Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
супер натпревар!голот на бекам најдобар.до крајот на сезоната мислам дека играме со тотенхем,да се надеваме дека ке изиграме вака па и подобро
Не сум сигурен, ама мислам дека во Прилеп има фирма која прави дресови по порачка.п.с некој знае каде може да најдам ваков дрес(во Македонија) со 11 Giggs на него?
мора ли околу знакот да пишува мај 19тх 1968....? :smir:п.с некој знае каде може да најдам ваков дрес(во Македонија) со 11 Giggs на него?
![]()
Најдов само со Роналдо и без име.Немора да е оригинал.
Не знам ова дали е постирано, се извинувам ако дуплирам.
Ибрахимовиќ за К.Роналдо
Најпосле е презентирана и последната можна комбинација околу иднината на најголемата ѕвезда Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо. Репрезентативецот на Португалија до сега беше продаден на неколку клуба, беше избркан, оставен цел живот на "Олд Трафорд", но никогаш разменет со некој друг фудбалер. Според последните информации во Сан, постојат реални шанси крилниот напаѓач да биде разменет за најдобриот голгетер на Интер, Златан Ибрахимовиќ.
Извор: Вечер.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Тешко низ Скопје друже оригинал. Единствено од официјалната продавница од Манчестер да нарачаш, ама нашиве врска немам колку царина ќе ти наплатат, затоа што е висока доста, а дресот не е толку скап. А кај нас и дури и да најдеш, мислам дека скапо би ја платилп.с некој знае каде може да најдам ваков дрес(во Македонија) со 11 Giggs на него?
![]()
Најдов само со Роналдо и без име.Немора да е оригинал.
Имаш во Битола специјализирана фирма за тоа...Ако имаш златна книга, побарај...Ако не оди на zlatnakniga.com.mk.....и побарај...Ако не најдиш кажи кај нас на форум, и ке ти најдам јас...ПоззззззззззНе сум сигурен, ама мислам дека во Прилеп има фирма која прави дресови по порачка.