Кантона ис Бек
Mиљонерче
- Член од
- 23 февруари 2010
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 905
според мене нај доброто засилување што може да се донесе заедно со соодборникот му Силва[/quot
Прво да ви ја честитам победата над Милан и слатката одмазда сега би ја посакал Брселона,а што се однесува до Виља мислам дека заедно со Руни би биле еден од најдобрите тандеми кој некогаш заиграле заедно во една голема екипа како што е Манчестер Јунајтед
Супер му стои
Според мене не е доволен само Руни .. мора да има уште еден класа играч кој ке го одземе товарот од плеќите на Руни .. треба уште еден напаѓач светска класа затоа што гледаме кога Руни е на клупа екипата право не е иста .. Бербатов никако не се вклопува во тимот, додека Овен повреден, Македа исто така, а и млад е, на Диуф исто така му е потребно искуство .. потребно е уште еденА ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезине Доволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
Баш треба уште еден играч класичен шпиц, некој многу побрз од Бербатов! Последен таков добар шпиц бил Нистерлој. Руни е подвижен трча целовреме и назад и одбрана и напад, и супер би било некој опасен играч, што се вика да спие на статива, е тек тогаш претпоставувам дека би биле многу опасни и дека би се правел огромен притисок врз туѓите одбрани!А ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезине Доволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
потполно сум согласен со тебе според мене не ни треба напаѓач мислам дека едно лево крило ни е потребен и еден играч од типот на хамшик или горкуфА ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезине Доволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
Да ама и Џо Кол е 29 год. Треба да се земе втор напаѓач кој ќе земе дел од одговорноста на Руни, некој кој е брз и интелигентен фудбалер, но сепак да биде втор напаѓач како на пример Луис Суарез, Еден Хазард, Џереми Менез итн.Да да, Џо Кол би дошол топ ко заменик на Гигс...башка без пари
Само три? Силва,Хамшик и Џеко би не коштале 80 минимум! Хамшик или Гуркуф е доволно, лево крило имаме Парк,Гигс,Нани,Обертан, а напред Руни,Берба,Овен,Велбек,Македа,Диуф така да нема потреба за големо трошење летово, добро сме покриени на сите позиции.ја би земал само 3 засиллувања за др сезона едно крило еден играч за врска и еден шпиц.. На крило.. ди мариа/силва за врска.. хамшик/горкуф шпиц.. џеко/зидан