Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.092
- Поени од реакции
- 1.655
Мала корекција, 26ти декември е босинг деј:smir:
Со оглед на тоа дека се актуелни шпекулациите за трансфери сакам да дадам мал коментар.
Секогаш се воодушевував на трансфер политиката на Манчестер, да не се дава премногу пари за фудбалери, да се носат млади играчи кои подоцна ќе станат лидери и ќе бидат продадени за доста пари. Сепак последниве години мислам дека ова не се оствари баш најдобро.
За Керик, Нани, Андерсон и Харгрејвс се дадоа околу 100 милиони, а кога ќе се анализира според мене поголем дел од тие пари се фрлени џабе.
Керик можеби е универзалец, но беше најавуван како лидер во средината, одличен креатор, а според мене е само просечен играч.
Харгрејвс бев против да се донесе од старт зашто знаев колку аир ќе има од него.
Нани никако да го покаже толку зборениот потенцијал и затоа и грее клупа сезонава.
Андерсон е сеуште млад, борбен и трча многу, ама нема грам осет со топката. Едно подавање не може да направи како што треба.
Овие играчи секако имаат придонес во 3те тиули по ред во Премиер и 2 финалиња во ЛШ, но сепак се надевам дека ако веќе се купува нешто зимава ќе бидат попаметно искористени праите.
значи имаме 2 ипол играчи во најдобрите 11 :back:
Na koja televizijaИначе вечерва,не знам точно во колку саат ќе го даваат финалето ЛШ од 2008 Јунајтед-Челзи,а утревечер пак Барселона-Јунајтед ..И можно е Јунајтед-Баерн да го даваат,ама не сум сигурен :Д
Го даваа финалето со Челзи на Еуро Спорт...заврши пред некои пола саат...Na koja televizija
Toa finele i nebese mnogu interesno sakam da go dadat so BAern i ako go davat nekoj ako go fati neka piseГо даваа финалето со Челзи на Еуро Спорт...заврши пред некои пола саат...
:nesvest:Toa finele i nebese mnogu interesno sakam da go dadat so BAern i ako go davat nekoj ako go fati neka pise
Заебаваш или? Немаше да биде интересно ако не врнеше и така на ван дер Сар немаше да му се испушти топката, па ќе си победевме 1-0. На extra time и пеналите мислам животот ми се скрати 20 години, тој вика не било интересно :uvo:Toa finele i nebese mnogu interesno sakam da go dadat so BAern i ako go davat nekoj ako go fati neka pise
Фала што толку рано ни кажаГо даваа финалето со Челзи на Еуро Спорт...заврши пред некои пола саат...