Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Има ли некој хајлајтс од мечот да ги постави па и јас ги видам нашиве шо направиле, да се "израдувам" и јас на голот на Бабата :tv:?
А?!
А?!
Има ли некој хајлајтс од мечот да ги постави па и јас ги видам нашиве шо направиле, да се "израдувам" и јас на голот на Бабата :tv:?
А?!
Изволте..Некој хајлајст од головите??
Со кој? Со Боби Замора шо е 30кг потежок од Ошеј? Или Даф шо е со едната нога у грообо?Ама Фулам знаат, па па играја О'Шеј.
Не го има исплескано, туку го остава сам да си ја креира судбината-или на цело да се закопа или да покаже оти заслужува црвен дрес со ѓаволче на левата страна. Не ми е јасно шо те изнервира Бербатов? Шо не беше себичен да спуште топка на Руни со глава, имајќи да га шутне у гол? Шо даде добра пета на Нани, или тие 3 повратни топки на Нани, Сколс и Флечер шо неможеа да дадат гол? А не те нервира Руни шо ако не беше пенало ќе го продолжеше посто уште 1 недела најмалко и шо беше отсечен цела утакмица? Првото полувреме сите играче имаа послаба игра, а од излеването на Бербатов се виде оти нема кој да повлече и да организира игра. Ич не си реален...Далеку подобра игра во во второто полувреме и секако секоја чест за Нани, изгледа Ферги убо го има исплескано за пеналот па се трудеше денеска нема што, а Бербатов не ма да биди ако не те изнервира прво па после дај некој ваков мајагери-гол. Како и да е Не треба ова да биде само против екипи како Вест Хем и само на домашен терен туку и на гости малце да прикажиме сила.
Јас те подржував Братко! Иначе Кол не го видовме во право си за Нешо.Кога зборев за Дими сите бевте против мене, многу добар играч е, а тоа уште и ќе го докажува, кој гледаше внималтено, сигурно ја виде играта од кога тој го напушти теренот.
п.с Среќен сум што имаме играч како Немања Видич, несомнено најдобар дефанзивец е на цел свет ...
Баш така.Рутинска победа, да се залагаа поише ќе ги напуневме до 6.Нани,Бербатов дрва.