Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Честитки Ѓаволи за победата, прва на домашен терен сезонава, се надевам дека и понатаму ќе ни се множат и дека ќе се радуваме на уште многу вакви. Честитки и до Роналдо и Руни за дебитантските погодоци за нив во новата сезона ... !!!* :wink:

В

Вори

Гостин
Честито победа,сеуште стојам на ставот дека вие ќе ни бидете главни конкуренти за титулата..Спортски Поздрав!!!:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честито немав можност да го гледам натпреварот,бидејќи не го ни даваа...А интернетот ми е многу спор,така да...Сепак среќен сум што победивме,и веќе очекувам гол од Берба..:vozbud::helou:Ајде против Алброг.:wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Има некој за натпреварот од денес исто као она со мидлзброу со резулатот,головите и кој играл прва постава? Ко за позадина шо е..

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Прво честитки за победата мило ми е и за руни и роналдо дадоа гол дечките и сега веќе да се надеваме дека ќе почнат да ги полнат противнничките мрежи. За не повеќе од два натпревари мислам дека Ферги ќе го седне Бугаринот на клупа за да му дојде умот дека не е се во парите што ги зима а е таму за да дава голови а не да се рекламира со дресот на Манчестер Јунајтет, сеуште сум на тоа дека тој не заслужува да го носи тој свет дрес

F

fantomX

Гостин
По кажувањава, победатас била и појче од заслужена, честитки.
Ама Роналдо мора да земи „Оскар“ ебаго... И Џек Николсон би му позавидел.:smir:

Инаку, Алборг верувам дека би го почестиле со 3-4 парчина...:tv:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ама Роналдо мора да земи „Оскар“ ебаго...:smir:

Само еден оскар?
Батето има и глума тренирано. Ама за да си најдобар, треба да си успешен на сите полиња:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ама Роналдо мора да земи „Оскар“ ебаго... И Џек Николсон би му позавидел.:smir:

Ако имаш очи ќе видиш..Не велам дека беше пенал но тој му ја удри прво топката а потоа и го собори и судијата свиреше пенал што не ти е јасно?ц.ц.ц.:tapp::tapp:Ај сега гитла.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom