Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Нема зошто да ни е криво бе,вака кога ќе се избаци некој падобранец од Зарамзалино ми се сере.Сфаќаме дека на сите ви е криво што Вардар е Шампион и што Комити направија одлична журка како на трибина така и на школка и сега ќе плукате ... џабе е ... ПАТЕТЕ
--- надополнето: 26 мај 2012 во 12:28 ---
Oвој па Панче што до вчера идеше со ЦПБ и душа даваше за нив најде да ни соли памет,значи нешто дефинитивно не е во ред.Da vi kazam samo ovie od Gjorce sto se dka od Centar imase nad 100 lugje na utakmicata, imase lugje od Karpos i od Aerodrom taka da ne mrcite mn od selski naselbi. Druga rabota vo centar bile najgolemite seljaci, ma daj be nemoj da me jebes , Vardar i Komiti bajabi ve iskomplexirale , i Ilco e kriv so sakase na vas stadion da se igra, mn ve potepa toa ocigledno e!!! pozz
Можеби си глуп,а можеби и не,не знам тоа,ама не мора ни да ти објаснувам дека околу играњето на нашиот стадион е вмешана вашата партија што ве спаси од бездната.
Илчо така го доби и тениското игралиште во Мирче Ацев,со помош на неговиот школски другар Глујо,така си доби и кола.
А комплекс,никој нема комплекс од никого,џабе збориш за комплекси
Сега ќе дојде Џигерчо и ќе почне да се заканува да не збориме многу многу да не не снајде помрачина,како што се закануваше во темите за Работнички и Мзт.
Туга