- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Треба жал за шчендија да ти биде, што игра у втора лига...zal mie za vas stvarno
Треба жал за шчендија да ти биде, што игра у втора лига...zal mie za vas stvarno
Без навреда али од тоа што го видов на телевизија до 70 и некоја минута не ни знаев дека сте на трибина дур не слушнав чукање на тапан. Далеку ми изгледаше тоа од грмење. И бројка од 50 души??? Не видов повеќе од 30 Али сепак мило ми е што се вративтеЕве едно мое гледиште за денешнава утакмица...
Во прво полувреме немавме некој посериозни шанси,но сепак поседот на топката беше за нас,имавме една шанса за гол преку Клечка кој за жал не успеа да ја поткачи топката и да и го смени правецот...поконкретни бевме цело прво полувреме додека Ренова чекаше шанси преку контра напади да го загрози нашиот гол.
Второ полувреме се тргна поодлучно кон голот на Ренова,се напагаше од сите страни и Ренова пак се бранеше,поседот на топката пак беше за нас,повеке имавме од играта,но немаше кој да даде гол,Клечка мислеше дека игра одбранбен играч за Ренова и на секоја наша шанса ја вракаше топката назад до средина на теренот или ја шутираше без врска.
Теренот беше како селска ливада од водата пошо врнеше цел ден без престан и на моменти играта изгледаше како ватерполо.
Голот беше примен во 90 минута по грешка на одбраната,катастрофална грешка беше направена...но што е тука е,не не сакаше среката денеска !
За навивањето...се вративме на трибини повторно по бојкотот што го имаше и навивањето беше повеке од одлично за нас.На трибина бевме до 50 души максимум,навивање прво полувреме против управа,а второ за нашиот клуб и можам слободно да кажам дека на моменти грмевме,ечеше цел стадион.
На крај останавме уште десет минути да навиваме по што излегоа фудбалерите да ни отпоздроват за безрезервната подршка што ја имаа од нас денеска преку целата утакмица...
Слики подоцна ке има !
Jебига...во второ полувреме дојдоа уште деца и цело второ полувреме се навиваше без престан....да можам комотно да кажам дека грмевме пошо се очекуваше поголема бројка,но времето зезна работа...се на се презадоволен сум од денешнава утакмица,се разбира само не од поразот.Без навреда али од тоа што го видов на телевизија до 70 и некоја минута не ни знаев дека сте на трибина дур не слушнав чукање на тапан. Далеку ми изгледаше тоа од грмење. И бројка од 50 души??? Не видов повеќе од 30 Али сепак мило ми е што се вративте
pa dobro na slikava nema ni 30 dusi, ama gledam zelkite vi gi pratile bitno.И да не бевме 50 души бевме 30тина A-C-A-B ти погрешно си проценил малце но најбитно имаше навивање цело време без престан
еве една слика:
ве има мах.20 души,али тоа не важно во иднина ќе ве има сигурно повеќе,важно да се вративте за да помогнете на МЃПИ да не бевме 50 души бевме 30тина A-C-A-B ти погрешно си проценил малце но најбитно имаше навивање цело време без престан
еве една слика: