Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
^ Togas i bese t.n. oformuvanje na t.n. navivacka grupa Lavovi ;)
Иии ти многу начитан бе ?!Абе ашљак одјеби жити господ...глеј си работа... сонувај дека ќе имаш навивачи од овој дел некоаш !!! И престани да сереш со твоиве филозофии грч у артериа ме фаќа. Кажи го у Ѓорче вака у живо пошто си фраер па тогаш ќе праиме муабет...ако стигнеме да го напраиме :cool: !!! Ај ходај сега...шетња !!!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Иии ти многу начитан бе ?!Абе ашљак одјеби жити господ...глеј си работа... сонувај дека ќе имаш навивачи од овој дел некоаш !!! И престани да сереш со твоиве филозофии грч у артериа ме фаќа. Кажи го у Ѓорче вака у живо пошто си фраер па тогаш ќе праиме муабет...ако стигнеме да го напраиме :cool: !!! Ај ходај сега...шетња !!!
Кои се тие Лавови?Навиваат за некого или?Тоа мора да се некои мангупи од периферија на Скопје што за нив одење во Центар е мисловен поим.А,во што да се обложиме дека ако Вардар пак биде во врвот на македонскиот фудбал(што е на добар пат) дека цела општина Ѓорче Петров пак ќе навива за Вардар?И не само Ѓорче Петров туку и сите други општини во Скопје.Тоа дека нема навивачи од Ѓорче Петров за Вардар тоа можеш самиот себеси да се лажеш.
И,пошто сте толкави мангупи немој утре пак кога ќе играте против некоја странска или албанска екипа пак да доаѓате и да молите кај Комити да ви дадат подршка како што сте молеле изминативе години;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Кои се тие Лавови?Навиваат за некого или?Тоа мора да се некои мангупи од периферија на Скопје што за нив одење во Центар е мисловен поим.А,во што да се обложиме дека ако Вардар пак биде во врвот на македонскиот фудбал(што е на добар пат) дека цела општина Ѓорче Петров пак ќе навива за Вардар?И не само Ѓорче Петров туку и сите други општини во Скопје.Тоа дека нема навивачи од Ѓорче Петров за Вардар тоа можеш самиот себеси да се лажеш.
И,пошто сте толкави мангупи немој утре пак кога ќе играте против некоја странска или албанска екипа пак да доаѓате и да молите кај Комити да ви дадат подршка како што сте молеле изминативе години;)
Колку % си сигурен со пишаново ?!
Тоа што молеле коњите од страна е нивна грешка и поради тоа цела група е оцрнета,затоа тие ликови ги нема веќе на трибина,т.е само еден беше,си се откажа самиот и можеш да бидеш сигурен дека од Ѓорче никогаш нема да имате навивачи,а уште помалку па ако Вардар излезе да игра во Европа.
Друго,може сме сељаци вакви такви,ама момци од Ѓорче командуваат на трибина на ЦПБ каде што има и голем број на Комити,т.е двојни навивачи фудбал-Вардар кошарка-Работнички ;)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Колку % си сигурен со пишаново ?!
Тоа што молеле коњите од страна е нивна грешка и поради тоа цела група е оцрнета,затоа тие ликови ги нема веќе на трибина,т.е само еден беше,си се откажа самиот и можеш да бидеш сигурен дека од Ѓорче никогаш нема да имате навивачи,а уште помалку па ако Вардар излезе да игра во Европа.
Друго,може сме сељаци вакви такви,ама момци од Ѓорче командуваат на трибина на ЦПБ каде што има и голем број на Комити,т.е двојни навивачи фудбал-Вардар кошарка-Работнички ;)
100% сум сигурен;).Твојот маалски клуб никогаш нема да биде на ниво како што е Вардар.Македонија Ѓорче Петров(Треска Шишево) и Работнички никогаш нема да имаат навивачи тоа нека ти е јасно.Ќе правиме муабет за една година кога Вардар ќе игра квалификации за Лига Шампиони;).Според темпото на работа клубот Вардар ќе блесне во стариот сјај до крајот на зимскиот период што после ќе следува армија навивачи од цело Скопје што пак ќе се вратат на стадион.Да сте сељаци сте хардкор сељаци, тоа нема дискусија,али да збориш за двојни навивачи првин погледни си кај вас.На фудбал Лавови,на кошарка ЦПБ,а приватно Делии или Гробари;).Сега сте Лавови или Дивизија Ханриево?Или пак ЦПБ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
100% сум сигурен;).Твојот маалски клуб никогаш нема да биде на ниво како што е Вардар.Македонија Ѓорче Петров(Треска Шишево) и Работнички никогаш нема да имаат навивачи тоа нека ти е јасно.Ќе правиме муабет за една година кога Вардар ќе игра квалификации за Лига Шампиони;).Според темпото на работа клубот Вардар ќе блесне во стариот сјај до крајот на зимскиот период што после ќе следува армија навивачи од цело Скопје што пак ќе се вратат на стадион.Да сте сељаци сте хардкор сељаци, тоа нема дискусија,али да збориш за двојни навивачи првин погледни си кај вас.На фудбал Лавови,на кошарка ЦПБ,а приватно Делии или Гробари;).Сега сте Лавови или Дивизија Ханриево?Или пак ЦПБ?
Koњу очигледно не си запознаен со моменталната ситуација,џабе ке дискутираме.
Распрашај се што како е моментално па дојди тука со разно разни претпоставки,а не да ми тролаш на лепе очи.
Ајт одјеби.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Можеби никој МК клуб нема да биде како Вардар што бил порано ама како сегашниов и оној од претходната година можат да бидат сите.
Од Ѓорче или Општина Ѓорче како сакаш има навивачи на Вардар ќе има и имало во минатото секој што сака да те убеди во спротивното сака да те излаже.
Неможеш да тврдиш за сите дека се сељаци зошто ќе испаднеш глуп.Има сељаци али едно запамти дека најголемите сељаци се од Карпош,Центар,Бутел...Јасно е дека во Ѓорче,Карпош,Центар,К.Вода,Бутел има сељаци во мал број ама да оцрнуваш цели општини заради некој Х фацки неиде.
Колку сакаш пишувај али јасно е дека дел од Комити и Лавови идат со ЦПБ и неможеѓ да ме убедиш во спротивното зошто лично јас ги знам тие што на фудбал навиваат за Вардар/Ѓорче и пеат Работнички-пички,а во баскет се за Работнички.
Тоа е реалноста па сеа дали ти одговара тебе или не незнам.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Како прво неможам да сватам кога ќе се пише нешто против вас одма е комплекс, а сега овде што е ??? Да не сакаш да си од Ѓорче, да живееш тука ... ?!
E па вака сега по ред ... Лавови кој се и дали навиваат за некого, така ?!! Лавови се единствените навивачи што имаа муда да отидат у Тетово со Шкендија и да им пеат Ш*** пи*** ....јас сум тој, ги сакам, го сакам мојот клуб, мојата населба, мојата општина и мене и луѓево од тука не не мењаваш !!! Живееме на саат од Центар и сакаш навивачи на Вардар да има :D!!! Иди на You Tube пиши ''Како се слави титула во Ѓорче'' види си кои се Лавови да не објаснувам сеа капацитет на мозок имаш нула. Како викаш мора да се некои глупи сељаци, одење у Центар им е мисловна именка ??? А бе келепур ај распрашај се кој се е во Лавови главните што луѓе се и не ми кењај тука, главни фаци у градов ви се од Ѓорче ебате и со женски и со коли и со се !!! Ти од кај си бе другар, пошто ние сме сељаци ?! У Ѓорче нас становите не ни мирисаат на запршки не сме ''граѓани'' имаш право !!! Ајде во што се кладиме јас и ти дека Вардар нема да извади навивачи од Ѓорче ??? У што сакаш, памти го муабетов и за некое време ќе праиме муабет може ??? Молел еден што е избацен од групата, што е до мене сте дошле да идеме заедно против ши**ите ама вие секад знаете паметни да се праите па пошто еден фраер на купот искоментира во стил ''А бе да ви ебам сељаците од Ѓорче неможете Ши***риве да ги тепате '' знаеш што му се деси :cool:??? Ај сега шетај....разрешен си !!! Горд сум што живеам во најпатриотската населба во Скопје...Ѓорче и Македонија се сакаат со срце и душа ...!!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Како прво неможам да сватам кога ќе се пише нешто против вас одма е комплекс, а сега овде што е ??? Да не сакаш да си од Ѓорче, да живееш тука ... ?!
E па вака сега по ред ... Лавови кој се и дали навиваат за некого, така ?!! Лавови се единствените навивачи што имаа муда да отидат у Тетово со Шкендија и да им пеат Ш*** пи*** ....јас сум тој, ги сакам, го сакам мојот клуб, мојата населба, мојата општина и мене и луѓево од тука не не мењаваш !!! Живееме на саат од Центар и сакаш навивачи на Вардар да има :D!!! Иди на You Tube пиши ''Како се слави титула во Ѓорче'' види си кои се Лавови да не објаснувам сеа капацитет на мозок имаш нула. Како викаш мора да се некои глупи сељаци, одење у Центар им е мисловна именка ??? А бе келепур ај распрашај се кој се е во Лавови главните што луѓе се и не ми кењај тука, главни фаци у градов ви се од Ѓорче ебате и со женски и со коли и со се !!! Ти од кај си бе другар, пошто ние сме сељаци ?! У Ѓорче нас становите не ни мирисаат на запршки не сме ''граѓани'' имаш право !!! Ајде во што се кладиме јас и ти дека Вардар нема да извади навивачи од Ѓорче ??? У што сакаш, памти го муабетов и за некое време ќе праиме муабет може ??? Молел еден што е избацен од групата, што е до мене сте дошле да идеме заедно против ши**ите ама вие секад знаете паметни да се праите па пошто еден фраер на купот искоментира во стил ''А бе да ви ебам сељаците од Ѓорче неможете Ши***риве да ги тепате '' знаеш што му се деси :cool:??? Ај сега шетај....разрешен си !!! Горд сум што живеам во најпатриотската населба во Скопје...Ѓорче и Македонија се сакаат со срце и душа ...!!!
Ау стварно ова?! Не сум знаел дека сте до толку будали. Па не се виновни Комити што имаме неспособна полиција која не е во стање да обезбеди мир во Тетово при доаѓање на поголема организирана група од страна. Очигледно си многу мал, па не знаеш што се деси во Тетово пред 10 години кога отидоа Комити и Лојал Фанс, па сега полицијата не сака да си дозволи рискантни ситуации зашто е свесна дека е неспособна да се справи со нив.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ау стварно ова?! Не сум знаел дека сте до толку будали. Па не се виновни Комити што имаме неспособна полиција која не е во стање да обезбеди мир во Тетово при доаѓање на поголема организирана група од страна. Очигледно си многу мал, па не знаеш што се деси во Тетово пред 10 години кога отидоа Комити и Лојал Фанс, па сега полицијата не сака да си дозволи рискантни ситуации зашто е свесна дека е неспособна да се справи со нив.
Не единствени,но последни отидовме да,после нас никој нема отидено.
И да,отидовме доста ризично со само една полициска кола пред нас,а четири коли со наши луѓе отидоа порано во Тетово и тоа опремени со шалови транспаренти и бајраци,не чекаа сред Тетово и никој ништо не се осмели да им направи,колку и да серат Балистите дека не тепале.

Во врска со Лавови нема што да се коментира,секој си има свој прљав веш и не бегаме од тоа,постарите се посрамиле доволно,а помладите се тука денеска да го избришат тој срам.
Division Hanrievo како група не ги мештајте во квази муабети од типот рекла казала,немаат отидено ниту со ЦПБ ниту со Комити на ниту една утакмица и нема ни да отидат никогаш.
Нашата партија :)pos:) е Македонија Ѓорче Петров,кратко и јасно.

Па и за бројката,ме заболе ако идеме 50-100 души на трибина,не е битна бројката,битна е верноста кон клубот.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Утре ќе наплаќате карта на врата?:)
Незнам другар што како ќе биде, не бев тука ... ако се одлучат за тоа ќе биде минимална цена до кај 50 денари сигурно...
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:20 AM ---
Дојде и тој ден. Почеток на сезоната во Втората МФЛ што со нетрпеливост ја очекував. По минатите темни години во историјата на клубот полека се враќаме на стари патеки иако има уште неколку болни прашања што го боцкаат секој навивач на Ѓорче. Имаме солидна екипа која може да изненади секого и само со машка игра може да земе бодови дури и на најжешките терени во лигата. Очекувам оваа сезона да биде одиграна со срце за клубот затоа што повеќето се израсток на нашата школа и веќе оформени фудбалери. Со Господ Напред сезонава после први неколку кола ќе се даде јасна слика за се ...:)!!!
За денешниот натпревар очекувам да биде доста тешко бидејќи Миравци влезе годинава во 1 Лига да не заборавиме ама ете ради Х причини знаеме што се случи :D!!! Имаме одиграно со Миравци и во годината пред да станеме Шампиони и тоа во Купот во 1/4 Финалето, таму беше 1-1 а кај нас победивме во 3-0 или 3-1 не сум сигурен точно. Не е битно тоа битно е дека денес е исклучително тежок натпревар, момците очекувам да одиграат машки и на стартот да не израдуваат со победа дај боже (y)!!!

Денес Почеток 17 часот
Втора Македонска Фудбалска Лига 1. коло

Ф.К. МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ - Ф.К. МИРАВЦИ

Собирање во Парк од 16:00 до 16:30 ... за нашата гордост...за Ѓорче...за МАКЕДОНИЈА !!!
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:38 AM ---
Иначе на ФБ Страната на Македонија Ѓ.П. го има составот за претстојната сезона со слики :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.230793296962501.55332.148159338559231&type=1

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Слаб некако тимов..мислев дека ќе направите многу посолиден тим од овој:)Славче.А детево ми се чини е од Тетово и ако е тој што мислим тешко дека ќе ви биде некое засилување.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Слаб некако тимов..мислев дека ќе направите многу посолиден тим од овој:)Славче.А детево ми се чини е од Тетово и ако е тој што мислим тешко дека ќе ви биде некое засилување.
Пола од овие нема да играат верувај, зошто тимот е веќе познат кој е другите се ради реда и што да правиме кога вие ни ги помативте сметкиве со играчиве :D (се шалам)...Има три џокери мислам може тројца играчи да дојдат после преодниот рок така да ќе има место за уште тројца :)... А и не мора многу за 2 Лига другар, ќе видиш дека немаме лоша екипа... Позз

Kajgana Shop

На врв Bottom