Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе надежта последна умира, а има каква, таква јас верувам ... Тотенхем, Ливерпул и 2та Челзи ги игра на гостински терен, па зошто и 2та да не ги изгубат, се е можно. :back:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Абе надежта последна умира, а има каква, таква јас верувам ... Тотенхем, Ливерпул и 2та Челзи ги игра на гостински терен, па зошто и 2та да не ги изгубат, се е можно. :back:
Фала богу имало истомисленик ко мене, гледам овде сите се откажаја од титула!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Фала богу имало истомисленик ко мене, гледам овде сите се откажаја од титула!
Има ного скриини игриии!!! Ќе направат Челзи да е шампион, не оти се најјаки туку оти нее интересно се Манчестер да се, ако га освооме ние таа сезона, ќе биде историска, една од најголемите у Англија. Ама неможам да кажам оти не се надевам, си праам филмове за некоо "трета скриина игра" и Манчестер да направат "кам-бек" у последните 4 кола. :)
V-United браво за постовето, 100% се согласувам со тебе, всушност и јас цело време сакам да го кажам тва за Бербатов.

В

Вори

Гостин
Има ного скриини игриии!!! Ќе направат Челзи да е шампион, не оти се најјаки туку оти нее интересно се Манчестер да се, ако га освооме ние таа сезона, ќе биде историска, една од најголемите у Англија. Ама неможам да кажам оти не се надевам, си праам филмове за некоо "трета скриина игра" и Манчестер да направат "кам-бек" у последните 4 кола. :)
V-United браво за постовето, 100% се согласувам со тебе, всушност и јас цело време сакам да го кажам тва за Бербатов.

Извинете што се убацуам вака,ама до кога бе со вакви патетични изјави?До кога?

Секоја чест на исклучоци,ама заради вакви ко овој од Бугарија,не ми се влага на фанклуб.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Малце и претерувате околу фаворизирањето на ФА кон Челзи да речеме...Никој не ни е крив (најмалку ФА) што го продадовме Роналдо, Тевез, и што ни ослабна тимот нели? Да, знам дека судииве не дупеа скоро цела сезона, но едноставно многу работи се собраа против нас. Повреди, судии, курци-палци...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Не знам,но сеа само не спасува победа на мечот со Сити и приота Челзи да киксне со Тотнем,а и Арсенал исто утре да не победи. Сепак мислам дека ќе не чукне Сити и тоа поштено :).. И јас како Ред Девил се плашам да не не помочат,дај боже да тепаме,но тоа е моето мислење..

За Бербатов ако останува,може да остане само за да ја грее купата и да игра кога ќе има потреба. За техниката секоја чест,но што е мрзлив,мрзлив е :) Да ви кажам право помалце и жал ми е за него,секогаш он ни е крив кога губиме,но тоа е..

И за судиите,дај заебете веќе еднаш..Да не ги имитираме фановите на Челзи,Арсенал,Ливерпул...се утепаа од плачење до лани,сеа коа им одговара ќутат....Судиски грешки имало,а и ќе има...јебига

btw. Нека им е честита победата,бар они да освојат нешто :) И нека му е среќен роденденот на Андерсон,се надевам дека нема да замине летово.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Извинете што се убацуам вака,ама до кога бе со вакви патетични изјави?До кога?

Секоја чест на исклучоци,ама заради вакви ко овој од Бугарија,не ми се влага на фанклуб.
Сега јас треба да кажам оти си Албанец? Јбг, психа. :)
Значи јас се бунам сам против едно нешто. Казните на Рио, Видич, Нани - СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНИ! Повредите на голем број првотимци - ФУДБАЛ, има повреди, не дека немааме среќа, туку така се погоди. Арсенал неможат глава да дигнат од болницата, па шо да се праа. Не се бунам ни за првата утакмица со Челзи, убеден оти имааме ного појака игра, а изгубииме 1-0. ЈБГ максимална концентрација, чиста победа, искористена грешка и готово. Значи и покрај сите тие работи, повреди, казни, па и наши киксови (Челзи играше нерешено, а ние губееме) ние пак дојдееме до челната позиција пред Челзи. Не се бунам ни за повредата на Руни, не игра со Челзи, така се погоди, и Челзи имат ного повредени играче. Ама да ПОБЕДЕШ на тој начин е жално, најнекоректно и најнефер. Па ќе кажам, нека им е со алал на тие шо се радуват на такви победи. Сега е џабе веќе, Мајк Дин и у Македонија да го пратат да суде, и по 100е да му плаќат, тва помина веќе, он си га заврши "работта"...
И ај стига плачајте по Роналдо и Тевез. На почетоко беше така и саа е така, а дека га ставиите цела сезона? Коо играаме и газееме, коо направииме голем прогрес у играта најјаки бееме, сега сме ослабнети, нема ни ги Тевез и Роналдо... Поим за патетика!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А, до кога ние тебе од Албанија ќе те читаме во наш фан клуб како мудруваш.

EDIT: Веќе одговорил Жан :wink:

В

Вори

Гостин
Дефинитвно Географија не ти оди,или не си бил во моево место.И кај виде мудрување жити све?

Плус ова е форум,кај што секој може да напише што сака,така да,за инает пак ќе напишам нешто,коа ќе ми ќефне...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
А, до кога ние тебе од Албанија ќе те читаме во наш фан клуб како мудруваш.

EDIT: Веќе одговорил Жан :wink:
Иако Давор пишува во наш фан клуб во никој случај не е од Албанија и барем пишува македонски за разлика од некои што се за Манчестер...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Иако Давор пишува во наш фан клуб во никој случај не е од Албанија и барем пишува македонски за разлика од некои што се за Манчестер...
А, Жан ако пишува на Струмички дијалект, тоа значи дека е од Бугарија?... па во Македонија, освен во Велес-Прилеп-Битола-Охрид, на друго место никаде не се зборува чисто Македонски... сите Кумановци се Срби, сите Струмичани/Делчевчани се Бугари? Јазикот и дијалектот се културно богатство на еден народ.

Така пишав за Давор, бидејќи тој како што знам јас е од Гостивар, глупо беше и од моја страна што пишав така, но тој прв напиша, а ако не знаете некој работи, не ги пишувајте :helou:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Нема потреба од пишување со некој дијалект...Зошто да не пишуваме како што треба?

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
А, Жан ако пишува на Струмички дијалект, тоа значи дека е од Бугарија?... па во Македонија, освен во Велес-Прилеп-Битола-Охрид, на друго место никаде не се зборува чисто Македонски... сите Кумановци се Срби, сите Струмичани/Делчевчани се Бугари? Јазикот и дијалектот се културно богатство на еден народ.

Така пишав за Давор, бидејќи тој како што знам јас е од Гостивар, глупо беше и од моја страна што пишав така, но тој прв напиша, а ако не знаете некој работи, не ги пишувајте :helou:
Ај да замешам прсти и јас малце.:smir: Сваќам се тоа дека секој е од различен крај,ама мислам дека сите треба да се трудиме да пишуваме ЛИТЕРАТУРНО МАКЕДОНСКИ! Прво треба да ви биде гордост тоа да зборувате литературно,а второ според мене во сите јавни места каде што има почит кон некого се зборува чисто литературно! Во школо во Струмица со дијалекти да не ги учат?!?! (можно е и тоа, не би ме зачудило)....Ама најважно што сакам да кажам е дека со тоа што не пишувате литературно немате почит кон другите членови на фан клубов,а посебно не кон самиот фан клуб! Кој е фан клуб на НАШИОТ ЈУНАЈТЕД(а не на Беласица Ѓерасцунев)! Се извинувам што одев офтопик,ама морав.Поздрав!

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
Берба 100% ке остане во тимот
Имаме голема нужда от таков футбалер и не мислам дека Ферги ке се откаже от него:smir:

Стига со таа омраза кон Бербатов
Само оти е бугарин го плукате така?
Па он е и пол македонец молам ви
Па как така феновите на Ман UTD го сакат а ние не

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom