Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.510
Мала корекција, 26ти декември е босинг деј:smir:

Со оглед на тоа дека се актуелни шпекулациите за трансфери сакам да дадам мал коментар.
Секогаш се воодушевував на трансфер политиката на Манчестер, да не се дава премногу пари за фудбалери, да се носат млади играчи кои подоцна ќе станат лидери и ќе бидат продадени за доста пари. Сепак последниве години мислам дека ова не се оствари баш најдобро.

За Керик, Нани, Андерсон и Харгрејвс се дадоа околу 100 милиони, а кога ќе се анализира според мене поголем дел од тие пари се фрлени џабе.

Керик можеби е универзалец, но беше најавуван како лидер во средината, одличен креатор, а според мене е само просечен играч.

Харгрејвс бев против да се донесе од старт зашто знаев колку аир ќе има од него.

Нани никако да го покаже толку зборениот потенцијал и затоа и грее клупа сезонава.

Андерсон е сеуште млад, борбен и трча многу, ама нема грам осет со топката. Едно подавање не може да направи како што треба.

Овие играчи секако имаат придонес во 3те тиули по ред во Премиер и 2 финалиња во ЛШ, но сепак се надевам дека ако веќе се купува нешто зимава ќе бидат попаметно искористени праите.

Тука би го исфрлил Керик. Добро се снајде, многупати се покажал како важен играч од средината, но би го додал Бербатов и нема да бидат 100 милиони, туку 110 милиони:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Иначе вечерва,не знам точно во колку саат ќе го даваат финалето ЛШ од 2008 Јунајтед-Челзи,а утревечер пак Барселона-Јунајтед :)..И можно е Јунајтед-Баерн да го даваат,ама не сум сигурен :Д

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Честитки за Видич и Евра, тотално заслужено си изборија место во најдобрите 11. :smir: Инаку во врска со гласините околку трансферите, Бензема мислам дека нема ниту најмали шанси да го земиме, имавме можност за тоа на лето, и не го зедовме, а сега уште помалце. Инаку гледам не поврзуваат со Фреј, квалитетен голман е, но сепак јас мислам дека го решивме проблемот околу голманската позиција.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Се гледа дека во Манчестер Јунајтед секогаш има играчи од светска класа. Честитки за Видиќ и Евра. Видиќ одамна е признат како најдобар дефанзивец во светот, но драго ми е што конечно пристигнаа признанија за Патрис Евра, човекот за кој одамна зборував дека е феноменален и неуморлив. Нон стоп игра, нема проблеми со повреди, замор не признава, а речиси никогаш не е слаб, додека многу често е брилијантен, феноменален и незаменлив во играта. Главна алка во одбраната, а богами и во нападот. Уште еднаш нека им е со среќа и нека им се множат.

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Иначе вечерва,не знам точно во колку саат ќе го даваат финалето ЛШ од 2008 Јунајтед-Челзи,а утревечер пак Барселона-Јунајтед :)..И можно е Јунајтед-Баерн да го даваат,ама не сум сигурен :Д
Na koja televizija

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toa finele i nebese mnogu interesno sakam da go dadat so BAern i ako go davat nekoj ako go fati neka pise
Заебаваш или? Немаше да биде интересно ако не врнеше и така на ван дер Сар немаше да му се испушти топката, па ќе си победевме 1-0. На extra time и пеналите мислам животот ми се скрати 20 години, тој вика не било интересно :uvo:

Го даваа финалето со Челзи на Еуро Спорт...заврши пред некои пола саат...
Фала што толку рано ни кажа :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.510
Тоа финале не мора да чекате да го гледате на Еуроспорт. Такво финале треба да го има секој фан на Јунајтед во својата на колекција. Уште лани го спуштив и убави спомени ми навраќа кога ќе го гледам:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Aбе и така и така само хајлајтси даваа,не го даваа цело :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од