Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
И младинците најверојатно ја осигураа титулата,бидејќи забележете на табелава до Манчестер Јунајтед има (С) - што најверојатно значи Champions. Сеа им останува да ја довршат лигата и после Плеј оф 1/2 финале и здравје финале :). Ех,уште овие коњевите да освоеја и дефинитвно ќе царувавме во Англија во секоја конкуренција :):):)

Едит: сеа приметив,ја завршиле денес лигата. Во Сабота на 8ми играат плеј оф полу-финале,само не пишува со која екипа.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ама ти си живееш во некој свој сон и никако да се разбудиш изгледа. Меч кој делумно го одлучува шампионот во Премиерлига, каде Јунатјед во најмала рака беше оштетен. Имаше чист фаул над Парк и чист недосуден пенал кој можеше многу работи да смени, но судијата беше тотално слеп и не го досуди...а најдебилното е што ти прашуваш зошто Јунајтед не го победил Челзи...Па ете ти кажав, зошто Челзи не ја победи Барса лани, Манчестер поради истите причини не го победи Челзи:smir:

Инаку никој не те тера да читаш СпортДенес...Прво научи нешто за фудбалот, имаш википедија и други сајтови, па потоа кога ќе си целосно комптентен да зборуваш нешто за фудбалот тогаш ќе дискутираме, зошто гледам дека не си на мое ниво да развивам дискусија. Ај гитла сеа:smir:
Абе еј, будало, дали сварно споредуваш ланското полу-финале со натпреварот Ман - Чел, или само мелеш ко празна воденица пошо нема шо да кажеш?
Победивме, земавме 3 бода, ги надигравме и Ливерпул. Толку.
Жалете се, плачете, тоа е. И нас не болат 2та порази од Сити ама бидна што бидна, помина.

Да, се согласувам дека не сум на твое ниво.
Пошо сум неколку нивоа над тебе, ќе ја прекинам дискусијата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Абе еј, будало, дали сварно споредуваш ланското полу-финале со натпреварот Ман - Чел, или само мелеш ко празна воденица пошо нема шо да кажеш?
Жалете се, плачете, тоа е. И нас не болат 2та порази од Сити ама бидна што бидна, помина.

Да, се согласувам дека не сум на твое ниво.
Пошо сум неколку нивоа над тебе, ќе ја прекинам дискусијата.
Не споредувам натпреавар, туку ти ја кажувам причината која беше клучна за победата на Челзи.

Не би рекол дека си неколку нивоа над мене...зошто очигледно е дека си почнал да пратиш фудбал од 2005-та навака:smir:(или можда 2003-та кога дојде Абрамович)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не би рекол дека си неколку нивоа над мене...зошто очигледно е дека си почнал да пратиш фудбал од 2005-та навака:smir:
Пред тоа навивал за Реал Мадрид или некој сосема трет тим, немој не го навредувај :helou:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Извинете што Ви се мешам во дискусија, ама многу сте смешни. Ајде кукањето за фудбалов не го сметам, ама за тоа кој како станал фан да правите споредби е смешно. Навратете се на еден муабет пред едно 3-4 месеци за тоа кој како станал фан на Манчестер. 90% од тие што пишаа им беше по размена на ученици (учениците кои биле гости биле фанови на Манчестер), а останатите 10% добиле дрес од Манчестер на поклон, па така станале фанови. Ај сега НЗС?!?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Извинете што Ви се мешам во дискусија, ама многу сте смешни. Ајде кукањето за фудбалов не го сметам, ама за тоа кој како станал фан да правите споредби е смешно. Навратете се на еден муабет пред едно 3-4 месеци за тоа кој како станал фан на Манчестер. 90% од тие што пишаа им беше по размена на ученици (учениците кои биле гости биле фанови на Манчестер), а останатите 10% добиле дрес од Манчестер на поклон, па така станале фанови. Ај сега НЗС?!?
Не е муабетот како сме станале навивачи, муабетот е од кога... Јас пример навивам за Манчестер Јунајтед добри 12-13 години, и неможе сега да дојдат некој недоносени што навиваат за клуб 3-4 години (читај навивачи на Челзи) и што прочитале Историја на клуб (читај Челзи има Историја склопена во две реченици) на интернет и да ми објаснуваат за фудбал... Исто како што јас неможам да му објаснувам за фудбал на некој што гледа два пати подолго време од мене

А сега гитла од наш фан клуб :helou:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не е муабетот како сме станале навивачи, муабетот е од кога... Јас пример навивам за Манчестер Јунајтед добри 12-13 години, и неможе сега да дојдат некој недоносени што навиваат за клуб 3-4 години (читај навивачи на Челзи) и што прочитале Историја на клуб (читај Челзи има Историја склопена во две реченици) на интернет и да ми објаснуваат за фудбал... Исто како што јас неможам да му објаснувам за фудбал на некој што гледа два пати подолго време од мене

А сега гитла од наш фан клуб :helou:
Kолку години имаш?

http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_fc

Овде има минимум 300 реченици. 150 пати повеќе од твојата проценка! :salut:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Kолку години имаш?

А зошто се празни графите каде што ги пишува трофеите од Англиската Лига и од Лигата на Шампионите, или пак јас имам проблеми со видот... гледам и некој нов збор е вметнат таму во графите Runners-up ??? :smir:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Kолку години имаш?

300 реченици :vozbud:
Се радувате на 3та титула у историја на клубот .:pos2:
*упс.( сепак тоа е успех за толку мал клуб како што е Челзи никогаш НИКОГАШ не бил, не е и нема да биде Челзи тоа што бил, што е и што ќе биде Манчестер )
-толку.
и дај изгубете се од фан клубов радувајте си се на титулата само не не потете нас!

GLORY GLORY MAN UNITED

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Kолку години имаш?

И демек сите од вас ја знаат или ја прочитале таа историја. :pos2:

Дали има 1 од времето пред Абрамович, некој заскитан...другите сите се newbie

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Извини, ама ти си смешен. Как сакаш да станам навивач на Јунајтед? Да дојде некој богаташ со еден камион паари и да кажам: хуху, за тие сам јас веќе! :)
Мислам оти прашањето шо го постави ти беше за утакмицата Јунајтед-Челзи, потсети се. А ziak92 само ти одговори, ти га кажа причината-судијата.
Некој нејќе 2 год. по ред исто финале, а некој нејќе 4год. по ред исти шампион. :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Извини, ама ти си смешен. Как сакаш да станам навивач на Јунајтед? Да дојде некој богаташ со еден камион паари и да кажам: хуху, за тие сам јас веќе! :)

Мислам оти прашањето шо го постави ти беше за утакмицата Јунајтед-Челзи, потсети се. А ziak92 само ти одговори, ти га кажа причината-судијата.
Некој нејќе 2 год. по ред исто финале, а некој нејќе 4год. по ред исти шампион. :)
Не, да пуштиш ТВ и да гледаш фудбал. Како Милиони фанови низ светов на Челзи, Манчестер, Арсенал, Ливерпул, Баерн, Барса, Интер, итн итн...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не, да пуштиш ТВ и да гледаш фудбал. Како Милиони фанови низ светов на Челзи, Манчестер, Арсенал, Ливерпул, Баерн, Барса, Интер, итн итн...
Ги споредуваш фановите на Челзи со фановите на сите други екипи шо ти ги наброја? Баш фановите на Челзи? :) Шо сам разбирал јас од фудбал у 1-2 одд. па за да гледам и навивам? Или па ти, па и било кој друг. Сам го запознајал клуубо на некој необичен начин (преку капа) чисто случајно, ако ми се даделе дрес од Реал мош за них ќе сам навивал... Деца. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom