Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу ми е интересно што Ловрен никој не го става прва постава а ќе игра прва постава :love::love::love:
Паааа не мора да значи. Од предсезона ќе се види што му е план. Мислам дека сите тројца (кои се борат за прва постава) дефанзивци ни се на исто рамниште и ќе мора да го запотат гзот за да бидат прва постава.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ај @RickyLFC9 пиши го целиот моментален состав, плус Signing да видам до кај сте. Ако земеме во предвид дека во втората сезона некои од засилувањата од лани кои баш и не се покажаа, можат да кренат форма и да се вклопат, ќе бидете сериозен кандидат за топ 4, па и повеќе :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И за полуфинале до ЛШ, иако не сме пласирани во ЛШ.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај @RickyLFC9 пиши го целиот моментален состав, плус Signing да видам до кај сте. Ако земеме во предвид дека во втората сезона некои од засилувањата од лани кои баш и не се покажаа, можат да кренат форма и да се вклопат, ќе бидете сериозен кандидат за топ 4, па и повеќе :)
Мило ми е што праша, време е да се врати моето "signing" :)

Ова е поише мое мислење за поставеност и слично, бар вака ми изгледа веројатно да се оформува тимот.

Мињоле / Богдан
Клајн / Виздом - Шкртел / Туре - Сако / Ловрен - Морено / Фланаган
Ален / Лукас
Хендерсон / Џан - Ковачич / Лалана
Ајб / Маркович - Signing / Стариџ - Фирмино / Кутињо
Е сеа кај е фрката? Прво, ја искрено би сакал да земеме уште еден фул бек (плус Клајн), по можност лев. DM позицијата ми е некако слаба карика, еден signing може и таму да се стави, мада ништо не се збори за тоа и затоа не верувам. Веројатно во случај да не се одвиваат работите по планирано таму, можеби Џан би можел малку да се повлече. Друга работа, благе везе неам како игра Фирмино и кај би играл, дали лево или десно, пошто у живот го неам глеано. Сам по себе кога читам вака пологично ми е некако лево, ама сигурно и тој и Кутињо ќе имаат загарантирана стартна улога, такашто веројатно ќе биде користен десно, или некако по централно. Го изоставив Милнер, не знам кај би играл он тука. Централниве се топ вака, со Ковачич во тимот таму нема место за него, па кога на тоа ќе се додаде и прашањето кај ќе игра Фирмино, не знам, ќе видиме. Во одбраната го имаме и Иљори, се надевам ќе биде вклучен некако во тимот. Интересно е што и покрај тоа што ги имаме и Ингс и Ориџи, кои исто така ги изоставив, плус Стариџ, сметам дека фали еден класа напаѓач. Се спомиња Бака, али не се нешто јаки гласините за него моментално, затоа оставив signing тука. Сепак, составов вака напишан делува премногу статичен. Средината и крилата и те како ќе мењаат позиции сезонава, такашто како и да ги пишам, нешто ќе биде утнато. Грубо мислам дека изгледа вака. Овој состав исто така подразбира продажба на Енрике, Ламберт, Коатес, Манкиљо (вратен назад), Борини, Стерлинг и Балотели.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мрдни го Лукас, стави го Џан а Милнер на местото на Џан.
Пред нив ќе си ги ставиш Хендерсон, Лалана, Кова и Милнер. Ете така ќе имаш место за него :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мрдни го Лукас, стави го Џан а Милнер на местото на Џан.
Пред нив ќе си ги ставиш Хендерсон, Лалана, Кова и Милнер. Ете така ќе имаш место за него :)
Мислиш Лукас да отпадне од стартните комбинции?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ke bide nas....ili nema...jak qr, vazno Firmino e nas

Kajgana Shop

На врв Bottom