Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ова го пишува на www.goal.com

Manchester United. Traffic problems have delayed proceedings at the Hawthorns by 30 mins and the game will now kick off at 2015 GMT.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
А има ли информација кој ке ни е судија?
Инаку одиме на победа и да го срушиме рекордот вечерва...добар е составот.

N

navivacka

Гостин
Ајде уште малку и почнуваме:vozbud:...не сум во можност да ги гледам ама се надевам на висока победа и да останеме на врвот на табелата.Со срека ѓаволи.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
West Brom: Carson, Hoefkens, Pele, Donk, Robinson, Zuiverloon, Borja Valero, Koren, Brunt, Simpson, Fortune.
Subs: Kiely, Cech, Bednar, Kim, Dorrans, Filipe Teixeira, Morrison.

Man Utd:
Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Park, Carrick, Giggs, Ronaldo, Berbatov, Tevez.
Subs: Kuszczak, Brown, Tosic, Scholes, Fletcher, Gibson, Eckersley.

Referee:
Rob Styles (Hampshire)
Повелеле :smir:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
А бре луѓе зошто не ги читате и предходните постови туку само таа страна што е последна. Прочитајте убаво не само билдајте постови и спамирате и после зошто ни ја клучеле темата. И некој други членови го кажаа ова исто па затоа дајте ве молам малку за поквалитетни дискусии а не само лупање без веза. Ајмо со среќа вечер.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Сепак мислам дека ферги лажеше за повредиве,за да мислат другите екипи дека сме ослабени и да очекуваат кикс од нас и они да играат поопуштено и да киксат :baeh::baeh::pos2:Добра приказна

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
ОоОоОоОо Фердинанд!
Па и немаме толку лош состав!

Со среќа, и да победиме, макар и минимално.
За струмичаните (га дават на инфо канало)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Ајде супер е...2-0 за нас на полувреме и играч повеќе...мислам дека ќе биде рутинско 2-ро полувреме.Да се надеваме дека САФ ќе му даде некоја минута на Тошиќ:)

N

navivacka

Гостин
Добро е...0-2 за почеток се надевам на уште голчиња второто полувреме...некој ако може да каже како течат акциите...
И ова:Кај се оние кои велеа дека од Бербатов нема ништо?да ги слушнам веднаш...влегува во форма и ги оправдува парите кои беа дадени за него...и зашто овој доби црвен картон Робинсон?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Уште едни осигурани 3 бода и прво место на табелата...тоа се бара...Керик Ѕвер!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро е...0-2 за почеток се надевам на уште голчиња второто полувреме...некој ако може да каже како течат акциите...
И ова:Кај се оние кои велеа дека од Бербатов нема ништо?да ги слушнам веднаш...влегува во форма и ги оправдува парите кои беа дадени за него...и зашто овој доби црвен картон Робинсон?
Заради опасен старт над Парк, ама многу опасен, заслужен црвен, не знам зашто се чудеа толку играчите на ВБА.
Џабе се сомневавме во денешните 3 бода, лесно ги освојуваме... :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Керик како го има извежбано пасот... Со Тотенхем 2 гола со негови асистенции, вечерва пак му ја намести на Митко. Супер плејмејкер е Мајкл. Иначе полувреме убаво, фино, ВБА не играт бункер и тоа придонесува за поинтересен фудбал. За црвениот картон, незнам шо да кажам, судијата беше многу блиско и ич не се замисли кога го извади картонот. Добро играат сите, Рио на почетокот не беше загреан, ама тоа му е од паузата, а Роналдо, незнам дали навикнавме да прави магии на теренот ама во последно време нешто не е во топ форма.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
добро е 0-2 ..... супер игра.. за вториот гол не ми е јасно карсон зошто се бунеше... кога негова грешка беше ја испушти топката ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom