Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Nemozam da cekam sakam vednas da po4ne no ostanaa uste 2 casa veruvam deka site fanovi kie bideme tuka po natprevarot i ke slavime
Glory Glory

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Дечки ЗА ЖАЛ нема да можам да го гледам натпреварот и нема да можам денес да навивам за нашиот Јунајтед, само да да посакам добра игра и малку среќа и околу 19:00 сите да бидеме насмеани" во фан клубов :) и дај навијајте и за мене! :manfan: :icon_lol:
поздрав :pehar:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ако играме ангажирано од првата минута со многу трчање, со пресинг врз играчите на арсенал, ако се потрудиме нивните играчи постојано да бидат добро покриани и “верно“ следени од нашите дефанзивци , и ако НЕ се плашиме да напаѓаме со 5 играчи постојано - СИГУРНО ПОБЕДУВАМЕ !

Поквалитетен тим сме, со подобри поединци и подобар тренер.

Се зависи од нас!!!

Велат, арсенал сакал да биде кандидат за трофејот оваа година, време е да им поажеме зошто НЕМОЖАТ !!!

Ај Јунајтед, гази ги ѓуп*ите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glory Glory Man United

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас нема да сум во можност да го следам натпреваров за жал, затоа со среќа после, се надевам дека ќе победиме, САФ нека докаже зошто е бр.1 во светот.
LUHG <3 :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Се надевам на реприза на полуфиналето од ЛШ минатата сезона кога го победивме со 3-1 Арсенал и се пласиравме во финалето. Овој меч е со исто таква тежина!:D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Van der Sar
Rafael Evans Brown Evra
Nani Fletcher Carrick Scholes Park
Rooney​

Bench: Kuszczak De Laet, Gibson, Valencia, Giggs, Owen, Berbatov

Валенсија не игра, кретеноидот Парк игра! :mad:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Видич го нема, Валенсија не игра, Бербатов пак на клупа ме разочарува Ферги, но останувам оптимист ...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Неочекуван состав за мене, очекував Валенсија и Гигс да стартуваат, ама Ферги најдобро си знае. И одбраната без Видич не ме бендисува ама тоа е. Останува да чекаме некоја мајсторија од Парк. :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Видич фит бла бла, пак го нема никаде... Аман веќе

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
За Вида

Ben Hibbs
Vidic setback to nerve problem in his right leg apparently. Frustrating. We'll have a fully fit defence one day #mufc
Иначе Бен Хибс е најофицијалениот извор шо можеме да го имаме моментално, т.е неговиот твитер каде што пишува самиот тој.

А да, гоал вика дека сме направиле понуда во последен момент за Каналес од Сантандер, а Ферги зборел со неговиот татко минатата недела.

http://goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2010/01/31/1769705/manchester-united-in-last-minute-bid-to-snare-racing

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Составот е деструктивен задоволен сум од средниот ред искрено
одбраната ми е некако .... разнишана на изглед се надевам дека ке бидеме Кинески Зид и нема да примиме гол

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
Видич го нема, Валенсија не игра, Бербатов пак на клупа ме разочарува Ферги, но останувам оптимист ...
Jад ме е оти нема да играт Валенсиjа и Видич, а Бербатов веке загуби довербата на сер Алекс и мислам дека во сите мачеви до краjот на првенството ке биде на клупа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom