Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Nemam vreme da se vklucam vo diskusijata, i zatoa samo pozdrav na starite clenovi i dobredojde za novite. :)

Член од
18 јули 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
нема шанси да ги исфрлат(сега за сега) ма да е добро предупредување, да пазат што прават и како работат клубовите зашто со толкави долгови многу лесно можат да рокнат во ова кризни време (не дај боже).
Ма да за нашиот Манчестер ЈУНАЈТЕД нема смрт ке се спасат и секогаш ке бидат најдобри.

Поздрав за прв пат до сите!!!

N

navivacka

Гостин
Што слушам на Платини пак му текнало нешто,ма кога ке се вразуми тој човек?никогаш...Замислете ја лигата без МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,Челзи и Ливерпул?лигата ке биде хаос и се треба да се гледат шпански и италијански екипи...ке настане хаос кај фановите ама кој не прашува нас бе?никој само гледај и ќути...
И кој ке игра после во лигата?Вардар?Черно Море?Бате Борисов зар тие да бидат фаворити...ма ова нема врска...

Добредојде и од мене за новиот ѓавол:helou:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Абе он може да ги ,,извади,, ама нема да постигне ништо со тоа...

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Што бидна со официјалниот фан клуб на Манчестер Јунајтед во Македонија?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Што бидна со официјалниот фан клуб на Манчестер Јунајтед во Македонија?
Ќе биде, сега малку берба е(јаболка) па не сме многу активни, ама ќе се среди:helou:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бооо..незнам дали некој во моментов го гледате натпреварот Англија - Казахстан...сеа го пуштив...и го гледам Руни во кадар..со нов имиџ..дечкото е срижен кељајца (лустер) до коска........хехехеххехех..закон е..ме потсеќа на лудакот Пол гаскоњ от на времто... :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Бооо..незнам дали некој во моментов го гледате натпреварот Англија - Казахстан...сеа го пуштив...и го гледам Руни во кадар..со нов имиџ..дечкото е срижен кељајца (лустер) до коска........хехехеххехех..закон е..ме потсеќа на лудакот Пол гаскоњ от на времто... :)
На која телевизија а даваат?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
На која телевизија а даваат?
Јас гледам стриминг...од StarSports [EN]...
еве линк ..да си избериш преку што софтвер да гледаш ако сакаш...јас преку СопКаст гледам и чиста и без сецкање е сликата..
тука линкот

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Вака сигурно уште пострашен е:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom