Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
фала богу Агуеро да го поврзат со Манчестер,а баш знам читав пред некој ден,дека Атлетико ќе го даат,ако им понудат добра сум на пари:vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
фала богу Агуеро да го поврзат со Манчестер,а баш знам читав пред некој ден,дека Атлетико ќе го даат,ако им понудат добра сум на пари:vozbud:
Или во бројки за сума од 50 до 60 милиони евра.

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
јас мислам за агуеро најмногу да му дадеме 50 до 55 милиони евра

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671

Од кога си отиде Роналдо сите можни фудбалери се поврзаа за Манчестер..На ред беше и он.

А инаку не верувам во ништо додека не го држи црвениот дрес во раце..

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
аман бе.не е лошо детето но бензема и виља се подобри :toe:
абе пододобар е агуеро од безенама но дали е од биља но валеснија не го дава виља на нас така што да агуреро ке биде добар кај нас:toe:

N

navivacka

Гостин
Тоооо мајсторе то се чекаше Агуеро во Манчестер...па зашто да не...се е можно,после тоа штом Рибери е скап,Бензема останува можеби и да дојде Агуеро...ако дојде ке има пуцалки:vozbud:ако натисне Ферги ке биде можеби нешто.

ЕДИТ:Агуеро останува во Атлетико
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=4616b3f3-0f26-4858-af70-7b9a70b73c0f&ln=3&typeBack=default

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Го ставив линкот ја колку за заебанција они све сериозно сфатија :icon_lol: Сварно ли верувате дека Ферги ќе даде 60 милиони евра за играч од 20 години?За тие пари можеме да ги добиеме и Валенсија и Бензема заедно.Ако стварно бараат толку Атлетико,мора да се луди.Повеќе од 30 милиони за него не бил дал јас,колку сака нека е добар.Еве и Атлетико не го даваат

Atletico Madrid insist sought-after star Sergio Aguero is not for sale this summer after the striker was linked with a move to Manchester United.
x

За Нилмар не верувам дека ќе ризикува Ферги со уште еден недокажан талент и дека ќе даде 20милиони за него.Плус и напаѓач е,имаме 2-3ца напаѓачи за во иднина,ако зимаме веќе,ќе зимаме некој со искуство од поголемите првенства а не играч шо игра во бразилска лига.

Исто читам не поврзуваат со Сакхо,кој според мене ќе биде ист како Евра.Двајцата ја почнаа кариерата во ПСЖ и двајцата почнаа како напаѓачи а сега играат како лев бек.Али сепак мислам дека веќе имаме еден млад,талентиран играч на таа страна т.е Фабио,дечкото даде хет-трик во еден натпревар а игра лев бек :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Како иде трошењето на Роналдо?Има нешто посериозно или...?:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Како иде трошењето на Роналдо?Има нешто посериозно или...?:helou:

Нема ништо сериозно се е во доменот на шпекулации..Знаеш што викаат старите и мудрите.. Кој чека ќе дочека..

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
рејзер Кембел ќе потпише со Хал 24.06.2009.
Менаџерот на Хал Фил Браун се надева дека менаџерот на Манчестер Јунајтеед Алекс Фергусон ќе се реши да го прифати предлогот со кој напаѓачот Фрејзер Кембел ќе направи трансфер во Хал.

Веќе подолго време се споменува можната преселба на младиот репрезентативец на Англија за фудбалери до 21 година во составот на Хал кои и офоцијално се обидоа да стигнат до неговите услуги и минатото лето но тогаш Сер Алекс несакаше дса слушне за продажба на младиот напаѓач.
Кембел ја помина минатат сезона во дресот на Тотенхем како позајмен фудбалер но поради многуте промени во составот од Лондон неуспеа да се избори за место во првиот тим и шансата ја гледаше само на помалку важните натпревари на кои влегуваше од клупата за резерви.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ферги дава 60 мил. евра за Серхио Агуеро 24.06.2009.
Актуелниот англиски шампион Манчестер Ј. е подготвен да плати дури 60 милиони евра за да го купи напаѓачот на Атлетико (М) и аргентинската репрезентација, Серхио Агуеро.
21-годишниот голгетер на мадриѓани беше интересен за уште неколку клуба од Европа, но понудата во оваа форма која ја најавува Јунајтед, скоро сигурно би требало да го пресели Аргентинецот на „Олд Трафорд“.
Манчестер Ј. од трансферот на К. Роналдо заработи 94 милиони евра, па оваа сума Фергусон треба добро да ја искористи за засилувања во летниот преоден рок. Шпанска „Марка“ веќе објави дека позитивен фактор за Јунајтед е тоа што целата приказна ја води менаџерската агенција ИМГ со која Ферги има супер односи.
Агуеро има договор со Атлетико (М) до 2012 година, а во неколку наврати од клубот најавија дека немаат намера да се разделат со аргентинскиот репрезентативец.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
добар играч е нилмар.има чуство за гол. нема да е лошо за околу 20 милиони да ги лапнеме двајцата бразилци.инаку за агуеро,мислам дека марадона(татко на неговата сопруга) ке биде против тој да се пресели во јунајтед.неколку пати го советуваше на тевез да си оди од манчестер...не верувам дека ке го пушти да оди агуеро кај нас.а и прашање е колку агуеро го слуша марадона!?

N

navivacka

Гостин
добар играч е нилмар.има чуство за гол. нема да е лошо за околу 20 милиони да ги лапнеме двајцата бразилци.инаку за агуеро,мислам дека марадона(татко на неговата сопруга) ке биде против тој да се пресели во јунајтед.неколку пати го советуваше на тевез да си оди од манчестер...не верувам дека ке го пушти да оди агуеро кај нас.а и прашање е колку агуеро го слуша марадона!?

Koj го слуша Марадона бе...само "напавкано"чудо е тој...Агуеро би бил доволно глуп доколку го слуша Марадона,кој е тој да му кажува каде да игра каде не...ама и така и така нема шанси Агуеро да дојде па така бај бај(освен ако Ферги не го фатат улавите)па да плати толку колку што кошта.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Koj го слуша Марадона бе...само "напавкано"чудо е тој...Агуеро би бил доволно глуп доколку го слуша Марадона,кој е тој да му кажува каде да игра каде не...ама и така и така нема шанси Агуеро да дојде па така бај бај(освен ако Ферги не го фатат улавите)па да плати толку колку што кошта.
Некако не ти држи муабетов, пошто Марадона беше тој што го однесе Агуеро во Атлетико за 20 милиони (Скаут на Атлетико беше тогаш Марадона). И сите од Атлетико го пцуеа, ама сега му палат свеќи (ако си земат 50 милиончиња). Агуеро уште тогаш можеше да си избере друг тим, ама ете, го послушал „дедо“ му.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
i + ako aguero go stavat na prodazba NADUVANIOT ke gi sovetuva inter da dostavat ponuda deka neli on u dobri odnosi e so niv i ke muzbori u inter da odi KOPILE be

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Една постара вест,очигледна не е постирана

Lyon ready to accept Manchester United's offer for Karim Benzema

Lyon have now indicated they will accept offers for their highly-prized striker Karim Benzema.

And that will pave the way for Manchester United to make a £35million bid to bring the France international (above) to Old Trafford.

Lyon president Jean-Michel Aulas had said he wanted to keep the 21-year-old for one more season, but after United made clear they would almost double their original valuation of £18million, he is ready to do business.​

Според Mirror сме испратиле понуда дајбоже да е точно :vozbud:

Еве и најнова вест,исто според mirror.co.uk:
Real Madrid to battle it out with Manchester United for Karim Benzema

Real Madrid are set to hijack Manchester United’s bid to land Karim Benzema after claiming they have given up the chase for Valencia’s David Villa.

Lyon striker Benzema is considering whether to leave France or stay and maintain his excellent form in World Cup year.

United boss Sir Alex Ferguson is a huge admirer of his talents and has been for some time. Madrid had made Villa their No.1 striking target as club president Florentino Perez continues his relentless march towards packing the Spanish side with Galacticos.

But Valencia maintain they will not sell Villa unless they receive a massive offer and Real Madrid are unwilling to pay above £36million.

Instead they insist they will turn to Benzema, now among the most sought-after strikers in Europe. The 22-year-old has scored 54 goals in the last two seasons.​

Аман бе,преку к*р од овие Реал,некат ми се чини и дека купуваат играчи колку да ги ослабат другите екипи,али ипак верувам во Ферги дека ако запне ко шо треба ќе го земеме.Ако пак, ни го земат и овој уште повеќе ќе сакам да се сретнеме во ЛШ,да видат како се прави екипа и кој е шампион.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom