Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Toa "99%" сте ти, и уште неколку други? Или како?:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Реакцијата на Руни ја осудувате сите, а иста таква и многу полоша реакција (ја направи уште неседнат на клупа) која манифестира непослушност, имаше лани (ланското првенство) од човекот кој од (цитирам) 99% (изгледа овие погореспоменатите) е возвишен со најголеми зборови (незаменлив, единствен, најзаслужен, најдобар ... и сл.)

Ако таквите постапки не ви сметале да го возвишувате него, зошто тогаш ви пречи ако тој потег е од Руни? (Да не не бидам погрешно сватен, јас не го одобрувам потегот на Руни.)
Леее добро човече, се напна.

Кој не би осудувал таква реакција, кој играч и да е не смее да се понаша така на потег на тренерот.Роналдо исто направи, никој не го оправда ни тоа, напротив сите го осудуваа бидејќи сепак, беше заменет со легенда како Сколс.Ме мрзи да барам низ постовите, ако сакаш верувај ако не сакаш не.

Не вреди ни да ти реплицирам за последново, сме го возвишувале кога го напраил тоа :pop:

За крај, да ти кажам нешто искрено како фан на Јунајтед, гледај реално на работите, не еднострано.

Инаку, Бешикташ 0-1 Јунајтед

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Леее добро човече, се напна.

Кој не би осудувал таква реакција, кој играч и да е не смее да се понаша така на потег на тренерот.Роналдо исто направи, никој не го оправда ни тоа, напротив сите го осудуваа бидејќи сепак, беше заменет со легенда како Сколс.Ме мрзи да барам низ постовите, ако сакаш верувај ако не сакаш не.

Не вреди ни да ти реплицирам за последново, сме го возвишувале кога го напраил тоа :pop:

За крај, да ти кажам нешто искрено како фан на Јунајтед, гледај реално на работите, не еднострано.

Инаку, Бешикташ 0-1 Јунајтед
Не сакам ни јас да ти реплицирам само ќе бидам краток.

Јас гледам реално, само ве подсетувам дека вашата реалност се судрува една со друга, веројатно нешто не се совпаѓа.

Вие сте тие кои гледате еднострано, а она за кое што го споредувам вашиот јунак со Руни, веројатно не било од страната од која што вие гледате, па не сте го зеле во предвид.

Но нема врска. Немој да ми враќаш на ова, продолжи си натаму, арно си постираш сличиња и клипчиња. Дај некое од вчера! :helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876

На ваква легенда мора да му дадаат нов договор..Тоа му следува по сила на законот..:helou:..

Инаку за дуелот против Сити ич не се плашам..Верувам дека ќе издвојуваме победа..Во Сити нема да настапат Адебајор(казна) Робињо(повреда) и Тевез(повреда)..

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Видиќ верува во Мајкл Овен
17.09.2009.

Столбот на одбраната на Манчестер Јунајтед немања Видиќ пред медиумите во Англија во текот на денешниот ден јавно проговори за неговите импресии за играта на Мајкл Овен на средбата со Бешикташ.

"Како одбранбен фудбалер тврдам дека е многу незгодно да се чува Овен. Опасен е од секоја позиција и секогаш мора да бидете многу претпазливи со него. Нашите навивачи во наредните неколку натпревари ќе го видат вистинскиот Мајкл Овен. Тој се докажал во Ливерпул, Реал Мадрид и Њукасл и не гледам причина зошто да не биде успешен и тука. Среќни сме што за следна дестинација го избра "Олд Трафорд" и ќе ни биде од голема корист".- изјави Видиќ.
Овен пристигна како слободен фудбалер од редовите на Њукасл ова лето на Олд Трафорд и се уште не е доволно подготвен да биде дел од стартниот тим па затоа и почесто влегува од клупата за резерви нешто што се случи и на средбата со Бешикташ.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
изгубивме а ливерпул беа со црвен картон , лошо:icon_frow:icon_frow

Член од
14 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Bi bilo dobro da go SAF da go donese golmanot na LAZIO ..MUSLERA vo UNITED mlad , dobar golman ...ima golemi nadezi vo nego...:kez::kez::kez::kez:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
леле колку е јака ваа :vozbud::vozbud::vozbud:
-What ship is never going to settle in Liverpool?
-The premiership :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom