Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Ни треба само мирна рутинска „завршница“, иако има уште 75 минути. Неверојатни сме.
Ова е тимот!!!
Ама не треба да го заборавиме фактот дека во финалето, против кој и да играме, нема да има дечиња што ќе се лизнуваат и ќе ни поклонуваат гол.

Во секој случај нека ни е со среќа финалето.

Сите патишта водат кон Рим!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ама не треба да го заборавиме фактот дека во финалето, против кој и да играме, нема да има дечиња што ќе се лизнуваат и ќе ни поклонуваат гол.

Во секој случај нека ни е со среќа финалето.

Сите патишта водат кон Рим!
Да, сите патишта водат кон Рим кога се однесува за Манчестер Јунајтед. :)
Иначе, зошто Фабрегас е секогаш тажен? :(

Сигурен сум дека можеме многу повеќе да ги газиме, ама треба малце да се внимава, најубаво да си одиме на најсигурното. :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Браво момци, честитки, посебно ме изненади вториот гол кој што не го ни очекував, браво браво....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Честито финале се гледаме во Рим(дај боже)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.113
Поени од реакции
1.692
Фантастична игра,иаме све иако не очекував.Сер Алекс свака част за формацијава,сега уште Руни да се извади некаде 60 минута и Евра исто.
Можеме и повеќе да ги згазиме ако сакаме

N

navivacka

Гостин
Аууууууу каква бомба од Кики:vozbud:не ми се верува еј каков натпревар...џабе толку плашење од вас...со едната нога сме во финалето:vozbud:само ритинска игра второ полувреме... ИДЕМЕ РИИИИИИИИИИИИИИМ:pipi:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Ае честито финале.
Да се надеваме дека ќе се пофтори ланското.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ауууу браво, браво, бравооооо........ во Свети Николе имаше земјотреси пред 2-3 саата ама како што имаше во мојата зграда по водството на Манчестер :pos2:... ајде да слушнам кој е најдобар фудбалер на денешницатааааа...... асистенција за гол и бомбааааааа за 2:0....... најубаво ќе се чувствувам кога и Евра и Руни нема да добијат жолти картони и + пласман во финале... нема поубаво од тоа, а?

П.С Ако Арсенал иде во финале, јас од тогаш ќе навивам за Арсенал... :pos::pos::pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
По сè, изгледа ги преценивме Арсенал...
Децата врска немаат, подобри сме од нив во секој поглед, па уште фаворити за денеска, ау, ау, ау.
Ајде уште едно полувреме има во секој случај, може малце да поправат впечатокот.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Одлично прво полувреме, да не речам фантастично!
Арсенал не го виде голот камоли да упати шут!
Фергусон е директор на вселената!
Фала и пријатно!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Ајде наши..0:2 е СУПЕР резултат.Подобро и да сакавме не ни даваа..Сега ни е останува да одиграме мирно,да се одбраниме и да не им дадеме да ни дадат гол..Шо да кажам друго...Не ми текнува, во шок сум:vozbud:..Ај со среќа втор дел и пак ќе кажам РИМ СПРЕМИ СЕ!

Едит:Даа бе Хелз ме потсети..Руни е супер-дисциплиран,ама мислам дека Ферги треба да го извади околу 60-та за секој случај..

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Е ова се вика игра. Феноменално според мене, само да го сочуваат резултатот до крај, и одиме во Рим.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Prekrasno prvo poluvreme...vo vtoro nakaj 70 - 75 minuta feguson moze da gi izvadi evra i runi...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Браво за играте подобри сте нема што:kesa: иначе честито финале ке ве гледаме на 27 Мај позз:helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
odlicno 1 poluvreme ..neka ni e cestito finaleto iako ima uste mnogu...ronaldo sega se pokaza koj e koj..asistencija i bombaaa...
fergi zver

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom