Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
E pa provociras, daj i tekstovite za toa kako vas vi pomagaat sudiite pa da diskutirame:tapp:
Добро значи не сум го пишувал јас текстот така да го поставив само да видам какви реакции има.Јас и без да го прочитам текстот си го имав тоа мислење и не напишав е глеате педери едни ова она него само го поставив текстот што го најдов на нет.Ако не ти се коментира не коментирај и готово

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Е добро де... на секој натпревар кога судијата го продолжи натпреварот на пр. за 3 мин... секогаш ли се свири крај точно во 93 минута?!- Не, епа што ја ситните работата за 10 секунди... вчера на крајот од прегледот на колото имаше многу убаво објаснување зошто е толку продолжен натпреварот, ова сега секој медиум ќе си направи своја верзија... и на крај краева, може ли некој да го смени резултатот или да го поништи голот на Јунајтед? На жалост на сите хејтери неможе... :helou:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.849
Поени од реакции
5.676
Несакам да провоцирам само што налетав на интересен текст на интернетов па сакав онака да споделам со вас:smir:
http://www.time.mk/read/8765c90e63/775d6222ea/index.html
aj читај Лузерпулец :)

Time added on = 4 mins
City Goal clocked at 90 Mins
Time until restart from goal = 58 seconds
1 sub = 30 seconds

Now for the maths:

90 mins + 4 Mins + 58 seconds + 30 Seconds = 95 mins 28 seconds

Owen scored on 95 mins 27 seconds

нешто нејасно????? има ли нешто нејаснооо :) :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да беа Сити тим како што треба ќе ни дадеа уште еден гол и немаше ни судија ни свети Глејзери да испадне дека ни помогнале. Ама не се, на среќа ги дадоа головите.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дечки не се палете на Гејчестер фатив 20 000 у кладилница така да немора одма да ми се набацувате:smir:И јас го гледав прегледот на колото вчера и не се согласувам со таа математика пошо ако се продлжуваше така тогаш тоа твоето тиме рестарт од голот рачунај дека паднаа 4 гола во второ полувреме што самото по себе си покажува 4 минути надополнување а камо ли измените фаулите и такви работи така да не мора да се палиш одма.поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mило ни е што нашиот Гејчестер ти помогнал да фатиш 20.000 во кладилница. Не се палиме одма, туку за нешто што е очигледно спротивно, не мора да се постираат линкови, поготово па од македонски медиуми. Граѓаните можат да бидат среќни што имаме месечар за голман, па успеаа да пикнат 3 некако.

Ете така. :перење:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Mило ни е што нашиот Гејчестер ти помогнал да фатиш 20.000 во кладилница. Не се палиме одма, туку за нешто што е очигледно спротивно, не мора да се постираат линкови, поготово па од македонски медиуми. Граѓаните можат да бидат среќни што имаме месечар за голман, па успеаа да пикнат 3 некако.

Ете така. :перење:
Сепак беше топ утакмица браво за двете екипи:smir: Не очекував три пати да се враќа Сити ама тоа е фудбал.И реков да не се палат пошо стварно пишав без да провоцирам онака го најдов тоа на интернет.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Несакам да провоцирам само што налетав на интересен текст на интернетов па сакав онака да споделам со вас:smir:
http://www.time.mk/read/8765c90e63/775d6222ea/index.html
Тебе ти е интересен текстот, затоа што читаш тоа што сакаш да го прочиташ против Манчестер Јунајтед. А мене воопшто не ми е интересен текстот, затоа што е полн со глупости. Ми е мака да коментирам вакви глупости, ќе наведам само некои глупости. Каква е таа измена за 18 секунди? Што мисли (ако воопшто мисли) тој што го напишал тоа, ракомет е ова или кошарка? Потоа судијата ни помогнал кога сме губеле од Тотенхем со 0:2 првото полувреме. Па тој "стручњакот" што пишувал да не замина на кино кога почна второто полувреме? Тој е еден од посебните натпревари каде што Манчестер беше вистински ураган. И на победа од 5:2 кажува дека судијата помогнал.

Јас само едно тебе ќе те замолам. Дали може од целата оваа сезона да ги собираш натпреварите во кои Манчестер Јунајтед, Арсенал, Ливерпул и Челзи, постигнуваат ГОЛОВИ ЗА ПОБЕДА после 90 минута. Но внимај мислам на голови кои носат победа (ако предходно било нерешено). Направи мини топ листа од големата четворка, па да видиме кој ќе ти биде на прво место, а после коментирај.

N

navivacka

Гостин
Добро кој што сака нека мисли,ајде судијата ни помогнал нека биде така,дигнаа фама за една победа како дошла и што требало што не требало...ако е затоа колку пати се спасувале Лузерпул после 90 минута,или пак на Челзи кога му досудија дури 8 минути,никој околу тоа не прокоментира...важно 3 те поени се на контото на Јунајтед а тоа е најважно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.973
A jaс колку шо знам не е дозволено да не нарекуваш Гејчестер во наш фан клуб...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.110
Поени од реакции
1.683
Тимот повикан за Волфс, утре:

United team: Kuszczak, Zieler, Amos, De Laet, Neville, Brown, J Evans, Dudgeon, Fabio, Tosic, Gibson, C Evans, Eikrem, Carrick, Scholes, Valencia, Nani, Owen, Welbeck, Macheda, King

Мој тип: 4-1, со огромни очекувања од Велбек.

Ако некој сака да прави анализа за утакмицава, бујрум, мене невероватно ме мрзи, па нека пише пп или нешо така :D

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Добро кој што сака нека мисли,ајде судијата ни помогнал нека биде така,дигнаа фама за една победа како дошла и што требало што не требало...ако е затоа колку пати се спасувале Лузерпул после 90 минута,или пак на Челзи кога му досудија дури 8 минути,никој околу тоа не прокоментира...важно 3 те поени се на контото на Јунајтед а тоа е најважно.
Беа досудени 8 минути, затоа што 20 минути поминаа во повреди на играчите на Стоук. Првин напаѓачот, па голманот...

F

fantomX

Гостин
или пак на Челзи кога му досудија дури 8 минути,никој околу тоа не прокоментира...важно 3 те поени се на контото на Јунајтед а тоа е најважно.
Да, сосема точно, никој не искоментира дека всушност беа десет (без некоја секунда) минути според мојот часовник кој стои над телевизорот, и со тоа соодветниот противник да имаше малку карактер, можеше да се врати.
Ама, шо е тука е, било поминало. Никој не го менува. :toe:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Што реално се заклучува? Арсенал те надигрува- ништо, ќе добиеш пенал со цел да израмниш, Манчестер Сити ти дава гол во 90. минута - смирено, ќе играеш додека не постигнеш погодок, титулата ти бега по 2-2 со Астон вила - пак до погодок, титулата сеуште може да избега по 0-2 со Тотенхем - нема ништо страшно, земи „Олд Трафорка“(цитат од Венгер), за да се вратиш во натпреварот. Има многу примери кога судиите му помагале на Манчестер. Дали е ова случајно или пак намерно?
Која помош ја добија Манчестер против Астон Вила и Тотенхам,многу се нервирам вака некој глупости ко ќе зборвер луѓево. Ама од друга страна и сум задоволен зашто то го зборвет од завист луѓево. А ќе ви кажам нешто "кој ги е*бит", Манчестер е голем и нема да подбаднит под медиумски притисок...

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Која помош ја добија Манчестер против Астон Вила и Тотенхам,многу се нервирам вака некој глупости ко ќе зборвер луѓево. Ама од друга страна и сум задоволен зашто то го зборвет од завист луѓево. А ќе ви кажам нешто "кој ги е*бит", Манчестер е голем и нема да подбаднит под медиумски притисок...
Не се секирај бе батка, каков медиумски притисок. Јас прв пат вчера дознав за таа страна. Тоа е некој навивач од групата антиманчестеровци. Му се паднало да пишува глупости, па некој пион тука не замара со линк до тие глупости. Сигурно никој од Манчестер Јунајтед нема да прочита такви глупости. Свати дека повеќе тимовите, менаџерите и навивачите на другите клубови немаат со што да се борат и надмудруваат за игрите и квалитетот на Манчестер Јунајтед, па не им преостанува ништо друго освен тресење глупости. Сето тоа е во недостаток на моќ, зборови и аргументи за нивните клубови. Ваквите написи го прават Манчестер уште поголем! Изреката вели: "Само зад добриот коњ се крева прашина" :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom