Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Поарно Џеко или Агуеро отколку Виља Бидејќи се помлади и можат повеќе да понудат.:toe:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
според мене нај доброто засилување што може да се донесе заедно со соодборникот му Силва[/quot

Прво да ви ја честитам победата над Милан и слатката одмазда сега би ја посакал Брселона,а што се однесува до Виља мислам дека заедно со Руни би биле еден од најдобрите тандеми кој некогаш заиграле заедно во една голема екипа како што е Манчестер Јунајтед

Супер му стои

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезине :D Доволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
А ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезине :D Доволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
Според мене не е доволен само Руни .. мора да има уште еден класа играч кој ке го одземе товарот од плеќите на Руни .. треба уште еден напаѓач светска класа затоа што гледаме кога Руни е на клупа екипата право не е иста .. Бербатов никако не се вклопува во тимот, додека Овен повреден, Македа исто така, а и млад е, на Диуф исто така му е потребно искуство .. потребно е уште еден :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Активноста на трансфер пазарот пред се ќе зависи од мислењето на Ферги дали на Нани може да му се даде местото на левата крилна позиција во тимот. Ако тој смета дека Нани е доволно созреан за тоа тогаш јас мислам дека ќе се сврти кон Хамшик, кој на неколку натпревари на кои го гледав оваа сезона во Наполи едноставно изигра брилијантно. Дефанзивен играч од средниот ред со напаѓачки афинитети, добра техника, одличен шут и што е најважно млад играч токму како што сака Ферги. Средината со Хамшик и Флечер ќе биде незапирлива :wink:.

Други играчи кон кои ќе се сврти вниманието се Давид Силва (мојот фаворит) и Ангел Ди Мариа. И двајцата се млади, одлични играчи кои сигурно добро би се снашле во клубот. Мислам дека предност во плановите на Ферги секако би имал Силва, иако мое лично мислење е дека ако Ди Мариа се покаже добро на претстојното СП, тогаш тој ќе биде нашата главна трансфер мета на лето.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Баш треба уште еден играч класичен шпиц, некој многу побрз од Бербатов! Последен таков добар шпиц бил Нистерлој. Руни е подвижен трча целовреме и назад и одбрана и напад, и супер би било некој опасен играч, што се вика да спие на статива, е тек тогаш претпоставувам дека би биле многу опасни и дека би се правел огромен притисок врз туѓите одбрани!

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
потполно сум согласен со тебе според мене не ни треба напаѓач мислам дека едно лево крило ни е потребен и еден играч од типот на хамшик или горкуф

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.269
Да да, Џо Кол би дошол топ ко заменик на Гигс...башка без пари :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.332
ја би земал само 3 засиллувања за др сезона едно крило еден играч за врска и еден шпиц.. На крило.. ди мариа/силва за врска.. хамшик/горкуф шпиц.. џеко/зидан

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Да да, Џо Кол би дошол топ ко заменик на Гигс...башка без пари :)
Да ама и Џо Кол е 29 год. Треба да се земе втор напаѓач кој ќе земе дел од одговорноста на Руни, некој кој е брз и интелигентен фудбалер, но сепак да биде втор напаѓач како на пример Луис Суарез, Еден Хазард, Џереми Менез итн.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Крило не ни треба... или Обертан го заборавивте сите ?
Само еден играч од типот на Хамшик ни треба... и можеби напаѓач но само доколку се шитне Берба.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
ја би земал само 3 засиллувања за др сезона едно крило еден играч за врска и еден шпиц.. На крило.. ди мариа/силва за врска.. хамшик/горкуф шпиц.. џеко/зидан
Само три? Силва,Хамшик и Џеко би не коштале 80 минимум! Хамшик или Гуркуф е доволно, лево крило имаме Парк,Гигс,Нани,Обертан, а напред Руни,Берба,Овен,Велбек,Македа,Диуф така да нема потреба за големо трошење летово, добро сме покриени на сите позиции.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе ништо не ни треба!!!:tv: Тимот кој победува не се менува!!!!:helou:
Тимот гази моментално а се додека е така не размислувам за засилувања.Ферги ќе одлучи дали ќе доведе накој.И немојте да бидете алчни за трансвери...кога оди толку добро со овие играчи.Ние не сме Реал да и немаме потреби од дркање на туѓи играчи:wink:
П.С. Ќе папа Арсенал после???? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Челзи на пат е...:tv:Позз:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom