Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
и мене ми е жал за вас што губите од новаци:vozbud:
иначе денес играта прво полувреме и немавме некоја посебна шанса ама второ полувреме целото беше наше ама на крај од единствениот нивни пробив примивме гол:nesum::nesum:тоа е прв пораз дома по подолго време ни е ова:nesum:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Незаслужена победа на Ренова!!!Ако глеаме ние повеќе заслуживме да победиме...Ренова не покажа ама баш ништо рака на срце и нашиве не беа нешо подобри али сепак за нијанса бевме...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Еве едно мое гледиште за денешнава утакмица...

Во прво полувреме немавме некој посериозни шанси,но сепак поседот на топката беше за нас,имавме една шанса за гол преку Клечка кој за жал не успеа да ја поткачи топката и да и го смени правецот...поконкретни бевме цело прво полувреме додека Ренова чекаше шанси преку контра напади да го загрози нашиот гол.
Второ полувреме се тргна поодлучно кон голот на Ренова,се напагаше од сите страни и Ренова пак се бранеше,поседот на топката пак беше за нас,повеке имавме од играта,но немаше кој да даде гол,Клечка мислеше дека игра одбранбен играч за Ренова и на секоја наша шанса ја вракаше топката назад до средина на теренот или ја шутираше без врска.
Теренот беше како селска ливада од водата пошо врнеше цел ден без престан и на моменти играта изгледаше како ватерполо.
Голот беше примен во 90 минута по грешка на одбраната,катастрофална грешка беше направена...но што е тука е,не не сакаше среката денеска !

За навивањето...се вративме на трибини повторно по бојкотот што го имаше и навивањето беше повеке од одлично за нас.На трибина бевме до 50 души максимум,навивање прво полувреме против управа,а второ за нашиот клуб и можам слободно да кажам дека на моменти грмевме,ечеше цел стадион.
На крај останавме уште десет минути да навиваме по што излегоа фудбалерите да ни отпоздроват за безрезервната подршка што ја имаа од нас денеска преку целата утакмица...

Слики подоцна ке има !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Еве едно мое гледиште за денешнава утакмица...

Во прво полувреме немавме некој посериозни шанси,но сепак поседот на топката беше за нас,имавме една шанса за гол преку Клечка кој за жал не успеа да ја поткачи топката и да и го смени правецот...поконкретни бевме цело прво полувреме додека Ренова чекаше шанси преку контра напади да го загрози нашиот гол.
Второ полувреме се тргна поодлучно кон голот на Ренова,се напагаше од сите страни и Ренова пак се бранеше,поседот на топката пак беше за нас,повеке имавме од играта,но немаше кој да даде гол,Клечка мислеше дека игра одбранбен играч за Ренова и на секоја наша шанса ја вракаше топката назад до средина на теренот или ја шутираше без врска.
Теренот беше како селска ливада од водата пошо врнеше цел ден без престан и на моменти играта изгледаше како ватерполо.
Голот беше примен во 90 минута по грешка на одбраната,катастрофална грешка беше направена...но што е тука е,не не сакаше среката денеска !

За навивањето...се вративме на трибини повторно по бојкотот што го имаше и навивањето беше повеке од одлично за нас.На трибина бевме до 50 души максимум,навивање прво полувреме против управа,а второ за нашиот клуб и можам слободно да кажам дека на моменти грмевме,ечеше цел стадион.
На крај останавме уште десет минути да навиваме по што излегоа фудбалерите да ни отпоздроват за безрезервната подршка што ја имаа од нас денеска преку целата утакмица...

Слики подоцна ке има !
Без навреда али од тоа што го видов на телевизија до 70 и некоја минута не ни знаев дека сте на трибина дур не слушнав чукање на тапан. Далеку ми изгледаше тоа од грмење. И бројка од 50 души??? Не видов повеќе од 30:toe: Али сепак мило ми е што се вративте :pipi:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Без навреда али од тоа што го видов на телевизија до 70 и некоја минута не ни знаев дека сте на трибина дур не слушнав чукање на тапан. Далеку ми изгледаше тоа од грмење. И бројка од 50 души??? Не видов повеќе од 30:toe: Али сепак мило ми е што се вративте :pipi:
Jебига...во второ полувреме дојдоа уште деца и цело второ полувреме се навиваше без престан....да можам комотно да кажам дека грмевме пошо се очекуваше поголема бројка,но времето зезна работа...се на се презадоволен сум од денешнава утакмица,се разбира само не од поразот.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
така е во второ полувреме дојдоа уште 5-6 луѓе ваљда зошто времето се потсмири и бевме погласни а и во второ полувреме се донесе тапан зошто повекето наши песни идат со тапан..
а ти сабер следниот пат ако сакаш да знаеш колку сме и дали грмиме дојди кај нас да не гледаш па процени:vozbud::baeh::baeh:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ептен неферски изгубивте..
Една посериозна шанса напрае Ренова и гол,и вашиве играчи само го пратеја Али како се движи и како го постигнува голот..

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Желки и џандари пуно беше поише од нас беа:muahaha:
не шала на страна имаше 5-6 џипа

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Maње битно според мене колку сме биле пошо за мене денеска најважно беше да се навива,не ме интересираше колкава ке биде бројката...но сепак се покажавме во одлично светло...па од следните утакмици очекувајте зголемување на бројката и се подобро и подобро навивање ;)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
И да не бевме 50 души бевме 30тина A-C-A-B ти погрешно си проценил малце но најбитно имаше навивање цело време без престан
еве една слика:
ве има мах.20 души,али тоа не важно во иднина ќе ве има сигурно повеќе,важно да се вративте за да помогнете на МЃП

Член од
16 јануари 2009
Мислења
255
Поени од реакции
135
Денес се даде максимумот на трибината и се покажа како се сака клуб од срце.Задоволен сум од денешното издание

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
По подолго време пишувам бидејќи бев оправдано отсутен . Малце за утакмицата со Ренова да бидеме децидни и јасни . Навиваше подгрупата Дивизија Ханриево и можам да кажам дека подобро поминав на утакмица од кога и да било . Се пееше без престан . За целосен респект се и новите маици . Трансот е Дивизија можете да приметите значи пееше подгрупата додека главните заради уште неразјаснети причини со управата не дојдоа на натпреварот од мене сеуште непознати причини . Сепак Ѓор4че во срце го носиме и докажавме и дека 20 души можат да бидат посложни од 500 на трибина кај нас :helou:. Секоја чест за нас и за сите момци од Ханриево кој со целото срце го сакаат Ѓорче :helou:.

Kajgana Shop

На врв Bottom