Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Близнациве ништо чудо да оздрават, Фергусон само си пушта вакви информации увек, завчера читав дека на натпреварот во Ирска иако не им било добро, решил да ги земе во авионот. Што значи дека сепак можеле и на тој меч да настапат ако дошло до зорт. Ама мене ми е поинтересен Гери да го гледам кога играме поголеми натпревари, Хитлер фаца ми е :icon_lol:

--- надополнето ---

Клеверли не оди никаде :eek:jea:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ми се оствари желбата Клеверли да остане и да се бори за прв тим! Дечкото е ѕвер! Ке ми стане еден од поомилените оваа сезона сигурно! Ми се свиѓа неговиот стил на игра! А по темперамент ме потсека на Сколс!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Фергусон изјавил дека Евра нема да настапи со Челзи бидејќи имаше продолжен одмор и ќр продолжи да работи на фитнесот додека Видиќ и Руни дефинитивно ќе играат.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доаѓа некој од вас во Корнер во недела? Јас ќе бидам таму, како и Рунис Темпер =) Кој не знае каде е нека пише ќе објасниме.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Друже страната секако дека сакаме да биде што е можно поскоро, поконкретно ќе зборуваме во недела на утакмицата ама сигурен сум дека сите ќе се согласат за сајтот без проблем.

Ќе има нова тура маички, се надевам кон крајот на месецов или почетокот на септември. Исто и знамето ќе биде, веќе зборевме со неколку печатници околу цената, да се соберат уште одредени средства од членарина и одма ќе ќе се прави знамето.
Зборувајте вие што ке бидете таму договорете се што сакате па после пишете овдека зошто сам сум јас и немам со кој да дојдам пред се и мал сум(17)Вие таму поголеми сте па вие дискутирајте.А за маички ке ви пратам 2-3 дизајни до понеделник ако сакате и за мајците.За членарина ке може на жиро сметка или?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Харгривс има дефинитивно многу ретардирани колена....бог да чува 20 операции направи.:nesvest:
Седи дома 2 и пол години и зима 70000 фунти неделно, подобра работа нема :)))

Шо е со прслуците?И Вејн шо е со хеланките?

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Такви прслуци носеа и фудбалерите на светското првенство, ако не се лажам :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прслуциве се за да ја затегаат мускулатурата, торзото, а хеланките појма немам, може нова мода :pos:

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Fala sto me prifativte. :) Ke moze da mi objasni nekoj kako mozam da se zaclenam vo MUSC procitav ste davale i clenski kniski?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
А шо е финтата со броевите на тренингот? Те 46, 57, 19 ....

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Во коклу часот ќе играме во недеча со Челзи?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Зборувајте вие што ке бидете таму договорете се што сакате па после пишете овдека зошто сам сум јас и немам со кој да дојдам пред се и мал сум(17)Вие таму поголеми сте па вие дискутирајте.А за маички ке ви пратам 2-3 дизајни до понеделник ако сакате и за мајците.За членарина ке може на жиро сметка или?
Може на жиро-сметка, ок слободно можеш да пратиш дизајни.

Fala sto me prifativte. :) Ke moze da mi objasni nekoj kako mozam da se zaclenam vo MUSC procitav ste davale i clenski kniski?
Прати празен маил на red_army_mkd@yahoo.com се ќе ти биде објаснето и ќе добиеш пристапница како атачмент.

В

Вори

Гостин
Хиларио,Фереира,Иванович,Тери,Кол,Микел,Есиен,Лампард,Калу,Малуда и Анелка.
Со овој состав Челзи ќе стартува против Манчестер неделава.
Ако ве интересира.

Вие сигурно ќе играте со послаб состав,мада искрено вашиот послаб состав е еднаков на нашиов појак,така да..
Плус Хилариус на гол.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Се прифаќа некако, фонтот само се мења, тоа твитер,фб и кајгана може да иде лево место спонзорите на Јунајтед (незнам ни шо бараат таму лол).Имаш 2 пати историја, и амблемите се непотребни.Повеќе промоција на новиот фан клуб треба, Мартин дај уше една тура маички пробај да средиш таман за почеток на сезона негде, сеа со бољи дизајн да се, макар биле и поскапи :)

п.с шо бидна со тоа знамето што требаше да го праите?
Нормално фонтот се мења најобичен го стајв колку да се види како би изгледало тие фб твитер кајгана нее проблем ке се преместат а спонзорите онака си ги стајв колкуда попунат место:)2 пати историја има ако приметуваш горното мени е за нас а долното за јунајтед тоа би значело Истроијата на Ман. Утд. и историјата на MUSC како настанале едно друго.И за кој амблеми збориш?

--- надополнето ---

Ако ве интересира.

Вие сигурно ќе играте со послаб состав,мада искрено вашиот послаб состав е еднаков на нашиов појак,така да..
Плус Хилариус на гол.
:pos::pos::pos::aplauz:Се е кажано тука!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ако ве интересира.
Јас очекувам

ВДС

O'Шеј Смолинг Видиќ Еванс*

Валенсија Сколс Флечер Гигс

Руни Бербатов

* Доколку некој од Рафаел или Фабио се рехабилитира тогаш би играле лево или десно, а Смолинг во тој случај би бил на клупа. Очекувам да ги пушти Нани и Хернандез во 2ро полувреме зошто и самиот Анчелоти кажа дека главните ѕвезди не се 100% подготвени, така да би било одлично да се пуштат брзи играчи кога Челзи ќе бидат малку поуморни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom