Наводно Влазрими имале премија ако ја победат па биле мотивирани...завршена е работата годинава според мене !! Слушам муабети дека не сме расположени ни за бараж ама ќе видиме. И реалноста со тие играчи е таа ... срамота е Пелистер со тие искусни играчи да се брани минатото коло 90 минути у 92 дава гол и тука паднаа сите води на нас мислам. Се брани против играчи што до вчера играа у 3та лига !! Тоа е третолигашки играчи .. со нив неможе да се влезе !!Како бе од Влазрими сте изгубиле?
Да не ја наместиле за да не отпаднат?
Наводно Влазрими имале премија ако ја победат па биле мотивирани...завршена е работата годинава според мене !! Слушам муабети дека не сме расположени ни за бараж ама ќе видиме. И реалноста со тие играчи е таа ... срамота е Пелистер со тие искусни играчи да се брани минатото коло 90 минути у 92 дава гол и тука паднаа сите води на нас мислам. Се брани против играчи што до вчера играа у 3та лига !! Тоа е третолигашки играчи .. со нив неможе да се влезе !!
Дечко за какви навивачи збориш од Ѓорче не ми е јасно мене ?Не се форсирај жити се, во Ѓорче повеќе навивачи има на Вардар него ли на Македонија ЃП, па ќе му направеле нешто на Илчо. Година дена кај вас играмне, што не дојде да ни покажеш тоа што го ломотиш по форуми цело време?
Оди фрли се во Вардар жити се...
П.с. Пржино за вашана населба со кал до колена, е Лас Вегас
Да не зборам која е разликата во културата на жителите на двете населби
Бла бла бла, сигурно имаме повеќе redovni членови од Ѓорче од вашите редовни 8-10 члена на ДХ.Дечко за какви навивачи збориш од Ѓорче не ми е јасно мене ?
Ако мислиш на оние “Комити“ што се Комити кога Вардар е шампион,ги имате пун курац,биди реален,симни се од облаците.
Друго,не знаеш некој работи околу Илчо,не си компетентен да зборуваш.
Дека за трета лига си компетентен и информиран,тоа да,коментирај таму.
Трето,во врска со населбите нема ни да искоментирам,тоа е страв укуса,не се коментира.
Четврто,за каква култура бе зборуваш ти бре,кога цел стадион го уништивте денеска ?
Мрежите запалени,теренот лом,столчињата партали,цефките за вода искршени и ти најде да ми збориш за култура ?
Тогаш не во Вардар,во Пчиња фрли се.
Кажете му на Мијалков што ви ја поклони титулата да пушти пари и за денешнава штета која допрва ќе се утврдува,а и за претходните столчиња кој сеуште не се платени.
Aбе дечко бе...Бла бла бла, сигурно имаме повеќе redovni членови од Ѓорче од вашите редовни 8-10 члена на ДХ.
Дека не сте никаков фактор, не сте, го боли курац Илчо ако 8 души го мрзеле. Којзнае дали го мрзите или типов си лечи некои комплекси тука. А колку што знам не ни оди на утакмици, туку е од групата што оделе некогаш
А и не гледам нешто на што може да му замерите.
Ако имал нешто против ГОДИНА ДЕНА ИГРАВМЕ ТАМУ, гледам цело време се противи на тоа, па кој го спречуваше да дојде и да ни забрани?
Тоа што јаде гомна за другите населби, прво нека си ја види својата.
А што очекуваш кога 2 000 луѓе ќе бидат на толку мал простор?
Столовите и така ќе ви ги сменат. Оди направи зига-зага со 2 000 души (од која сака груоа нека се) да видиме дали нема да се скршат?
А и тоа си нема везе со културата на луѓето од соодветнтие населби.
Хех тебе те чекав редовниот се*ко на секоја тема и што има мислење за се и сешто од сите области !! Као БЦ си да си е*еш векот све знаеш само ти другово е раја неписмена.Не се форсирај жити се, во Ѓорче повеќе навивачи има на Вардар него ли на Македонија ЃП, па ќе му направеле нешто на Илчо. Година дена кај вас играмне, што не дојде да ни покажеш тоа што го ломотиш по форуми цело време?
Оди фрли се во Вардар жити се...
П.с. Пржино за вашана населба со кал до колена, е Лас Вегас
Да не зборам која е разликата во културата на жителите на двете населби