Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^А кој ти дава сигурност дека пак горенаведениве ќе се снајдеа во Јунајтед?

M

Mario Gómez

Гостин
^А кој ти дава сигурност дека пак горенаведениве ќе се снајдеа во Јунајтед?
За ниеден играч немаш гаранција дека ќе се снајде, сеа го оправдувам дечкото за тоа што го напиша и го сфаќам за фрустрацијата што ја има бидејќи знам како е цело лето да чекаш трансфер и на крај ништо, вас ви беше потребен плеј како нас дефанзивец и на крај ништо. :( дет сакс.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Боби[Мкд];3737326 напиша:
За ниеден играч немаш гаранција дека ќе се снајде, сеа го оправдувам дечкото за тоа што го напиша и го сфаќам за фрустрацијата што ја има бидејќи знам како е цело лето да чекаш трансфер и на крај ништо, вас ви беше потребен плеј како нас дефанзивец и на крај ништо. :( дет сакс.
Фала Богу дека не можеш никогаш да знаеш, затоа викам, сите се радувавме Бербатов кога потпиша а сега сите сме му бесни, така да можат овие што ги наведе да блеснат, можат да завршат исто како Бербатов :))))

M

Mario Gómez

Гостин
Фала Богу дека не можеш никогаш да знаеш, затоа викам, сите се радувавме Бербатов кога потпиша а сега сите сме му бесни, така да можат овие што ги наведе да блеснат, можат да завршат исто како Бербатов :))))
Де па и ти, вреди како не да се проба со Озил или Силва, ако играат супер, одлично за клубот и за навивачите, ако играат слабо шо ти е гајле ти не си ги дала тие 30 милиони од твој џеб.

Постов твој е као лисицата со грозјето исто. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И лани во второ коло лош резултат и сега, и лани промашен пенал во второ коло и сега. Коинциденција или...? Се шалам. Тоа е тоа. Традиционално тешко гостување. Одбраната дефинитивно можеше и подобро. Се надевам против Вест Хем дека Рафаел ќе добие шанса место О'Шеј. Средината горе-доле добра, Сколс ѕвер, Флеч просечен, можеше и подобро. Валенсија исто може да одмори на следната. Парк се трудеше, ама попусто. Нани :kesa:. Чичарито можеше подобро, Бербатов добар.

Инаку кој сака да се зачлени во фан клубот, доволно е да прати празен маил на red_army_mkd@yahoo.com и таму ќе ги добие сите потребни информации и пристапницата.

Инаку слика од членските моментално не можам да ставам, бидејќи немам бланко членска, а од член не би ставал зошто прво нема да биде фер спрема него/неа, а и законот за заштита на лични податоци не го дозволува тоа како и Статутот на фан клубот т.е. не смееме да објавуваме податоци за членови без нивна согласност. Членската е двострана, едната страна е целосно на македонски, втората на англиски, бидејќи сепак се работи за англиски клуб, го има амблемот, печат, името на членот, месецот од кога е член, за која сезона се работи и потпис. На дното со мали букви се наоѓаат правните напомени. Разгледавме милион членски пред да се направи финалниот дизајн, мене искрено многу ми се допаѓа.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Додека ти игра Бербатов во тимот ако сакаш и биди наголем оптимист дека на крај ние ќе ја освоиме титулата биди сигурен дека тоа е лага,со овај тим ли ќе се надеваме дека може да ја освоиме титула со Бербатов Ошеј или се на се одбрана која неможе да дочува резултат за 6 мин ма дај немојте да писите глупости,допрва Ферги ќе се чука поглава кога ќе види дека со Бербатов Овен Македа Ошеј Самајлинг небива пак нека чека и наредното лето да купува фудаблери од 7, 8 милиони и на крај сака титула е немаТимот за кој навивам денес ми тргна 24 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ и како сакас да размислувам за Скапаните во одбраната и нападот.
Оф,кој се појави значи сега и Смајлинг,О шеј,Бербатов не чинат нели,плукај против нив како против(ај да не спомнувам кој ке се лутат другите фанови)дај извади ти пари од твојот џеб и купи 2-3 играчи од калиброт на Силва, Виља...значи ти ги сакаш повеке парите отколку клубот?
Па и 20 илјади да загубам мене клубот ке ми биде поважен и ке ми биде највеекл мака што загубиле отколку едни скапани пари.
Клубот нема пари за скапи играчи,во долгови се до гуша Глејзери а цената расте ли расте.Фергусон има доверба во нив,не е затоа толку време тренер на клуб ко Манчестер Јунајтед.
Што к*р освоија Реал лани а ги имаше најдобрите во составот.
Тоа што го пропушти Нани е неопростиво,не дај боже да падне психолошки.Заради тоа може да загубиме титула.Ама фудбал е.
Во нервоза се можеме да кажеме.

--- надополнето ---

И лани во второ коло лош резултат и сега, и лани промашен пенал во второ коло и сега. .
Разликата е тоа што лани ги изгубивме трите поени а сега добивме еден кој на крај може да испадне вреден :wink:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Разликата е тоа што лани ги изгубивме трите поени а сега добивме еден кој на крај може да испадне вреден :wink:
Еве зошто си оптимист, две слики да ставиш аватар за да ти одговара со никот. Ако не ставиш ниедна на следниот пост добиваш црвенко :smir:.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Боби[Мкд];3737326 напиша:
И сега играме без плејмејкер waaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

И за другио ти пост - шо и е гајле на Џену дали тие 30м гии земал Глејзер или Ферги за негов џеб.

Ама мислења, алал да тии! :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
При вакво тешко гостување да имаш меч топка и да промашиш е еднакво на катастрофа.Се сложувам со Боби за тоа дека 30-сте милиона не ги даваме ние и не треба да не интересира али после овој меч не треба да се плаче за играчи коа тимот ни е одличен.Уште Фердинанд и Руни да заиграат и ке бидеме непобедливи.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Незнам дали само јас го приметив тоа, или уште некој... дека кога рано дојдеме до водство, не се трудиме да постигнеме уште еден-два-три гола, туку се повлечеме и чекаме противникот да нападне и како демек од контранапади да постигнеме гол, а притоа ја пимплаат околу центарот... Денес според мене одлична оцена би имале само ВДС и Пол Сколс, можеби прелазна оценка да добие и Валенсија :wink:

ВДС перфектен денеска, колку само одбрани имаше, а и замалку ќе ги одбранеше ударите на Дејвис и Хангеланд, ама сепак беа пресилни, а и од близина шутираа... Одбраната несигурна денеска, Евра одличен во напад, слабо во одбрана, Даф го помина како мало дете, ама сепак од еден кикс не смееме да му замериме, Еванс како да немаше крв во него, Видиќ добар, О'Шеј спор како желка по угорнина... Сколс продолжува со одличните партии, Парк и Флечер денеска потполно отсечени, Валенсија добар, Чичарито просечен, Овен, Гигс и Нани како и да не влезеа на теренот... а, Бербатов денеска, ако не за друго, барем му направи посериозен тренинг на голманот на Фулам :)

После промашениот пенал, осеќав дека ќе примиме гол како за казна, и на корнерот на Фулам се зезав со другарите, викам сега на Хангеланд ќе му испадне како тој вицот: "Тато, јас постигнав два гола... и колку заврши сине?... Па тато, 1-1" :icon_lol: и додека спомнав, глупиот даде гол... ни ми беше за смеење, ни за плачење... :wink:

Сепак, има уште многу до крај, и мене лично овој пораз не ме премногу разочарува, сепак е второ коло и допрва почнува сезоната :helou:

П.С. Кој беше малиот на сликата? :icon_lol:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Незнам дали само јас го приметив тоа, или уште некој... дека кога рано дојдеме до водство, не се трудиме да постигнеме уште еден-два-три гола, туку се повлечеме и чекаме противникот да нападне и како демек од контранапади да постигнеме гол, а притоа ја пимплаат околу центарот... Денес според мене одлична оцена би имале само ВДС и Пол Сколс, можеби прелазна оценка да добие и Валенсија :wink:
Тоа го имам приметено не само денес, туку и сезони наназад, и тоа е тоа што најмногу ме нервира. Даваме гол и се повлечуваме, пу бе у пм.

--- надополнето ---

Не е работата кој навива за Реал или за Барса,туку тоа што вие фановите на Манчестер сте најнереални,вие си мислите дека Манчестер уште е најдобар,дека му нема никој рамен и покрај тоа што во тимот имаат копачи како:Бербатов,Нани,Флечер,Керик итн.Ако дојде кај вас некој треторазреден играч што ни во Борец Велес не би играл прва постава вие го величате како да е Пеле(пример:Македа a.K.a новиот Ван Бастен,ако дечкото е worm hole)
Спортски поздрав
Манчестер Јунајтед е најдобар ураааа.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не Озил кој за беспари отите во реал,Силва зашто да не не верувам дека ќе го избереше Сити пред Јунајтет,Виља кој за иста цена за која Манчестер го купи Бербатов
затоа не филозофирај за Агуеро и компанија

--- надополнето ---

Со ваква игра негледам светла иднина
За Виља беше испратена понуда и самиот Ферги потврди тоа но рекол дека отсекогаш сакал да игра во Барселона.

За Силва 30 милиони фунти да даде Ферги не е будала. Силва беше камен на СП.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го тргнав збеснатиов на некое време, ако се реинкарнира, кажете. Не се мачете да враќате на дечурлана, сигурно Филе го пратил :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom