Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.154
Добро навистина ли мислете дека го рекол тој тоа?па свесен е тој самиот дека Руни го сака Јунајтед и дека игра од срце за него па да го каже тоа...ццц:tapp:тоа го сметам само за обична шпекулација ништо друго.
Jaс се кладам дека го рекол..:smir:
А иначе кој не би го посакал Руни во својот тим?

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
SPAIN/ REAL MADRID, Keen on Rooney ahahaah najglupava spekulacia sto sum go cital doseka :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
perez ne e se do parite batka ahhahahahah:pos2::pos2::pos2::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Очекувам победа над Блекбурн од 2-3 гола без примен гол... барем еднаш да пробаме да ја сочуваме мрежата... и Руни од поодамна не е постигнал гол, очекувам од него голче денеска (ако игра, оти нешто пишуваше дека бил неизвесен, мислам дека е се во ред)... Има официјален состав?

П.С. Абе Ферги бе, на кого најде да пушташ утакмици неможат Фулам да ги победат... човекот проба да им ја спаси сезоната ама кога незнаат да играт... :toe: :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.154
Очекувам победа над Блекбурн од 2-3 гола без примен гол... барем еднаш да пробаме да ја сочуваме мрежата... и Руни од поодамна не е постигнал гол, очекувам од него голче денеска (ако игра, оти нешто пишуваше дека бил неизвесен, мислам дека е се во ред)... Има официјален состав?

П.С. Абе Ферги бе, на кого најде да пушташ утакмици неможат Фулам да ги победат... човекот проба да им ја спаси сезоната ама кога незнаат да играт... :toe: :pos:
Фала богу оти ќе губат кога имаат Дегени у тим... :)

Иначе вечер мислам дека би требало лесно да тепаме,поради лошите игри на Блекбурн во последните гостувања..и сакам да го видам Овен во првите 11 :pipi:

Едит: не губат веќе :(

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Нема потреба да се извинуваш, шо ке праиме ако се извинуеме при секое спомнуење на легенди на Манчестер.
Иначе Рунката нема шанси да не напушти. Шансите за тоа се 0.000000003 %.

Легенди постојано спомнуваме и за нив дискутираме кога за тоа има потреба. Јас се извинив затоа што не спомнав никаква легенда, туку еден бивш фудбалер кој многу го спомнувавме, а бидејќи се договоривме да не го спомнуваме, затоа се извинав.

G

Gray Foxx

Гостин
Легенди постојано спомнуваме и за нив дискутираме кога за тоа има потреба. Јас се извинив затоа што не спомнав никаква легенда, туку еден бивш фудбалер кој многу го спомнувавме, а бидејќи се договоривме да не го спомнуваме, затоа се извинав.
РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО!!!!!!!
Иначе легенда си е легенда, не е као Гигс али коа ке размислиш колку на светот постојат као Гигс. Мн се ретки.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО РОНАЛДО!!!!!!!
Иначе легенда си е легенда, не е као Гигс али коа ке размислиш колку на светот постојат као Гигс. Мн се ретки.
Не 6 пати туку милион пати напиши го неговото име ако тоа те прави среќен. Не сакам да влегувам во нова дискусија за некоја "стара излитена плоча". Само и тебе и на сите кои мислат како тебе, ќе ве подсетам дека нема ниедна легенда на Манчестер која и после заминувањето од Манлестер, се труди да го ослабни Манчестер. За мене се легенди само оние кои немаат црни дамки и кои со задоволство се споменуваат и почитуваат од СИТЕ вистински фанови на Манчестер и после заминувањето. Овде не гледам таков случај, па затоа не можам да зборувам за никаква легенда туку за еден од многуте поранешни играчи на Манчестер Јунајтед. Ги имало многу, а и во иднина ќе ги има. Кој ќе успее да прерасне и остане за секогаш легенда, секоја чест за него. И би те замолил да не дискутираш барем со мене повеќе за "легендата" твоја. Можеме да дискутираме за нешто друго.

G

Gray Foxx

Гостин
Не 6 пати туку милион пати напиши го неговото име ако тоа те прави среќен. Не сакам да влегувам во нова дискусија за некоја "стара излитена плоча". Само и тебе и на сите кои мислат како тебе, ќе ве подсетам дека нема ниедна легенда на Манчестер која и после заминувањето од Манлестер, се труди да го ослабни Манчестер. За мене се легенди само оние кои немаат црни дамки и кои со задоволство се споменуваат и почитуваат од СИТЕ вистински фанови на Манчестер и после заминувањето. Овде не гледам таков случај, па затоа не можам да зборувам за никаква легенда туку за еден од многуте поранешни играчи на Манчестер Јунајтед. Ги имало многу, а и во иднона ќе ги има. Кој ќе успее да прерасне и остане за секогаш легенда, секоја чест за него. И би те замолил да не дискутираш барем со мене повеќе за "легендата" твоја. Можеме да дискутираме за нешто друго.
Како може еден глуп фудбалер да се труди да го ослаби Манчестер? На кој начин се труди? Со тоа шо му вика на Руни да дое у Реал, мислиш дека он може да го дестабилизира десетчето наше? Колку шо ја иам моќ да го ослабнам Манчестер толку има и Кики.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.140
Поени од реакции
1.744
VDS

Brown - O'Shea - Evans - Evra

Nani - Anderson - Carrick - Valencia

Rooney - Berbatov​

Subs: Kuszczak,Fabio,De Laet,Scholes,Fletcher,Owen,Obertan

Очекувам сигурна победа, јел да одбраната ни е срање.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ливерпул го попи од Фулам, Бенитез го наебал............... Колку да разбијам монотонија од досадниве дечки :toe::uvo:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не значи дека ако не` победиле ПЛ е освоена. Ќе ги победат Челзи напролет и нас и Арсенал можеби, ама тешко дека ќе ја добијат титулата. Најверојатно имаат мотивација само кога играат со големи имиња. :helou:

П.С. Ме радува што Андерсон е во прв тим, а Керик ми делува заспано некако на последниве натпревари. Но ќе видиме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.154
Коа сме кај конкурентите..Челзи растур праи..17:0 во последните 4 меча....Уф...Ќе биде тешко за една недела :S

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гледајте како се запотил ова порфаворов после третиот гол на Фулам :vozbud::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom