Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.596
Поени од реакции
6.355
Овие од Челзи веќе почнаа да бараат и стримови за прославувањето на титулата...ах, камо среќа да изненади Виган па тогаш да бараат стримови:vozbud:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Овие од Челзи веќе почнаа да бараат и стримови за прославувањето на титулата...ах, камо среќа да изненади Виган па тогаш да бараат стримови:vozbud:
Абе прво скокни па кажи ОП ! Али ајде остајте ги нека се радуват..Никој незнае што може да се случи..Во гости загубија 3-1..па ништо чудно дома да извадат нерешено :helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Ja виде изјавата на Анчелоти? Вели: "Сезоната е решена.Ние сме шампионите". Оф,оф кои мераци ќе бидат ако им го бутне Виган :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Еве ја изјавата на Анчелоти, чисто, без извртување зборови: Сандерленд - Јунајтед не е изиграна уште во моментов на интервјуво патем...
http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,16430_6129396,00.html

За тоа дека сеозната е решена, поздравете ги од Спорт Денес кои никако да го достигнат своето дно, или врв. Мислам некои од нив се присутни и овде, и ако нивниот сајт е сериозен, уште посериозно да ја тргнат настрана нивната пристрасност кон Манчестер Јунајтед.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Кој отпор бе човече после 120минути во четвртокот, и составот што го имаат. Одморени Лампард, Балак, Малуда против истоштен Џерард, никаков Аквилани и загубен Бенајун.

Не дека годинава сме којзнае што, ослабени сме и од повреди и од години на играчите (со годините се добива и искуството де, една позитивна работа) ама факт е дека Ливерпул и Арсенал немаат никакви шанси против нас, единствено вие можевте да ни парирате (и Сити :icon_mrgr )

Челзи лани не ја мина Барса поради судиски грешки далеку побројни и далеку посериозни од (можниот) пенал над Парк. Тоа лани беше ненормална работа, сеуште стојам на ставот дека е заговор на УЕФА против едниот англиски тим за да не се повтори англиско финале (и наша несреќа тоа што ние игравме втори, Арс - Ман први)
Па и јавно се изјасни Блатер.

Да не споредуваме тежината на овие 2 натпревари, молим те :smir:

Дрогба и Македа се изедначени, не ги чепкаме нив 2ца.
Во меч во кој игравте со играч повеќе скоро цело полувреме велиш дек било заседа против вас? Дај прочитај се не биди смешен, кој англиски тим немаше да се пласира од дуелот Арсенал-Манчестер ако играа втори, а Челзи прв:pos2:

Тежината не е можеби иста на натпреварите, но сепак со дуелот на ОТ делумно Челзи влезе во предност пред крајот од сезоната, а рачунај само каков тек ќе имаше мечот ако беше досуден пенал врз Парк...

Еве ја изјавата на Анчелоти, чисто, без извртување зборови: Сандерленд - Јунајтед не е изиграна уште во моментов на интервјуво патем...
http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,16430_6129396,00.html

За тоа дека сеозната е решена, поздравете ги страшно пристрасните гомнари од Спорт Денес кои никако да го достигнат своето дно, или врв. Мислам некои од нив се присутни и овде, и ако нивниот сајт е сериозен, уште посериозно да ја тргнат настрана нивната пристрасност кон Манчестер Јунајтед.
Можеш малку да го запзиш речникот како прво:smir:Како што си ти член на овој форум, така и ние сме членови на овој форум па доколку има некој модератор барам некаква санкција поради лична навреда за ова.

Него, каде било пишано некаде нешто против Челзи???

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Парк изјавил дека сака кариерата да ја заврши во Манчестер Јунајтед!:pipi:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Денеска со почеток се доделува наградата Sir Matt Busby Player. Според мене најголем фаворит за оваа награда е Вејн Руни иако не би се чудел и Евра да ја освои но сепак Руни оваа сезона многу придонесе со своите 34 гола и да не се повредеше сигурно ќе беа 40. Евра ги одигра сите натпревари на ниво и нема подобар лев бек во светот. Доделувањето ќе биде во 20:30. Минатата година наградата ја освои Немања Видиќ, 2008 зема Роналдо исто и 2007 додека 2006 ја зема Руни!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
НЕ, само 1 член праша каде ќе даваат ако се освои (а ќе се освои) титулата, пошо нели на Сител има извондредна програма - БАНДИНИ

Во меч во кој игравте со играч повеќе скоро цело полувреме велиш дек било заседа против вас? Дај прочитај се не биди смешен, кој англиски тим немаше да се пласира од дуелот Арсенал-Манчестер ако играа втори, а Челзи прв:pos2:

Тежината не е можеби иста на натпреварите, но сепак со дуелот на ОТ делумно Челзи влезе во предност пред крајот од сезоната, а рачунај само каков тек ќе имаше мечот ако беше досуден пенал врз Парк...

Можеш малку да го запзиш речникот како прво:smir:Како што си ти член на овој форум, така и ние сме членови на овој форум па доколку има некој модератор барам некаква санкција поради лична навреда за ова.

Идиотизмот е се почеста појава на форумов.

Гледај хајлајтси од мечот и после јади ми гомна овде дека ланското 1/2 финале е = на наводниот фаул над Парк.
(имаш во темата судиски грешки, мислам дека некој ваш навивач го постираше)

Блатер јавно изјави дека не сака повторно англиско финале, 2 години по ред. Шо не ти е јасно уште?

Еве и јас ќе кажам исто што и фантомот, СпортДенес е најидиотскиот мас-медиум во Македонија, кој не ја знае разликата помеѓу КОЈ (еднина) и КОИ (множина) и да не набројувам уште слични примери:toe:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ферги го сака Игуаин

Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон ќе направи се за да го доведе Гонзало Игуаин од Рал Мадрид, пишува каталонскиот весник „Спорт“.
Шкотскиот стратег е спремен да плати повеќе од 30 милиони евра за да ги обезбеди услугите на аргентинскиот напаѓач кој ќе треба да го замени Димитар Бербатов. Проблемите со повредите на Мајкл Овен, непостојаните игри на Бербатов и неискуството на Федерико Македа биле клуч за одлуката на Фергусон да се обиде да го доведе Игуаин и да донесе вистински партнер на Вејн Руни во нападот на англискиот шампион.

Медиуните во Шпанија постојано иннформираат дека фудбалерите на Реал Мадрид - Кристијано Роналдо и Гонзало Игуаин постојано се во конфликит и Аргентинецот би можел да ја напушти шпанската престолнина по крајот на сезоната 2009-2010.

Во летото 2007-та година, Манчестер Јунајтед го доведе под наем Карлос Тевез и аргентинскиот напаѓач веданш стана миленик на навивачите на „црвените ѓаволи“.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Идиотизмот е се почеста појава на форумов.
Гледај хајлајтси од мечот и после јади ми гомна овде дека ланското 1/2 финале е = на наводниот фаул над Парк.
(имаш во темата судиски грешки, мислам дека некој ваш навивач го постираше)
Блатер јавно изјави дека не сака повторно англиско финале, 2 години по ред. Шо не ти е јасно уште?

Еве и јас ќе кажам исто што и фантомот, СпортДенес е најидиотскиот мас-медиум во Македонија, кој не ја знае разликата помеѓу КОЈ (еднина) и КОИ (множина) и да не набројувам уште слични примери:toe:
Ама ти си живееш во некој свој сон и никако да се разбудиш изгледа. Меч кој делумно го одлучува шампионот во Премиерлига, каде Јунатјед во најмала рака беше оштетен. Имаше чист фаул над Парк и чист недосуден пенал кој можеше многу работи да смени, но судијата беше тотално слеп и не го досуди...а најдебилното е што ти прашуваш зошто Јунајтед не го победил Челзи...Па ете ти кажав, зошто Челзи не ја победи Барса лани, Манчестер поради истите причини не го победи Челзи:smir:

Инаку никој не те тера да читаш СпортДенес...Прво научи нешто за фудбалот, имаш википедија и други сајтови, па потоа кога ќе си целосно комптентен да зборуваш нешто за фудбалот тогаш ќе дискутираме, зошто гледам дека не си на мое ниво да развивам дискусија. Ај гитла сеа:smir:

F

fantomX

Гостин
Можеш малку да го запзи речникот како прво:smir:Како што си ти член на овој форум, така и ние сме членови на овој форум па доколку има некој модератор барам некаква санкција поради лична навреда за ова.

Мене ми е жал ако некој се навреди, но то е. Радо прифаќам бан на некој ден или од фан-клубов, ако Спорт Денес се игнорира исто така.
Против Челзи? Таман работа да се пишува против некого. Освен то шо Анчелоти веќе безобразно славел наводно, иако тој нема да покажи ни блиску толку безобразлук ако Челзи освои в недела ко што постојано покажува Манчестер Јунајтед ко целина. Исто и ненормално пристрасниот преглед на Јунајтед-Челзи 1-2, кога и дали Syn беше, или некој друг, да не преудицирам ко не сум сигурен, јасно пиша во фк Челзи колку само Спорт Денес треба да се игнорира. Јас тогаш го игнорирав тоа, сега гледам дека сум згрешил. :smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Мене ми е жал ако некој се навреди, но то е. Радо прифаќам бан на некој ден или од фан-клубов, ако Спорт Денес се игнорира исто така.
Против Челзи? Таман работа да се пишува против некого. Освен то шо Анчелоти веќе безобразно славел наводно, иако тој нема да покажи ни блиску толку безобразлук ако Челзи освои в недела ко што постојано покажува Манчестер Јунајтед ко целина. Исто и ненормално пристрасниот преглед на Јунајтед-Челзи 1-2, кога и дали Syn беше, или некој друг, да не преудицирам ко не сум сигурен, јасно пиша во фк Челзи колку само Спорт Денес треба да се игнорира. Јас тогаш го игнорирав тоа, сега гледам дека сум згрешил. :smir:
Aко според 2 статии според тебе треба да се игнорира, игнорирај...Ама никој фактор си да вреѓаш останати и да апелираш за да се игнорира СпортДенес.:smir:

F

fantomX

Гостин
Aко според 2 статии според тебе треба да се игнорира, игнорирај...Ама никој фактор си да вреѓаш останати и да апелираш за да се игнорира СпортДенес.:smir:
Јас ќе ја игнорирам. Не вреѓам останати, чисто Спорт Денес.
А да апелирам да се игнорира можам, особено ко знам оти има и други со исто мислење. Секако дека некој кој не мисли така немам намера да го предомислувам со сила. :toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Јас ќе ја игнорирам. Не вреѓам останати, чисто Спорт Денес.
А да апелирам да се игнорира можам, особено ко знам оти има и други со исто мислење. Секако дека некој кој не мисли така немам намера да го предомислувам со сила. :toe:
Фала,пријатно:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom