Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа и од мене и нека ни се множат.

franky.jpg

Овој билборд повеќе ми се допаѓа :pos2:

Инаку еве ја вистинската слика од тој билборд

426-wigan--124227862307619000.jpg

А само видете ја пустава желба на Шити

316lrgh.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Нека ни е честита оваа победа...добар старт пред почетокот на новата сезона...браво и за погодокот на Овен...се гледа дека ке се снајде.

Не ми се верува Ван Дер Сар какви киксови направи..
Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 гола. Првиот гол многу ми се аресеше на тие другите:):)
А вториот гол на тој црнец-от, не го знам не го видов убаво оти сецка ного тоа јутуб.
Руни беше закон на овој натпревар, вториот гол тој црнецот како се откри леле прекрасно беше:)

Честито Манчестертито:):pos:

Големо чудо ако сме примале гол,па секој голман правел грешки ни е прв ни е последен...ке го оправи стариот лисец...не треба веднаш да се отпишува само заради некоја грешка:toe:

Добро де :)

П.С: Ај ако може некој да ми даде слика од Руни со новиот дрес.
Но да биде само тој на слика за да можам да ја изрежам.
Фала однапред:)

ТоРпЕдО#

Не ми се верува Ван Дер Сар какви киксови направи..
Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 гола. Првиот гол многу ми се аресеше на тие другите:):)
А вториот гол на тој црнец-от, не го знам не го видов убаво оти сецка ного тоа јутуб.
Руни беше закон на овој натпревар, вториот гол тој црнецот како се откри леле прекрасно беше:)

Честито Манчестертито:):pos:

Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....

Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!

Long Live United !!!

Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....

Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!

btw Фабио е појке ценет од фудбалските стручнаци во Бразил и низ светов, само имаше многу проблеми со повреди и за негова несреќа го има Евра на неговата позиција, а не Браун и Невиле од Рафаел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom