Како не, како не....дечково нека се проба во сквош или домино...во Јунајтед не го сакам...буквално го мразам и слободно може да си оди, да крши глава, да умре и се по список...уште еден Бартез, не Фала!Се сеќавате ли на овој момент?!
Имал Фостер талент уште во времето доека беше у Ватфорд..... сега е подобрен малку, не прави барем вакви срамни киксови!!!
И овој ќе брани за Англија :uvo::pop:
Не е за смеење работава, за плачење еКако не, како не....дечково нека се проба во сквош или домино...во Јунајтед не го сакам...буквално го мразам и слободно може да си оди, да крши глава, да умре и се по список...уште еден Бартез, не Фала!
Браво за клипов, ме насмеа
Па најдобар му е на Англија. Во стил на навивач на Манчестер. :pos2:Се сеќавате ли на овој момент?! :smir:
Имал Фостер талент уште во времето доека беше у Ватфорд..... сега е подобрен малку, не прави барем вакви срамни киксови!!!
И овој ќе брани за Англија :uvo::pop:
Иначе Фостер има 26 годиниУбаво си кажа Евра. Има квалитет и талент, му фали самодоверба. Мора сега да се жртвува нешто за после некоја година да биде прв голман кој ќе нема страв.
Шо очекувате од голман кој до вчера бранел за у21 , да не киксира ? Премлад е едноставно. И Кушчак е исто премлад, ако го има притисокот на Фостер исто ќе ги сноси последиците од киксови. ВДС може татко да му биде и на двајцата.
Ако се знае дека голманите ги имат најдобрите години у форма некаде околу 32-34, дури за 10години би бил Фостер на врвот. Ако Ферги верува, верувам и јас, сигурно не сум пописмен од него. И мислам дека предноста која ја има Фостер пред Кушчак е тоа што тој е Англичанец, а Платини се заканува одамна дека ќе воведе правило за хоум гроун у прв тим. Ферги само мисли на иднината, во време кога Англија нема суперквалитетен голман.
Убаво си кажа Евра. Има квалитет и талент, му фали самодоверба. Мора сега да се жртвува нешто за после некоја година да биде прв голман кој ќе нема страв.
Шо очекувате од голман кој до вчера бранел за у21 , да не киксира ? Премлад е едноставно. И Кушчак е исто премлад, ако го има притисокот на Фостер исто ќе ги сноси последиците од киксови. ВДС може татко да му биде и на двајцата.
Ако се знае дека голманите ги имат најдобрите години у форма некаде околу 32-34, дури за 10години би бил Фостер на врвот. Ако Ферги верува, верувам и јас, сигурно не сум пописмен од него. И мислам дека предноста која ја има Фостер пред Кушчак е тоа што тој е Англичанец, а Платини се заканува одамна дека ќе воведе правило за хоум гроун у прв тим. Ферги само мисли на иднината, во време кога Англија нема суперквалитетен голман.
Ништо не се 2 поени...Ќе ги стигнеме кога-тогаш..Ние додека се расправаме за бедниот Фостер, Челзи пак е на врвот.
Не верував дека во вакво коло можевме да паднеме на второ место.