Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.684
- Поени од реакции
- 88.642
http://juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1282519019&archive=&start_from=&ucat=2& Znaci Ferguson ne se odkazuva od golmanov i na 32 gidini
vicoteka.mk :pos2:Ова ваша заебанција а?Феругосн никад не би дал 18 милиони за голман што ке се пензионира идната година..За 18 , милиони ке земе некој квалитетен и помлад(Лорис, Нојер, Акинфеев)и има многу други али само за овие беше заинтересиран....http://juvefans.info/vijesti.php?=showfull&id=1282519019&archive=&start_from=&ucat=2& Znaci Ferguson ne se odkazuva od golmanov i na 32 gidini
Што збориш ти бреvicoteka.mk :pos2:Ова ваша заебанција а?Феругосн никад не би дал 18 милиони за голман што ке се пензионира идната година..За 18 , милиони ке земе некој квалитетен и помлад(Лорис, Нојер, Акинфеев)и има многу други али само за овие беше заинтересиран....
Ако не си знаел буфон е катастрофа за разлика од ВДС а тие голманите што ти ги набројав се каде каде подобри од буфон...Што збориш ти бре)) Буфон ќе се пензионира следната година??Па ВДС има моментално 39 години ако не знаеше и уште игра,Буфон има 32 и има уште 5-6 години бранење минимум ако не му се деси нешто лошо...така да според мене да го земе Буфон ќе направи одлична работа...позз
Точно така. Се задоволуваат со многу малце, ќе дадат гол и после не се замараат.Незнам дали само јас го приметив тоа, или уште некој... дека кога рано дојдеме до водство, не се трудиме да постигнеме уште еден-два-три гола, туку се повлечеме и чекаме противникот да нападне и како демек од контранапади да постигнеме гол, а притоа ја пимплаат околу центарот... Денес според мене одлична оцена би имале само ВДС и Пол Сколс, можеби прелазна оценка да добие и Валенсија :wink:
Тоа е имењак,мора да поработат малце на тоа,сеа ќе му пишам сеа смс на стариовТочно така. Се задоволуваат со многу малце, ќе дадат гол и после не се замараат.
Да не се навраќаме, али таа утакмица со Баерн во ЛШ нема НИКОГАШ да ја заборавам. Се исто беше, мораа да направат резултат, и за 30мин. дадоја 3 гола, а подоцна од кога се задоволија со тие 3 гола, видовте што се случи. Во последно време тоа е играта на Манчестер која УЖАСНО ме нервира.![]()
vcera koga napisa deka vo milan igrale cafu maldini dida ti pisav dali od vardar imas drugo nesto videno ama ti izgleda nemasvicoteka.mk :pos2:Ова ваша заебанција а?Феругосн никад не би дал 18 милиони за голман што ке се пензионира идната година..За 18 , милиони ке земе некој квалитетен и помлад(Лорис, Нојер, Акинфеев)и има многу други али само за овие беше заинтересиран....
Па он нема да се пензионира ама време му е...топките у гол му влгт меѓу раце..ВДС ко го споредуваш со Буфон ти нем рамен...И да не бев за Манчестер пак ке кажев дек моментално ВДС за мене е најдобар голам...Такви рефлекси и движења буфон ги заборави во 27 година....vcera koga napisa deka vo milan igrale cafu maldini dida ti pisav dali od vardar imas drugo nesto videno ama ti izgleda nemas
bufon ke se penzioniral za edna godina hehehehe
a toa deka ovie se podobri od bufon neznam
moze se pomladi ama ne podobri
Kревен Котиџ е тежок терен за освојување, тоа го знае и Ферги и призна дека според играта Фулам заслужи бод. Добар тим имаат, а и ако памтиш ретко кога сме доминирале таму, а и било кој тим тешко игра таму. Ама друга е болката за нас, на 1-2 пеналот да се реализираше, немаше ни да биде битно како сме одиграле...Незнам дали само јас го приметив тоа, или уште некој... дека кога рано дојдеме до водство, не се трудиме да постигнеме уште еден-два-три гола, туку се повлечеме и чекаме противникот да нападне и како демек од контранапади да постигнеме гол, а притоа ја пимплаат околу центарот... Денес според мене одлична оцена би имале само ВДС и Пол Сколс, можеби прелазна оценка да добие и Валенсија :wink:
Не се задовололија, туку Баерн ја искористи грешката на Керик и се врати во игра. И после Баерн нападна на почетокот на второ, не дека Манчестер реши да се брани.Точно така. Се задоволуваат со многу малце, ќе дадат гол и после не се замараат.
Да не се навраќаме, али таа утакмица со Баерн во ЛШ нема НИКОГАШ да ја заборавам. Се исто беше, мораа да направат резултат, и за 30мин. дадоја 3 гола, а подоцна од кога се задоволија со тие 3 гола, видовте што се случи. Во последно време тоа е играта на Манчестер која УЖАСНО ме нервира.![]()