ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
фала богу Агуеро да го поврзат со Манчестер,а баш знам читав пред некој ден,дека Атлетико ќе го даат,ако им понудат добра сум на пари
Или во бројки за сума од 50 до 60 милиони евра.фала богу Агуеро да го поврзат со Манчестер,а баш знам читав пред некој ден,дека Атлетико ќе го даат,ако им понудат добра сум на пари
фала богу Агуеро да го поврзат со Манчестер,а баш знам читав пред некој ден,дека Атлетико ќе го даат,ако им понудат добра сум на пари
абе пододобар е агуеро од безенама но дали е од биља но валеснија не го дава виља на нас така што да агуреро ке биде добар кај насаман бе.не е лошо детето но бензема и виља се подобри
Како иде трошењето на Роналдо?Има нешто посериозно или...?:helou:
добар играч е нилмар.има чуство за гол. нема да е лошо за околу 20 милиони да ги лапнеме двајцата бразилци.инаку за агуеро,мислам дека марадона(татко на неговата сопруга) ке биде против тој да се пресели во јунајтед.неколку пати го советуваше на тевез да си оди од манчестер...не верувам дека ке го пушти да оди агуеро кај нас.а и прашање е колку агуеро го слуша марадона!?
Некако не ти држи муабетов, пошто Марадона беше тој што го однесе Агуеро во Атлетико за 20 милиони (Скаут на Атлетико беше тогаш Марадона). И сите од Атлетико го пцуеа, ама сега му палат свеќи (ако си земат 50 милиончиња). Агуеро уште тогаш можеше да си избере друг тим, ама ете, го послушал „дедо“ му.Koj го слуша Марадона бе...само "напавкано"чудо е тој...Агуеро би бил доволно глуп доколку го слуша Марадона,кој е тој да му кажува каде да игра каде не...ама и така и така нема шанси Агуеро да дојде па така бај бај(освен ако Ферги не го фатат улавите)па да плати толку колку што кошта.