Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Нема да не даваат на А1.
Ќе ги даваат Стоук - Сити и Њукасл - Сандерленд.
Незнам само дали мислам дека ќе имаат повеќе гледаност така, или нешто друго е работата.

Важно Арсенал ќе ги даваат. Еднаш не се ги испуштиле.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нема да не даваат на А1.
Ќе ги даваат Стоук - Сити и Њукасл - Сандерленд.
Незнам само дали мислам дека ќе имаат повеќе гледаност така, или нешто друго е работата.

Важно Арсенал ќе ги даваат. Еднаш не се ги испуштиле.
Па стално не лупаат во 18.30 часот, бош термин:toe:
И не мора да даваат во 16 часот фудбал, нека не даваат на А2, кој ќе ги гледа горенаведениве натпревари?:tapp:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Па зошто им е А2?Кога има натпревари во 18:30 нека ѓи даваат на А2...:tapp:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Па зошто им е А2?Кога има натпревари во 18:30 нека ѓи даваат на А2...:tapp:
Да, ама има изнакомпексирани новинарчиња, кои не ги даваат своите термини од копи-паст вестите, и затоа не не' давааат. Сепак, интернетот ни останува.:toe:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
0-0 заврши, во последната минута имавме шанса, мислам Невил шутираше..
Не е бил Невил, не играше тој... Еве го составот:
United: Kuszczak; James, Evans C, Chester, de Laet; Martin (Bryan 69), Possebon, Drinkwater; Brandy (Derbyshire 69), Macheda, Tosic (Petrucci 46).
Subs not used: Amos, Eikrem.
Booked: Tosic, Martin, Drinkwater.

А за Сабота... Ќе гледаме на интернет, или на ИнфоКанал за Струмичане :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Стварно во последно време се играте во 18:30

N

navivacka

Гостин
Аман од тие телевизии..порано на А2 не даваа во тој термин а сега и тие извисиа...секоја недела Афронал ке гледам јас...што ке гледам?црнци?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aјде да се потсетите на натпреварот со ВБА:smir:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Воопшто не ме чуде,навикната сум на тоа...се прашувам дали некој ке седне овој викенд пред тв...па почнаа и Стоук да го дават само да нее Манчестер...ама тука е Зикс со линковите:icon_bigg

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Муабетов е сите наши телевизии што пренесуваат други првенства, кога ќе има некоја поинтерена утакмица обавезно ја даваат. Сител, ако не може на главниот, дава на Сител 3, Телма скоро секогаш ги дава Јуве,МИлан,Интер и Лацио и Рома, само А1 се курчат, терминот не чинел ова она. Па имаат сега и А2, таму нека даваат, што се прават на Тошо, кој ќе им гледа Стоук и Њукасл и Дизниленд?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ова со натпревариве од 18 и 30 треба да се потпише петиција една. Секогаш кога почнува сезоната а1 ги дава сите можни натпревари па се како се одвива сезоната понатаму помалце и помалце. Сеа да можеби пари немаат ама ако немаат за да овозможат преноси на мечови па и да не е мачестер нека не се обидуваат да даваат преноси. може ќе излезе некој дру што ќе дае пари и од сите термини би дал од натпреварите.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе ова со натпревариве од 18 и 30 треба да се потпише петиција една. Секогаш кога почнува сезоната а1 ги дава сите можни натпревари па се како се одвива сезоната понатаму помалце и помалце. Сеа да можеби пари немаат ама ако немаат за да овозможат преноси на мечови па и да не е мачестер нека не се обидуваат да даваат преноси. може ќе излезе некој дру што ќе дае пари и од сите термини би дал од натпреварите.
Мислам дека плаќаат по сезона, и затоа ги даваат во повеќе термини, за да има повеќе застапеност на ТВ, да не биде само по еден натпревар на викенд. Овие од А1 изгледа неќаат да менуваат термин на вестите. Ама на А2 зошто не ја дават стварно незнам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom