Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Енрике по прв пат не е во стартниот тим(во побитните натпревари) а Џерард и Керол по прв пат започнуваат натпревар заедно

Г

Гучи

Гостин
ВТФ шо праи овој бе, со 6 у одбрана :pos:
пс. Кара влезе, очекувајте автогол :P

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ова второво полувреме ко два саати да траше .... немавме напад :D цел тим у одбрана !!! 0-1 охохо супер :) Дома да ги изедеме и Финале ... :vozbud:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ВТФ шо праи овој бе, со 6 у одбрана :pos:
пс. Кара влезе, очекувајте автогол :P
Кара играше ДМФ..... :)

Рутински изиграна утакмица, презадоволен од резултатот...идам малку да се истрчам низ маало, пун сум со адреналин, срцево ми лупа 200 на саат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито и од мене баш ми е мило што ги тепавте Арапите се надевам дека ќе ги елиминиарте

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
е вака се игра куриња едни 90 минути мисла да не ти прелета да престанеш да трчаш
господ знае на што беа на утакмицава гарант паѓаат на допинг ако ги тестираат :icon_lol:
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 22:54 ---
П.С. честитки и поздрави на антена пет праќајте :D

S

Stivie G

Гостин
Супер игра, супер резултат се е супер. Со една нога сме веќе на Вембли. Останува да одиграат рутински на Енфилд. Играч на натпреварот Реина. Спаси неколку топки. Одлично одиграна партија од страна на Хендерсон, Агер, Шкртел, Џерард. Замерки речиси и да немам. Единствената лоша работа е тоа шо Спиринг се повреди. Се надевам дека не е ништо сериозно.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Супер игра, супер резултат се е супер. Со една нога сме веќе на Вембли. Останува да одиграат рутински на Енфилд. Играч на натпреварот Реина. Спаси неколку топки. Одлично одиграна партија од страна на Хендерсон, Агер, Шкртел, Џерард. Замерки речиси и да немам. Единствената лоша работа е тоа шо Спиринг се повреди. Се надевам дека не е ништо сериозно.
Супер резултат да ама супер игра? Јас како што гледав второ го игравме како со 2 црвени картони. Несмее така да биде во никој случај. Имавме убава предност 0-1 на гости ама што не се ни обидувавме барем од контра да ги фатиме ме плашеше. Ајде стигна Харт аут да изведува никаков притисок ни ништо. Ако примевме 1 гол мислам дека можеа уште 10 да ни дадат... Тоа е мое мислење иначе од резултатот а и од тројката Белами,Џерард и Керол сум презадоволен.

Kajgana Shop

На врв Bottom