Како прво неможам да сватам кога ќе се пише нешто против вас одма е комплекс, а сега овде што е ??? Да не сакаш да си од Ѓорче, да живееш тука ... ?!
E па вака сега по ред ... Лавови кој се и дали навиваат за некого, така ?!!
Лавови се единствените навивачи што имаа муда да отидат у Тетово со Шкендија и да им пеат Ш*** пи*** ....јас сум тој, ги сакам, го сакам мојот клуб, мојата населба, мојата општина и мене и луѓево од тука не не мењаваш !!! Живееме на саат од Центар и сакаш навивачи на Вардар да има
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
!!! Иди на You Tube пиши ''Како се слави титула во Ѓорче'' види си кои се Лавови да не објаснувам сеа капацитет на мозок имаш нула. Како викаш мора да се некои глупи сељаци, одење у Центар им е мисловна именка ??? А бе келепур ај распрашај се кој се е во Лавови главните што луѓе се и не ми кењај тука, главни фаци у градов ви се од Ѓорче ебате и со женски и со коли и со се !!! Ти од кај си бе другар, пошто ние сме сељаци ?! У Ѓорче нас становите не ни мирисаат на запршки не сме ''граѓани'' имаш право !!! Ајде во што се кладиме јас и ти дека Вардар нема да извади навивачи од Ѓорче ??? У што сакаш, памти го муабетов и за некое време ќе праиме муабет може ??? Молел еден што е избацен од групата, што е до мене сте дошле да идеме заедно против ши**ите ама вие секад знаете паметни да се праите па пошто еден фраер на купот искоментира во стил ''А бе да ви ебам сељаците од Ѓорче неможете Ши***риве да ги тепате '' знаеш што му се деси
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
??? Ај сега шетај....разрешен си !!! Горд сум што живеам во најпатриотската населба во Скопје...Ѓорче и Македонија се сакаат со срце и душа ...!!!