Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Деца дај бе смирете страсти...аман со коментари само навивачи сте кога се победува или од кога роналдо игра...па пола не биле родени кога почнав да го следам манчестер а истите тие ми мрсат муда овде нешто...малце култура и респект имајте. Што да пишувам, и покрај сите срања најаки сме?? Пффф...
Абе нервозен сум ми иде да гризам уште...ќе урлам сега ќе пеам како не...
А што е манчестер со фергусон тапа годинава, тоа е факт...поз

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Ќе дадам свое видување за мечот....
како и прво немате право да се жалите ни судии ни Рафаел никој....едноставно....и после првиот меч ви реков а и сега ке кажам, играте со клуб, кој за вас е институција, во секој поглед...затоа и не треба да го потценувате Баерн...Не случајно е победа против Јувентус...победа против Шалке...победа против вас....не случајно се дава таков евро гол....сакам да го прашам оној дечко што на стра 142 на фан клубов коментирал кој е тој Робен????? или каде е ....епа еве го тој ве реши....не го свакајте ова како провокација....но сакам да кажам дека вие лошо гледате на Баерн како да играте против Чарлтон или Вест Хем....епа да ви кажам ...игравте против клуб кој во својата историја а и сегашност е далеку далеку пред вас барем според мене а можам и факти да ви изнесам зошто е тоа така....Инаку немој да обинувате судии да победевте ке го заборавевте судијата....и во никој случај немојте да го обвинувате Фергусон...тој е најдобриот тренер на светот....ова го кажувам јавно како фан на Ливерпул...едноставно загубивте поточно испаднавте од тим кој е подобар од вас....
Поздрав

B

Beck's

Гостин
stvarno da bev fan na Junajted bi me izritiralo do bezkraj kako istrca recisi site da mu vrsat pritisok na sudijata,ali toa e Iskustvoto Profesionalnosta koja e poveke od vazna na vakvi natprevari:)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Гарантирам дека Рафаел за едно 2-3 години ќе биде најдобриот десен бек во светот!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Овие 12тина сати одкако испаднавме сватив дека пола Македонија, а и пошироко луѓето имаат комплекс наречен Манчестер Јунајтед. Челзи испадна ништо не се случи,Јуве испадна пак ништо,Арсенал испадна ништо, испадна Манчестер цела Македонија слави! Сепак ние сме над сите, освојвиме ПЛ и в година се враќаме посилни!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие 12тина сати одкако испаднавме сватив дека пола Македонија, а и пошироко луѓето имаат комплекс наречен Манчестер Јунајтед. Челзи испадна ништо не се случи,Јуве испадна пак ништо,Арсенал испадна ништо, испадна Манчестер цела Македонија слави! Сепак ние сме над сите, освојвиме ПЛ и в година се враќаме посилни!
Мене па баш тоа ме радува :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе сега тешите се колку сакате ама џабе ,во Премиер лигата мислам дека имате подеднакви шанси со Челзи за титула.Инаку јас не сум од тие што навиваа да испадне Манчестер синоќа,ги мразам Швабиве и се нервирам како никој не ги научи дека играат до крај и со нив никогаш неможеш да се опуштиш.

S

StereoLove

Гостин
Барем победивме ако ништо друго.Јунајтед останува во нашите срца:pipi:

Нека имаат комплекси ако,смешно е тоа што велаат неутралците дека ние си имаме комплекси:pos: :pos: :pos:

Ги нема цела сезона а ко киксне Јунајтед сите се овде:back:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нема шо да кажете.
Поголем ремет изедовме од вас...така не се тешете со тоа дека луѓето имаат комплекси од вас.Нормално дека конкурентите од ПЛ ќе се радуваат на вашиот неуспех...а од другите лиги стварно незнам што им е ќефот:toe:

Член од
7 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Прво полувреме игравме како никогаш досега.Второ полувреме заникаде :kesa:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.828
Поени од реакции
5.640
1. Сега и јас коо знам оти Руни се повреди може да кажам зашо не го извади? А тогај да го извадеше ти сигурно ќе питаше: шо кој к*р го ваде најдобрио играч? А зашо да го изваде? Одмара со Болтон цела утакмица, одморен е. И Руни не се повреди од некој остар старт или намерно го повреди некој, он сам си се повреди, на криво згазна и си га свија ногата, тва може да го кажам как маленка несреќа или маленко невнимание. Плус и да играше Руни со Челзи, ние пак ќе си "изгубееме".
да прашам зошто го вади нашиот најдобар играч, а следуваат двата клучни натпревари?? ти нормален си ?? па нормално дека го вади да го зачува.. и што врска има дали некој го повредил или сам се повредил?? и таа негова маленка несреќа не чинеше влез во полуфинале и титула во Премиер Лига... а да не заборавиме се повреди 92 минута... значи Ферги го остави да се исцеди до крај....

2. Никој не знаа зашо го пушти од 1 мин. Никој не ни очекуваше оти ќе играа. Дали е играл целосно заздравен или цело време е бил "повреден" никој не знаа, а Руни не покажуваше знаци на неспремност, си играаше нормално. Нема АКО, ние бееме тие шо требаше да заводеме, ние требаше да дадеме гол. Ако го пуштеше у 70та мин. ти па ќе питаше: кој к*р го пушта Руни у последните 20мин.? И оште колко пате да кажам оти Руни и Бербатов се 2 ного различни видове на играче, ЗАЕБИ ти тактика и формација и тва шо Бербатов играа как напаѓач.
на ова прашање ти одговорив.. му беше страв да игра со Бербатов.. не верува во неговите квалитети.. и пак се коцкаше и со Руни ризикувајќи нова повреда која што сигурно ќе го тргнеше од терените подолго време... ама фала богу не се случи..

3. Да беше Андерсон или Харго здрав, сигурно оти Керик немаше да добива толко шанса, малко ќе погрееше клупата.
да беше Харго здрав :) :) :) a зошто не е Харгривс здрав?? се повреди.. склон е на повреди?? па што фрлаш толку пари на играч склон на повреди??? а ситуацијата со Андерсон сите ја знаеме.. Ферги го даде на продажба зимава него ама не најде кој да го купи.. така да не сметаше многу многу на него... и пак останува Керик....

4. Сакаш да кажеш оти Рафаел слабо изигра? Напротив, прво полувреме Рафаел со Нани и Валенсија беше најдобар. Не му даде да мрдне на Рибери, у одбрана перфектен, па и у нападо ного активен. Неможеш да донесеш добар десен бек со добри години а ги имаш Невил и Рафаел. Невил е стар, ќе играа додека Рафаел збере некоо искуство, а тај у остатоко од кариеерта ќе стане најдобар десен бек у свето. Оши? Нема да знаа на дека да фате од Рибери. Дупло е побавен од него. Нема да може ни за дресо да го фате, а не да излезе пред него и да го маркира или да му земе топката, Оши е осуден да биде вечна резерва, дека има потреба там флева да играа.
значи 1000 пати кажав дека Рафаел изигра феноменално прво полувреме.. значи никој не го окривува Рафаел.. збориме за Фергусон... зошто господине Фергусон и во второ полувреме го оставивте Рафаел на Рибери иако бевте свесен дека има жолт картон и дека игра против најдобриот и најбрзиот играч на Баерн.. се коцкавте ??? епа таа ваша коцка не чини полуфинале... и не се криви играчите на Баерн што извршија притисок врз судијата... и твоите играчи во иста ситуација исто ќе реагираа...

Треба да тее срам да помислеш оти Ферги повеќе не го бива, а не да говореш оти е за у пензија! Он е глава на клуубо, човек шо најного вреде там. Ти неможеш да се помиреш со елиминацијата и со факто оти твојоо "семоќен Манчестер" неможе да го помине Баерн и да го гледаш пак у полуфинале/финале па тераш кривица у трети лица, ти у Ферги, некој у судијата и така. Ако имаш други прашања слободно ги постави. :)
зошто да ми е срам?? зашто за разлика од вас реално ги согледувам работите?? јас не можам да се помирам со тоа што нас не не елиминира Баерн Минхен.. нас не елиминира Фергусон со неговите потези и коцкарки игри...

и толку немам намера да продолжам понатаму....

Алелуја :)

Еве... Судијата си свирна фаул, и откако му се развика Рибери, па дојдоа и ван Бомел, Швајнштајгер и Олич, се фати за џебот и го извади картонот... Му извршија притисок, овој во Италија навикнал да суди наместени утакмици и тоа е.
друже немој и ти да бидеш како Ферги...значи од овој коментар на Фергусон најмногу ми се крена кожата... му се нафрлиле на судијата па затоа добил црвен картон... ц ц ц ... а да беше спротивна ситуацијата играчиве од Манчестер мирни ќе си останеа и немаше да вршат притисок сигурно.. милион пати ги имаме гледано играчиве од Манчестер во улогата на играчиве од Баерн, ама тогаш нас ни одговараше, сеа не ни одговара, тогаш беше во наша корист сеа е во наша штета....

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
не трипајте дека сте биле оштетени од судијата против Баерн. и двата старта на Рафаел беа за жолти бидејќи и двата беа со НАМЕРА (посебно вториот) така што нема тука опомени, прогледување низ прсти и сл.

а дека го изеде неискуството - го изеде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom