Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Извини, али морав да те поправам.
Добар избор на зборови. Ми се допаѓа како размислуваш. Имаш еден добар континуитет на пиење на вистинските апчиња :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добар избор на зборови. Ми се допаѓа како размислуваш. Имаш еден добар континуитет на пиење на вистинските апчиња :icon_lol:
Те послушав тебе и почнав да се оправам :pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Бар нека не земат ни реал ни барса титула у лш. Смачено ми е више да читам фанови што навиваат за Реал откоа им дојде Роналдо и оние што се за Барса откако Меси стана најбољи играч. Од вчера почнале да глеаат фудбал и сеа сегде спамаат дека шпанската лига била бољи од англиската... Многу ми е мерак да ги видам двата клуба као би паднале ниско па да видам тогаш кој ќе навива за нив... Каталонци my ass...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Бар нека не земат ни реал ни барса титула у лш. Смачено ми е више да читам фанови што навиваат за Реал откоа им дојде Роналдо и оние што се за Барса откако Меси стана најбољи играч. Од вчера почнале да глеаат фудбал и сеа сегде спамаат дека шпанската лига била бољи од англиската... Многу ми е мерак да ги видам двата клуба као би паднале ниско па да видам тогаш кој ќе навива за нив... Каталонци my ass...
епа стискај палци за челзи утре :confused: а па челзи ако "освојат" тек тогаш ти да видиш палење гасење главни ќе бидат :гик: радоста е голема кога ти е прв пат.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
епа стискај палци за челзи утре :confused: а па челзи ако "освојат" тек тогаш ти да видиш палење гасење главни ќе бидат :гик: радоста е голема кога ти е прв пат.....
Абе само Баерн. Мислам ќе нема проблеми со нив а? (y)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Абе само Баерн. Мислам ќе нема проблеми со нив а? (y)
абе пред некоа година коа не ја тепаа барса со 15 пенали недосудени ....не па сеа оди заприги ќе ги избушат
само баерн кој камикази ќе бидат на сантиаго мурињо им го знае лекот со интер еднаш ги чешлаше сега со реал ќе ги чешла

S

Stivie G

Гостин
Малку касно со сликата ама нема врска, подршка од фановите на Острава од Чешка. Пкажуваа голема почит за разлика од фановите на Гејчестер и Челшит.
556157_355838807785663_150698658299680_937972_1674985973_n.jpg
И за финалето верувам дека знаете дека судија ќе биде Фил Дауд.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Малку касно со сликата ама нема врска, подршка од фановите на Острава од Чешка. Пкажуваа голема почит за разлика од фановите на Гејчестер и Челшит.
Прегледај го приврзокот 42214
И за финалето верувам дека знаете дека судија ќе биде Фил Дауд.
Баник Острава е матичен клуб на Милан Барош.

S

Stivie G

Гостин
Денес уште еден талент ни стигна, 16 годишниот Дан Смит од Крув. По сликата што ја видов изгледа Кени дома му бил на гости :D.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Денес уште еден талент ни стигна, 16 годишниот Дан Смит од Крув. По сликата што ја видов изгледа Кени дома му бил на гости :D.
Само никако да најдам информација на која позиција игра типчево...

Kajgana Shop

На врв Bottom