- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Вториот гол беше грешка на Фостер, не на ВДС :helou:Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 голa
Да да сега видов отпоново оти многу ми сецкаше за тава..Вториот гол беше грешка на Фостер, не на ВДС :helou:
Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....Не ми се верува Ван Дер Сар какви киксови направи..
Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 гола. Првиот гол многу ми се аресеше на тие другите
А вториот гол на тој црнец-от, не го знам не го видов убаво оти сецка ного тоа јутуб.
Руни беше закон на овој натпревар, вториот гол тој црнецот како се откри леле прекрасно беше
Честито Манчестертито
btw Фабио е појке ценет од фудбалските стручнаци во Бразил и низ светов, само имаше многу проблеми со повреди и за негова несреќа го има Евра на неговата позиција, а не Браун и Невиле од РафаелМислиш 20 црнци има во Јунајтед....
Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!
Овој билборд повеќе ми се допаѓа :pos2:
Инаку еве ја вистинската слика од тој билборд
А само видете ја пустава желба на Шити
:pos2::pos2::pos2: