Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Браво за резервите. Кофи повторно покажува дека е во топ форма исто како и Еикрем и Аџози. Браво за Обертан се надевам дека сега ќе добива поголема шанса со повредава на Валенсија.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Mоже ли некој да ми даде highlights од резервите.Благодарам однапред

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Харгривс вчера тренирал со првиот тим. :) Мајкл Керик исто почнал да тренира.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Обертанот добро ги изшевал. То ми се свиѓа, ајде за недела-две да го видиме па и во првиот тим.

П.С - Едвај чекам да го видам Хагро !

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.694
Леле харгривс, леле леле синот титула ќе донесе...гневен е , му се игра, му се рика...предлог капитенска лента да му се даде во случај да биде константен или на дербија само :icon_lol:
Ќе гризе младичот!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Обертанот добро ги изшевал. То ми се свиѓа, ајде за недела-две да го видиме па и во првиот тим.

П.С - Едвај чекам да го видам Хагро !
Намали потпис, цел билборд си ставил.

--- надополнето ---

Ако најдете нешто видео или слики од тренингот ставајте :)

--- надополнето ---

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Супер се дресовите, јас сакам од Флечер да земам, ама тука кај нас нема :/ изгледа ќе треба да порачувам..!!
п.с ХРисТоВ пред или после хет-трикот го купи дресот ? :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Супер се дресовите, јас сакам од Флечер да земам, ама тука кај нас нема :/ изгледа ќе треба да порачувам..!!
п.с ХРисТоВ пред или после хет-трикот го купи дресот ? :pos:
После хет-трикот, дека знаев дека ќе има попусти ради победата над Лузерпул, мада кој ме знае, знае и колку го сакам Бербатов :)

п.с Хелз, ЃаволРулз најдобро го знаат тоа :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Speaking to MUTV, Sir Alex said: "If you think about Berbatov scoring a hat-trick - the first to score a hat-trick in 64 years in that game - you'd have thought that would get the back-page headlines, but that was stuck on the inside.

"It was all me saying Torres was a cheat, which was absolutely ridiculous press. I said, quite rightly, that I thought he had made the most of it. That's not to say the guy's a cheat. It could apply to any player in a given moment, taking advantage of a situation.

"But that was disappointing (from) a lot of the press. I thought Berbatov would have grabbed all the headlines, which he really did deserve."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom