Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Финтата е да го спремиш играчот да изигра месец-два (или едно европско/светско првенство) екстра квалитетно.
Цената на играчот од месец-два расте 500%. И што е најглупо, после тие месец-два, играчот и да игра катастрофално, ако припаѓа на некој попознат клуб, дигната цена си стои. Па и ако се закачи некоја екипа да се заебе да го плати, ондак иде барање ненормална плата.

Мое мислење е дека 85% од овие играчи кои што мигрираат од попознати клубови се (не малку) многу преплатени.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Rodgers on Sahin: "I believe, from the club, everything has been organised and sorted in terms of paperwork so we're hoping in the next 24 hours that can be done.
"He is a great technician. He was player of the season in Germany, captain of Dortmund and fantastic at a very young age.
"He got a move to Real Madrid and obviously through injury it has not quite worked out for him.
"But he is a wonderful player technically and tactically who understands the game and we hope his extra quality coming in will help the group."

:гик: :icon_lol: :cuc:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Еј ама ми е криво Џонсон што ќе иде у Сандрленд ми иде да си гризнам од газов :mad:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.989
Еј ама ми е криво Џонсон што ќе иде у Сандрленд ми иде да си гризнам од газов :mad:
Чим испуштаат квалитетен играч за ефтина сума сигурно имаат некој друг на ум. Демпси изгледа, и тоа би било нашето последно засилување

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Чим испуштаат квалитетен играч за ефтина сума сигурно имаат некој друг на ум. Демпси изгледа, и тоа би било нашето последно засилување
-Џонсон

-Демпси

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Реално:
-Добро крило(Рамирез, Мертенс)

...
Многу скролање :icon_lol:
...

-Џонсон (Даунинг број два)
-Демпси (брзина како Адам)
-Даунинг

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Реално:
-Добро крило(Рамирез, Мертенс)

...
Многу скролање :icon_lol:
...

-Џонсон (Даунинг број два)
-Демпси (брзина како Адам)
-Даунинг
Добро или вие премногу пратите италјанско или Болоња ви е втор тим. Колку пати сте го глеале тој Рамирез да изигра 90 минути па го дигате до небо? Исто и овој Мертенс? Јас можам да коментирам за Џонсон и Демпси пошо сум ги глеал многу често. Не викам дека Демпси е лош ама Џонсон е тоа што ни треба. Не се плаши да повлече напред, да помогне назад, да нафрли, сам да шутне. Брз е навикнат е на Англиско плус е млад. Сигурно е и желен да се изнаигра пошо у Сити матер му ебаа на клупа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.989
Море црнец да ве еби цела страна со два збора ја испишавте. Ебаве тролови ебаве :pos:
--- надополнето: 24 август 2012 во 20:51 ---
Добро или вие премногу пратите италјанско или Болоња ви е втор тим. Колку пати сте го глеале тој Рамирез да изигра 90 минути па го дигате до небо? Исто и овој Мертенс? Јас можам да коментирам за Џонсон и Демпси пошо сум ги глеал многу често. Не викам дека Демпси е лош ама Џонсон е тоа што ни треба. Не се плаши да повлече напред, да помогне назад, да нафрли, сам да шутне. Брз е навикнат е на Англиско плус е млад. Сигурно е и желен да се изнаигра пошо у Сити матер му ебаа на клупа.
Значи го имаме гледано Рамирез доволно пати за да заклучиме дека е квалитетен. А Мертенс е играчиште, тука не смее збор да има. Џонсон ќе беше исто така супер засилување ама ете отиде во Сандерленд. Значи ни останува Демпси или пак по некоја случајност Волкот доколку се реши Венгер да се отараси од него.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Велемајсторот на клупата на Ливерпул има нешто на ум, не се секирајте.

Сега гледате зошто тајно работеле? Пошо сите играчи за кои се заинтересирани ке им ги лапнат другоразредни екипи ко Сандерленд, просто.

Некогаш се боревме со цела Европска елита за играчи, денес Сандерленд ни ги зема пред нос.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Велемајсторот на клупата на Ливерпул има нешто на ум, не се секирајте.

Сега гледате зошто тајно работеле? Пошо сите играчи за кои се заинтересирани ке им ги лапнат другоразредни екипи ко Сандерленд, просто.

Некогаш се боревме со цела Европска елита за играчи, денес Сандерленд ни ги зема пред нос.
Можеби не го бараме Џонсон! Помисли на тоа? Или твојата трансфер политика би била, земи го оној за кој се шпекулира?

Kajgana Shop

На врв Bottom