Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....

Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!
Ко шо ти биша Ficoman,за разлика од Рафаел,Фабио го имаше Евра на левата позиција,којшто ич не се повреди цела сезона и затоа не добиваше толку голема шанса.За резервите постигна вкупно 7 гола и тоа хет-трик во еден натпревар,што за лев бек е фантастично.

п.с вистинскиот излгед на банерот во Манчестер

N

navivacka

Гостин
Немајте гајле за Фабио и тој ке блесне кога тогаш како брат му има потенцијал во него...јас верувам во него...ке дојдат неговите минути да се докаже во првиот состав кога тогаш.Бидете стрпливи:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
го фатив на крај натпреварот, гледав само 20 минути. веќе беше 2-2. а сега ги гледав головите... убави голови дадовме, ама примените:tapp::uvo::kesa:
резил.
мерак ми е многу за овен што шибна голче, убаво ќе влијае на неговиот морал! едвај чекам да почне новава сезона... ЕДВАЈ!
манутд во срце!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Немајте гајле за Фабио и тој ке блесне кога тогаш како брат му има потенцијал во него...јас верувам во него...ке дојдат неговите минути да се докаже во првиот состав кога тогаш.Бидете стрпливи:)
Јас мислам дека Фабио оваа година ќе добие повеќе шанса и ќе напредне во неговата игра, иако мислам дека ќе му требаат уште 1-2 сезони за да покаже дел од својот голем потенцијален квалитет. Мене повеќе ме загрижува Нани. Тој денеска изигра добро, но против Малезија добра игра и не е толку тешко да се покаже. Дефинитивно ќе мора да ги подобри центар-шутевите. Сепак ова е само прв натпревар каде играчите не се 100% физички спремни, а и временските услови за игра во Малезија беа пеколни особено влажноста на воздухот која беше 85%. Мислам дека Нани ќе има напредок оваа сезона само се надевам дека тоа ќе биде доволно за да ги покаже ако ништо друго барем игрите од неговата прва сезона кај нас

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Некој слики од натпреварот?:)
Тука и тука само кликни на сликите и се отвора галерија.

Јас мислам дека Фабио оваа година ќе добие повеќе шанса и ќе напредне во неговата игра, иако мислам дека ќе му требаат уште 1-2 сезони за да покаже дел од својот голем потенцијален квалитет. Мене повеќе ме загрижува Нани. Тој денеска изигра добро, но против Малезија добра игра и не е толку тешко да се покаже. Дефинитивно ќе мора да ги подобри центар-шутевите. Сепак ова е само прв натпревар каде играчите не се 100% физички спремни, а и временските услови за игра во Малезија беа пеколни особено влажноста на воздухот која беше 85%. Мислам дека Нани ќе има напредок оваа сезона само се надевам дека тоа ќе биде доволно за да ги покаже ако ништо друго барем игрите од неговата прва сезона кај нас
Првата сезона нани дебитираше на турнејата низ Азија и тоа со гол, така почна и оваа, плус сега ќе има повеќе слобода без Ронладо, така да очекувам добра сезона од него.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Добро де :)

П.С: Ај ако може некој да ми даде слика од Руни со новиот дрес.
Но да биде само тој на слика за да можам да ја изрежам.
Фала однапред:)

ТоРпЕдО#
Ајде бе ! Никој нема?:nesum:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Однапред честитки за победата,а како најбитно за мене е голот на Овен,само нека продолжи така и ке стори тоа што се бара од него -голови и само голови,GO OWEN,OWEN FOREVER:baeh::helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Дечко, ај ако можеш убаво пред 2 страници прочити ми го првиот пост па после постирај.Океј?
Реков да е Руни сам за да можам од главата до коремот:) да го изрежам и да го направам Size 120x120 ..
А не ти ми даваш со двајца играчи..

Ајде нека е, и на дурги се случува:):D:)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
4еститки за победата Owen уше не го пуштиле и дава гол добар е ке му тргне!!!:aplauz::aplauz::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom