Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
според мене нај доброто засилување што може да се донесе заедно со соодборникот му Силва[/quot
Прво да ви ја честитам победата над Милан и слатката одмазда сега би ја посакал Брселона,а што се однесува до Виља мислам дека заедно со Руни би биле еден од најдобрите тандеми кој некогаш заиграле заедно во една голема екипа како што е Манчестер Јунајтед
![]()
Супер му стои
А ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезинеДоволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
А ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезинеДоволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
потполно сум согласен со тебе според мене не ни треба напаѓач мислам дека едно лево крило ни е потребен и еден играч од типот на хамшик или горкуфА ако испадне нешто како со татарот? Со тој Џеко веќе како биланезинеДоволен е Руни во нападот верувајте, јас би била среќна да се донесе само некој од средината со афинитети да иде накај противничкиот гол, Хамшик, Гуркуф...
Да да, Џо Кол би дошол топ ко заменик на Гигс...башка без пари![]()
ја би земал само 3 засиллувања за др сезона едно крило еден играч за врска и еден шпиц.. На крило.. ди мариа/силва за врска.. хамшик/горкуф шпиц.. џеко/зидан