернандез, Бебе и ваков Бербатов не се освојува титула.
Значи од вакви плачковци ко тебе преку к*р ми е фан клубов. Ко даде со Валенсија гол Хернандез супер беше, а сега со такви играчи не се станвит шампион, Бебе се на се 20 минути го имаш гледано и одма знајш дека не е добар, браво бе ти изгледа си подобар експерт од Ферги! Знам дека сите сме нервозни после лош резултат, но дај покажете малку верба и подршка кон играчите, нерешен,пораз не е важно одиме напред ! ! ! B E L I E V E

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Добро бе до кога ке бидеме вакви бледи???Стварно не ми е јасно како може толку слаби да сме..
Не сме слаби, само понекогаш е потребно трпение и малку среќа за да се стигне до замислената цел. Не се разочарувајте, затоа што кај и да е ќе го разбиеме и тој малер од гостувањата и се ќе дојде на свое место. Јас верувам во Ман Утд и во работат на Ферги и верувам дека што побрзо ќе го пребродиме овој период на нерешени средби надвор од Театарот..!! :) Поздрав.. :wink:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А против Валенсија не бевме слаби? Во КШ не бевме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom