Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Добро бе пичка му матер Тевез за 10м отишол у Јуве..
5м помалце од Ален и 1м повеќе од Аспас..ебемти логика:)

Како може да не ги ни копкало да понудат 10м нашиве??

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Дечко, Тевез во Јуве ќе зима плата колку што зимаат Ален, Аспас, Алберто, Мињоле и Коло Туре заедно односно 96.

Плус, Тевез од 5 утакмици 1 игра како да е најдобар на сФет а 4 го нема нигде, ко играч мањак.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дечко, Тевез во Јуве ќе зима плата колку што зимаат Ален, Аспас, Алберто, Мињоле и Коло Туре заедно односно 96.

Плус, Тевез од 5 утакмици 1 игра како да е најдобар на сФет а 4 го нема нигде, ко играч мањак.
Лајкот е за првиот дел. За вториот апсолутно-асертивно-категорично не.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лајкот е за првиот дел. За вториот апсолутно-асертивно-категорично не.

Море, тоа што заврши средно не ти дава право да користиш повеќе зборови со исто/слично значење и со тоа да демонстрираш моќ на знаење!

Него, кажи зошто не се согласуваш и кај скиташ до сега бе, ќе ти еам матурантот, еј :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

Исто ќе му дојде,дури и у ќар би биле.

Аспас- 9м
Мињоле-10м
Алберто -6м

= 25м + плати( ај ќе ги рачунам дека сите зимаат по 30к) тоа ти е некаде 4.3м за плати.. се на се 29-30м

Тевез 10м +100к неделно. = 15м се на се..

Епа сеа што е подобро овие 3ца или Тевез ? Пази што ќе одговориш:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто ќе му дојде,дури и у ќар би биле.

Аспас- 9м
Мињоле-10м
Алберто -6м

= 25м + плати( ај ќе ги рачунам дека сите зимаат по 30к) тоа ти е некаде 4.3м за плати.. се на се 29-30м

Тевез 10м +100к неделно. = 15м се на се..

Епа сеа што е подобро овие 3ца или Тевез ? Пази што ќе одговориш:)

Сакаш да ми кажеш дека Тевез, што нит игра стандардно има пад на форма од утакмица во утакмица и сезонава не даде повеќе од 15 гола е подобро решение од тројцава горе наведени?

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Изгледа нештата биле позамрсени него што изгледаше. Аспас, ХМ и што е следно, како ке се постигне хет-трик? :confused:

Еј да ги бараа со боринче вакви Фиком-договори на играчи, па што сака нека биде ама немаше да ги најдат.
Liverpool's attempts to sign Sporting Lisbon centre-back Tiago Llori have reportedly stalled due to an agent dispute in Portugal.

The Reds were hoping to land the highly-rated 20-year-old this summer and are believed to have already made one bid in the region of £3million for his services. However, fresh reports suggest any deal is on hold because Llori's club, Sporting, are unwilling to negotiate with more than 20 players who share the same representatives as their prized young forward Bruma, who is also being linked with a move away. Sporting have so far failed to persuade Bruma, 18, to sign a new deal and, due to apparent disputes with his agent, are now refusing to deal with them - potentially blocking the sale of Llori to the Reds - as he shares the same agent. It is thought Liverpool remain confident the problems will be ironed out eventually, however, and the youngster will still become a Reds player before the transfer window closes at the end of August.

http://www.express.co.uk/sport/football/410550/Liverpool-manager-Brendan-Rodgers-looks-elsewhere-after-reaching-dead-end-for-Tiago-Ilori
Ја следев така троа ситуацијава со Мики и со неговата слика од Лондон и испадна дека сликата е оригинална, дека не е поставувана претходно на нет. Тоа што го прати Ливерпул е точно. Ваков трилер ни Тарантино, Нолан или што ти ја знам тамо неможе да состават.
Него ме чуди како наеднаш Ериксен стана тринаесто прасе...:свиркам:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сакаш да ми кажеш дека Тевез, што нит игра стандардно има пад на форма од утакмица во утакмица и сезонава не даде повеќе од 15 гола е подобро решение од тројцава горе наведени?

Ме прашуваш дали е подобар од Аспас и Алберто ??:)
Сериозен ли си?

Ај што го браниш Роџерс за секоја постапка ај, али што почна Аспас да ми го праиш подобар од Тевез ,ја претеруеш.
Човекот имаше годинава 17 гола и 10 асистенции(со пад у формата како што викаш) со ова статистика кај нас го прави втор најдобар стрелец и втор најдобар асистент у тим... Ваква статистика нема да имаат ни Ален,Аспас,Алберто заедно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ме прашуваш дали е подобар од Аспас и Алберто ??:)
Сериозен ли си?

Ај што го браниш Роџерс за секоја постапка ај, али што почна Аспас да ми го праиш подобар од Тевез ,ја претеруеш.
Човекот имаше годинава 17 гола и 10 асистенции(со пад у формата како што викаш) со ова статистика кај нас го прави втор најдобар стрелец и втор најдобар асистент у тим... Ваква статистика нема да имаат ни Ален,Аспас,Алберто заедно.

Дефинитивно си читаш како што ти одговара.

Ај ти што го сереш Роџерс за секоја постапка ама па и да ми го извртуваш муабетот. Не реков дека Аспас е подобар од Тевез. Тевез само со лева ќе биде подобар од Аспас. Муабетот е дека Тевез не е подобро засилување од Мињоле, Аспас и Алберто заедно.

П.С. Аспас 9ка:facepalm:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

А сериозно мислиш дека од Man. City ќе го пуштеа Tevez во Премиер-лигашки клуб?

Пример, оти Arsenal, Chelsea или Tottenham не се нафатија да го земат? И нив им фалат напаѓачи па пак не тргнаа по него, еве на пример Arsenal ќе даваат 20М+ за Higuain (според шпекулациите) а можеа Tevez за 10М (кој искрено ми е подобар од Higuain а плус е и PL докажан)...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
А сериозно мислиш дека од Man. City ќе го пуштеа Tevez во Премиер-лигашки клуб?

Пример, оти Arsenal, Chelsea или Tottenham не се нафатија да го земат? И нив им фалат напаѓачи па пак не тргнаа по него, еве на пример Arsenal ќе даваат 20М+ за Higuain (според шпекулациите) а можеа Tevez за 10М (кој искрено ми е подобар од Higuain а плус е и PL докажан)...

Па како ние можевме да го дадеме Торес у Челзи? Како Арсенал го дадоа Перси во Јунајтед итн..
Коа се пари во прашање се се прави.
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 16:37 ---
[quote="Peja989, post: 5966917, member: 41400"
П.С. Аспас 9ка:facepalm:[/quote]

Нели:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Да не ме сфатиш погрешно. Н'гог ако го вратат нека му ја дадат, не гледам трагично на тоа. Бројка е бројка. Само очекував дека ќе дојде уште еден шпиц, зошто веројатно Суарез си иде и за него ќе ја чуваат.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Море, тоа што заврши средно не ти дава право да користиш повеќе зборови со исто/слично значење и со тоа да демонстрираш моќ на знаење!

Него, кажи зошто не се согласуваш и кај скиташ до сега бе, ќе ти еам матурантот, еј :)
Абе Тевез... не е ко шо викаш до толку. Тевез е играч што никад не смее да се извади без разлика дали игра добро или не пошто у секој момент може да произведе магија и да ти го врати тимот у живот. Лошите партии му се коа цел тим не му игра добро, коа тимот му е на ниво и он е топ, али без разлика, секад коа му се пружа шанса за гол или асистенција ја користи максимално. Али џабе е муабетов коа сеа не би дошол пошто у негови очи и онака сме дрва.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе Тевез... не е ко шо викаш до толку. Тевез е играч што никад не смее да се извади без разлика дали игра добро или не пошто у секој момент може да произведе магија и да ти го врати тимот у живот. Лошите партии му се коа цел тим не му игра добро, коа тимот му е на ниво и он е топ, али без разлика, секад коа му се пружа шанса за гол или асистенција ја користи максимално. Али џабе е муабетов коа сеа не би дошол пошто у негови очи и онака сме дрва.

И јас сум ваков играч. Кога цел тим ми игра под конец, газам и јас на фудбал. Кога не им иде, многу норално дека јас нема да ја направам разликата. :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Совршениот поклон за роденден на Scouser88.

Можеме да собереме по 100че од секој у фан клубов и да го нарачаме, мислам дека сите се слагаме дека ќе вреди реакцијата :D
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 16:45 ---
И јас сум ваков играч. Кога цел тим ми игра под конец, газам и јас на фудбал. Кога не им иде, многу норално дека јас нема да ја направам разликата. :)
Продолжена е реченицата, не глуми медиум :P

Kajgana Shop

На врв Bottom