- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.014
- Поени од реакции
- 74.329
Abe pak gostuvate
Да брат прво и второво ова коло се паднаа така,да гостуваме...Abe pak gostuvate
Опааа мора да биде тоа...ние кога бевме немаше ништо,гледавме по патот чисто како солза беше.У недела се ке им ишпокртаме...Po pat kon tetovo sverceri se imaat ispotpisano sve da iskrtate
Greska si odamna im e napisanoОпааа мора да биде тоа...ние кога бевме немаше ништо,гледавме по патот чисто како солза беше.У недела се ке им ишпокртаме...
Greska si odamna im e napisano
Na avtopat e se gleda koga ke pomines na toa dzidovite od strana. Obavezno da oboite
Pa posle nie ke go prepravime vo komiti:smir:
Aj ke vidime:pos2::pos2::pos2:
Немој бе така нека поседи малку,како да е само еден зид да го ебам...:pos2:
Баш знаеме што ке пишеме,имам некои идеи уште од сега,ке им вратиме тродупло...Aj ke vidime
Bitno vie prepravete go posto pisuva dosta navredlivi raboti po nasata CISTA MAKEDONIJA. BTW sto napravivte so Amburet???
Уживај бе и лани играше тој нешто,беше сигурен дека ке не тепаат на сред Тетово,па видовме што се случи,почнаа да пуштаат индијанци да ни тепаат играчи.Кулирај си ти и гледај си ја Шчендија како игра во втора лига...Kenan Idrizi igral tocen rezultat za utresniot mec Renova-Mkd Gp 3-0...Zatoa nemoj utre da kazete offf sto se sluci:kesa::helou:
Колку и да дојдеме ке дојдеме,важно ке бидеме во Тетово...ej llavovi dan dojdete kako so teteks 9dushi:smir:
Не знам брат изгледа околу 100 души доагаме,па ке видиме до вечер сигурна бројка...важно ке дојдеме во Тетово да ги бодриме нашите миленици.:smir:lavovi ja znaete pribliznata brojka so kolku navivaci ke dojdete vo tetovo vo nedela ?
Ej ti jas ne znam so ti e filmof ja ova sum mu go pisal na eden navivac na teteks ti so mora da praes panika ako ne ti se sfigja nemora da vlagas na fan klub SHKENDIJAMbret - ovja go napisal ova dole :pos2::pos2:
Почетник
Регистриран: Jul 2009
Мислења: 47
Ako sakash da znaesh Shkendija e serceto na site kllubovi ALLBANSKI taka i BALLISTITE nie sme pervi.Igraqite koga igraa vo Shkendija adrenalinot im se pokaquva kako da igraat za reprezetacija na ALLBANIJA
Na nif im e cest da igraat vo SHKENDIJA ako treba i bes pare
I sakaat da vi pokazat deka mestoto na SHKENDIJA e vo 1liga
I toa ce vi dokazat
SHKENDIJA MBI TE GJITHA