Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
А ако е тоа вистина дека Руни сега зема плата од 90 000 фунти, а Фердинанд 140 000 навистина нема логика и ако сакаме да го задржиме кај нас мора во најмала рака да зема исто со Фердинанд. Па и овој Фердинанд јас би му ја намалил платата за 20-30 000 фунти. Така цела сезона повреден ова-она а и веќе 30 години има.
110 000 зима Рио.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Руни дефинитивно мора да добие значајно покачување на неделната плата. Не дека стравуваме дека ќе го изгубиме, а новиот договор би била една своевидна гаранција за негово останување, туку новиот договор трба да биде едно големо благодарам до Руни и за што тој има направено за клубот не само оваа година туку од кога е во клубот.

Да се прашував јс би му оставил бланко лист и тој сам да си ја напише платата. Се шпекулира со цифр од 120 000 фунти, што не е лошо, ама мислам дека Руни заслужува подобро. Доколку финансиската структура во клубот дозволува јас би му понудил 140 000 фунти неделно што без двоумење Руни ќе го прифати.

B

BooBojan

Гостин
Руни заслужува да зема онолку колку што земаше Кристијано Роналдо лани а не знам колку земаше ако знае некој нека пише.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.758
Поени од реакции
21.449
Утре пренос слабо на сител, ќе мора да се гледа стрим :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Официјалната Green & Gold анти-Глејзер песна

Инаку за утре очекувам

------------VDS-----------

O'Shea---Rio---Vidic---Evra

Nani--Fletch--Carrick--Giggs

-----Rooney---Berbatov----

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Да е до мене не би го зел. Нам ни треба некој проверен играч од средниот ред. Вакви како Ајрланд има колку ти душа сака. И плус ако дојде на чие место би играл? Најдобро ќе ни биде да си го земеме Давид Силва и то е то.

Инаку за утре очекувам победа, макар и Челзи 5-0 водел на полувреме. Би било добро да ја завршиме сезонава со победа. Утре очекувам најмалку 2-3 гола од Руни за да биде најдобар стрелец. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom