Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Јас бугарската не ја факам па така да треба да чекам 23:15...Леле нека му ја мислат Селтик во каква форма е Руни,а полека и Роналдо влегува...се надевам дека утре Тевез ке биде во стартните 11

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Конечно успеав да ја отворам страницата нешто заебаваше сега ке се провере што дискусии има

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
абе ке ја даваат на МТВ 2 изглеа...иначе честито огромна победа глеам конечно форумов се вратил мн тапа беше без фановиве дека у околинава кај мене 2-3ца за манчестер само :S руни е во одлична форма утре мислам дека ке има реметење...а селтик од последните 3 утакмици 1 имаат тепано дека знам ги уплакав цело време...

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
АЈМООООО ЧЕСТИТООООО ПОБЕДААААА ! ! ! ! !. Едноставно супер игра на сите, посебно ме изненади Нани, а Руни веќе идол ми станува.

Мислам дека со Селтик би требало и Тевез да игра, не го имам видено одавна.

ГОЛОВИТЕ ОД НАТПРЕВАРОТ ТУКА.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Дечки ке тепаме ли денеска, или требаше да прашам колко ќе тепаме денеска:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Јас дадов прогноза дека 2 - 0 ќе биде за Мна Ју...

N

navivacka

Гостин
Па секако дека ке тепаме без разлика колку не е важно колку голови,важно е 3те поени да се наши...Го знае ли некој можниот состав за вечерва и дали ке игра Тевез во стартните 11?

N

navivacka

Гостин
ТЕВЕЗ:САКАМ ДА ОСТАНАМ ВО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД

Аргетинскиот интернационалец игра како позајмен фудбалер на Олд Трафорд,позајмицата истекува на крајот од тековната сезона.

Сер Алекс Фергусон неодамна изјави уверено дека Карлос Тевез ке биде и во целосна сопственост на Јунајтед.

Медиумите шпекулираа дека и Реал Мадрид пројавил интерес но дека гудбалерот сака да остане во Јунајтед.

"Се што сакам е моите права да бидат целосно откупени од клубот,така јас и мојата фамилија би биле сигурни дека ке бидеме тука во годините кои доагаат...

По доагањето на Димитар Бербатов,Тевез го изгуби местото во стартниот тим,Фергусон преферира бугарскиот интернационалец и Руни да бидат во напагачкиот тандем.

Сепак Ферги синока изјави дека натпреварот со Селтик ке го започне со сите тројца.Тевез вели дека ужива со Руни.

Уште кога дојдов тука знаев дека ке има голема конкуренција за стартните места,поради тоа што Јунајтед веке го имаше Роналдо,Руни И нани.

" Алекс секогаш имз доверба во мене,и тоа ми го кажал.Имаше
многу пишувања дека јас Руни не можеме да играме заедно,но ние им покажавме на сите...Ние перфектно се разбираме на теренот плус сме одлични пријатели."

Дадете муполовина метар простор и тој ке постигне гол....Вејн прави неверојатни работи,дури и кога нема доволно простор.-изјавил Тевез

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ajde cestito pobeda, a i denes kje slavime pobeda 1000% xD

Poz. gjavoli xD

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
N

navivacka

Гостин
Едноставно секој сака да игра во најдобриот клуб на светот...Браво царе најдобар си само продолжи така...Некаде прочитав дека Роналдо :nesum: вечерва да игра...Се надевам дека Тевез конечно ке заигра зашто тој заслужува да биде во стартните 11

N

navivacka

Гостин
Нема потреба да биде во дилема...па треба Тевез да заигра во стартните 11 а Бербатов да започне од клупа...Тевез заслужува заради борбеноста на теренот...се бори за секоја топка...да не заборавиме дека минатата сезона даде клучни голови...сепак Ферѓи си знае

N

navivacka

Гостин
А и го заборавив ова...Накамура е одличен можеби,ама ние го имаме Роналдо доколку игра вечерва

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom