Епа тоа,ми кажаа дека сме немале игра денеска,тотално надиграни сме биле...Lavovi kaj bevte be,da ne ste gresile stadion nesto,ne ve vidov deneska:nesum:
btw igrata katastrofalna,nitu 1 eden sut nemavte kon golot na Renova,a mozevte da zagubite i so neki 4 5-0.:kesa:
1-о изгубивме...да не знае некој зашо се прекинала Слога-Турновокако заврши утакмицава?
poradi dozdot mi se cini posto terenov se popolnil1-о изгубивме...да не знае некој зашо се прекинала Слога-Турново
Да да заради дождот е прекината во 79та минута и ќе се важи резултатот 1-1.poradi dozdot mi se cini posto terenov se popolnil
Читај погоре што пишав и пишувај поубаво да те разбереме сите :smir:ej llavovi ja so se slluquva zas ne dojdofte?
А да не ги лажете луѓето дека не ве пуштила полиција. Други се причините поради кои не сте отидени и би било фер да не ја криете вистинатаЧитај погоре што пишав и пишувај поубаво да те разбереме сите :smir:
Никој не лаже фино лепо кажав,немам причина да ги лажам...ако не веруваш ти и таквите како тебе ондак ОКК.:smir:А да не ги лажете луѓето дека не ве пуштила полиција. Други се причините поради кои не сте отидени и би било фер да не ја криете вистината
Кога дојдовте бевме 20 души пола немаше,отидоа да купат за пиење,па покасно дојдоа уште.Тргнавме што тргнавме со автобус и на патарина нешто демек се јавиле од Ренова не смееле да примаат гостински навивачи и пуштиле желки на патарина да не вратат назад.Кога дојдовме ние у Скопје ве видовме едно 10 души бевте, колку бевте тргнати накај Тетово?
Никој не лаже фино лепо кажав,немам причина да ги лажам...ако не веруваш ти и таквите како тебе ондак ОКК.:smir:
Кога дојдовте бевме 20 души пола немаше,отидоа да купат за пиење,па покасно дојдоа уште.Тргнавме што тргнавме со автобус и на патарина нешто демек се јавиле од Ренова не смееле да примаат гостински навивачи и пуштиле желки на патарина да не вратат назад.
Инаку бевме 50 души се на се.