Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Искрено не верувам за Силва во Реал.... во најтешка криза се верујте само една обична глупа неизводлива информација...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Искрено не верувам за Силва во Реал.... во најтешка криза се верујте само една обична глупа неизводлива информација...
абе дур има реал пари ќе купува и ѓубре (што се вели)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.741
Клеверли во Ватфорд до крајот на сезоната

Повредата на Рио не толку сериозна, Еванс неизвесен за Евертон

Манчестер Јунајтед - Евертон на Сител од 18:30
http://sitel.com.mk/?ItemID=9F94439A92D79544928470BD0FA1ED26

Најава:Јунајтед v Евертон

Премиер Лига, 13то коло|Сабота, 21 Ноември 2009|Почеток: 18:30h
Стадион:
Old Trafford, Manchester

После уште една интернационална недела поради баражите за СП 2010 во ЈАР, играчите на Јунајтед се враќаат во Премиер лигата, овој пат дома против Евертон, откако повеќе незаслужено изгубија против Челзи.

Јунајтед ќе има одбрабени проблеми и овој натпревар, како и оној со Челзи пред 2 недели.О'Шеј,Фабио и Рио се повредени, Невил е суспендиран поради црвениот картон, а Еванс е неизвесен.Сепак, и покрај повредите би имале солидна одбрана со Рафаел,Евра,Браун и Видич.Истотака, сметам дека Обертан би требало да стартува, откако барем мене ме импресионираше со неговите настапи сезонава, и би бил подобра опција од Нани.Флечер истотака според мене мора да игра, без него средината ни е катастрофа.

Но и Евертон не се којзнае колку подобри од нас, сметајќи дека играчи како Артета,Јагиелка,Пиенар,Фелаини,Фил Невил им се повредени и дефинитивно аут, немаат некои играчи коишто би можеле да направат "магија" на Олд Трафорд.Сепак, сеуште се тука Кејхил,Фелаини и поранешниот ѓавол Саха.Мојс е многу добар менаџер и не смее никако да се потценува, знаејќи дека минатата сезона едвај победивме на овој натпревар, и тоа преку пеналот на Роналдо.

Состави:

VDS

Rafael - Vidic - Brown - Evra

Valencia - Fletcher - Anderson - Obertan

Rooney - Berbatov

Saha

Cahill

Biyatedinov - Osman - Rodwell - Gosling

Baines - Distin - Heitinga - Hibbert

Мој тип:
Нема да биде лесно против Евертон, отсекогаш претставувале тежок противник за нас, но со повредите кои што ги имаат се многу ослабени така да верувам дека ќе можеме да ги земеме 3те поени без поголеми потешкотии.Би сакал Берба да го видам како постигнува некој гол, во чест на новиот рекрод и најважното - да не примиме гол!

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Некако ми е тапа кога играме против Everton заради Rooney....еве го фраерот во реклама за Coke Zero, може не сте ја виделе...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.637
Поени од реакции
6.456
Очекувам да го згаземе евертон.Мој тип 3-0!
составот:
vds

oshe'a brown vidic evra

valencia flatcher giggs nani
rooney berbatov :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.741
U18s:
Liverpool 1

United 3 (Keane 16, 75 Ajose 54)

Ќе го биде малиов.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.773
VDS

Rafael - Vidic - Brown - Evra

Valencia - Fletcher - Anderson - Obertan

Rooney - Berbatov
То сине, и јас ваков состав сакам, со оглед на тоа што Браун ќе може да го замени Рио колку и да треба, Еванс нека го чува само Дрогба и нека го закопа еден ден :icon_lol: Обертан очекувам да стане играчиште од типот на Анри, да им ебе мајката на сите по список!
И секако радосна вест е што Харго се враќа, епа дојди...ќе ја убие пола премиер лига ѕверот, Рој Кин гомна да јаде (секоја чест)...

И денес да ги згазиме овие карамеливе, статус на говна да добијат...

Glory Glory Man United !!!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Ајде уште малце време не дели од натпреварот со ливерпулските сини ...одвај чекам да почне натпреварот ,оти ми се скурче без натпреварите на Јунајтед последниве две недели !!

Мислам дека ќе победиме без проблеми !
Многу сме подобри од Евертон....и тоа ќе го докажеме на терен упте еднаш !

Моји желби за овој натпревар се гол на Берба и настап на Обертан од 1 минута !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Man Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva, Brown, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Giggs, Rooney, Owen
Subs: Kuszczak, Anderson, Scholes, Welbeck, Obertan, Gibson, De Laet

Everton: Howard, Neill, Yobo, Distin, Baines, Gosling, Rodwell, Heitinga, Cahill, Fellaini, Saha
Subs: Nash, Hibbert, Jo, Yakubu, Coleman, Duffy, Baxter Referee: Steve Bennett (Kent)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Јас очекувам лесна победа.Но мора да направиме водство во прво полувреме за да не се мачиме во второ..
Зошто нема да игра Берба? Повреден е ?
Со среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom