Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
Ајде нека ни е честито победа...било каква да е...важно победа е...оваа победа ќе биде мотив плус за уште поголеми успеси. YNWA !!
Можно е и казна да јаде ради средниот прст, убаво го крена само некој од соиграчите го фати и му ја спушти раката. Чекаме на дисциплинската комисија што ќе каже.А, и Хендерсон мора да му биде резерва на Меирелеш, а не обратно.
Не знам зошто беше толку лут Меирелеш, ниту на кој беше лут ама многу се осеќаше дека нешто не е во ред.
оПсајд хахахаха .. со се се сложувам со тебе ама ова оПсајд ме изнасмеа. Хендерсон да .. има талент само за десно крило не е. ни Б нема од брзина кај него. Ќе те повторам Арсенал си е Арсенал , во никој случај не смее да се потцени. Ван Перси , Валкот , Сања , Аршавин .. се разбира дека имаат играчи. Волкот не беше слаб .. Енрике не дозволи да го помине хаха. ЛЕЛЕ КОЈ ЅВЕР ГО ИАМЕЕЕЕ .. Мен оф д меч за мене е Енрике. ИГРАЧИШТЕ!!! Кели е одличен у одбрана ама па напад гледа само да додаде ( често назад ) а не да пробие да нафрли да издрибла. ама па затоа коа ќе се врати Џонсон леле леле .. и секако за Раул мора да има место у прв состав! Се на се играта не ме импресионираше .. мислам дека доколку ПингПонг не добиеше црвен немаше да победиме.. но сепак доби .. простор колку сакаш и мораше да ги газиме тука , и тоа го направиме. тоа е тоа фанчиња , наредно коло Болтон мора да ги ебнемеЗошто цело време Хендерсон слаб , хендерсон таков. Па дали еднаш изгуби топка ? Дали еднаш грешка подаде ? тој баш си е добар но има еден проблем ХЕНДЕРСОН НЕ Е ДЕСНО КРИЛО и неможе да игра таму затоа и не е толку приметлив . Даунинг е крило со брзина и се , хендерсон ја нема таа брзина и затоа не е крило а ние го играме принудно тамо!
Инаку победа си е победа . Некој коментира дека голот бил од опсајд! па беше за зал! ама и ние сме примале голови од опсајд и голови со помош на балони па сме ги губиле поените.
Играта во глобала е добра , дали арсенал е ослабен или не сепак е АРСЕНАЛ и не смее да се поценува.