Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Kakво газење еј, судиите катастрофа, не ми е за нешто друго, и без тоа ќе победевме ама ме нервира што злобниците ќе јадат гомна дека ни помогнале судиите.
Селтик не го видоа голот, само од центар со двогледи:pos2:

N

navivacka

Гостин
Абе CHOMBE UNITED што те гајле што ке речат другите?ја заслуживме победата...Офсајд,офсајд...голема работа...Заборавивте лани како се пласираа Челзи во финалето?гол од офсајд,непостоечки пенал па не знам уште што не,тоа беше во полуфиналето а сега играме во групи...се се случува во групите...Ич да не ти е гајле

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе CHOMBE UNITED што те гајле што ке речат другите?ја заслуживме победата...Офсајд,офсајд...голема работа...Заборавивте лани како се пласираа Челзи во финалето?гол од офсајд,непостоечки пенал па не знам уште што не,тоа беше во полуфиналето а сега играме во групи...се се случува во групите...Ич да не ти е гајле
Ич не ми е гајле ама пак има некој што се прават паметни и тоа ме нервира.
А бе имаше и некој што велеше дека Бербатов нема да се снајде во Јунајтед и ќе е најголемо промашување ама не било така, гази Дими и допрва ќе следува најдоброто од него:helou:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ај честито победа и од мене. И нешто многу сме во форма. Само така да продолжиме. Само напред и сега видов на А1 ке има пренос од Евертон Манчестер во 13 00.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ме интересира кој и кога ќе не запре ако продолжиме вака. :vozbud:
Иначе ептен ми се свиѓа играта на Руни.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ич не ми е гајле ама пак има некој што се прават паметни и тоа ме нервира.
А бе имаше и некој што велеше дека Бербатов нема да се снајде во Јунајтед и ќе е најголемо промашување ама не било така, гази Дими и допрва ќе следува најдоброто од него:helou:
Му требаше време да се адаптира на играта на јунајтед и веќе почнува да докажува дека еден од најдобрите напаѓачи на светот почекајте уште 1-2 недели и ке го видате вистинскиот димчо

N

navivacka

Гостин
Се прават паметни,прави се и ти...можеш си...а иначе супер е што ке ги дават МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД на А1.Па време беше

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Уште една разлика Италија - Англија , утакмиците со Болтон , Блекбурн па и Селтик сега , да беше некоја екипа од Италија , посебно Интер , ова во медиумите веќе ке беше нов Калчополи .
А иначе ова го потрврдува она што секогаш го зборам , дека судиските грешки биле , се и секогаш ке бидат дел од Фудбалот , некогаш почесто некогаш поретко ке се случуваат , но тоа од никого не зависи .
К*р нека ве боли што ке кажат останатите , и Арсенал годинава имаше корист од истите ( Болтон уанс аген ) .

п.с. Честито триумф .

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Ми направи кеф играта денеска посебно Руни страшен е ако продолжи така не знам кој ке го сопре Бравос за Руни и за Тевез и тој изигра добро иако играше многу малце

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Реално беа и двата гола од офсајд, ама па голот на Руни што го поништија беше регуларен. Како и да е Селтик немаше никаква шанса, така да тие 2 ситуации не променија многу. Руни на почеток од сезона не беше ефикасен, ама последниве кола е одличен. Постигнува голови, асистира, се враќа во одбрана.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Нека ни е честита победата.Берба звер!!!Газимеее!!!Руни е неверојатен,еден од најдобрите и наш најдобар играч моментално.

ПС:Ми се чини дека на претходниве страни прочитав дека ова ни е 5-та победа по ред.Епа 6-та ние!:wink:Извинете ако не се сеќам точно.:smir:
ППС:За во сабота Евертон нека си купи дупли мрежи,Руни е изнервиран кога го навредуваат бившите негови навивачи па ПУЦА од далеку!!!:vozbud:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Честита победа. Мен ми се чини дека Руни има 2 срца. Цела утакмица не спира. А Митко македончето ке станува оште по добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom