Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ајееее.. дојде денот каде многу работи ке се искристализираат!

Денес ке се види колку тоа сме кадарни да играме на Победа, колку тоа сме кадарни да имаме континуитет во победите (мада Карлинг беше на мускули).

Денес според многу новинари (не само Гардијан) се предпоставува овој состав на Ливерпул

Според мене овде ке ни фали креативен дриблинг од средина (нешто што ни фали цела сезона)...

Според мене ова треба да се постави за денес.....

Малку подетално.....

Ако забележавте .... денес треба да се остава што поголем простор на Кајт, фактот дека тој полека се врака во форма треба да биде само додатна причина на онаа најважната, Гибс игра на таа страна. Тој скоро секоја утакмица прави некоја банална грешка (не дека игра лошо) и затоа е и цела нивна одбрана не сигурна.

Значи и Суарез и Џерард треба што подалеку од него како би се отворил простор да се игра 1 на 1. мислам дека тоа треба да биде оржјето на Даглиш.

Друго што е битно за денес е тоа што Суарез во оваа утакмица би требало да игра (според мене) офанзивен играч за Врска. Значи во никој случај во напад. Нападот односно 16-терецот треба да се оставе само и само на Керол. Вермален и Косчиелни се и те како добри во фаза на одбрана кога топката е спуштена на земја.
Значи за разлика од горната слика каде е Хендерсон овде би требало да биде Суарез.

Даунинг..... очекувам да блеска повторно денес и да се врати оној стариот Даунинг (не до Астон.... туку од Миделзборо ).

И да денес очекувам ГРЕШКА на Кара..... срце ми кажува дека Шкртел цела утакмица ке му ги исправа грешките!:facepalm:

Ае.. YNWA.... денес до победа!!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Ти го ставив стотиот лајк, да не доби награда некоја..:pos:
--- надополнето: 3 март 2012 во 02:52 ---
добив .... пакет кожувчанка :icon_lol: (те лажам бе ништо не пуштија:mad: )

Г

Гучи

Гостин

Само ова копиле го сакам на лето! :) Ова што праат филмови демек немаат пари е тактички за да не бараат астрономски суми клубовите.

Мора да се искористи шансата денес, без Перси се топџииве!
Суперстар што пиша, Адам задњи везни..никако!! спор е многу и губи топки безпотребно. Сам се става у незгони ситуации, а тоа е лошо ако игра како последен играч у средина, нАли ;) :D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Суперстар што пиша, Адам задњи везни..никако!! спор е многу и губи топки безпотребно. Сам се става у незгони ситуации, а тоа е лошо ако игра како последен играч у средина, нАли ;) :D

А нАли речоме дека идеме у Напад!..... затоа се заедно и Џерард и Адам.... впрочем Џерард би бил тој позади со тоа што повремено би ни ја изнесувал топката преку центар.
Додека задачата на Адам е да застане у место и ништо друго. С
Суарез би бил тој што би се извлекувал поназад да прима и да организира напад!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
^ Прашање е Џерард дали ќе игра
--- надополнето: 3 март 2012 во 12:36 ---

Само ова копиле го сакам на лето! :) Ова што праат филмови демек немаат пари е тактички за да не бараат астрономски суми клубовите.
Oвој или Хазард ќе завршат страшна работа. Само знаејќи ги нашиве ценкачи ќе се мазнат цело лето и последниот ден ќе фркнат 100 милиона за некој за кој не сме ни помислувале

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Reina, Kelly, Enrique, Skrtel, Carragher, Spearing, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Shelvey, Coates, Flanagan, Maxi, Carroll.

Знае некој што е со Џонсон? :confused:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Liverpool: Reina, Kelly, Enrique, Skrtel, Carragher, Spearing, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Shelvey, Coates, Flanagan, Maxi, Carroll.

Знае некој што е со Џонсон? :confused:
Имаше ситна повреда пред утакмицата со Холандија. Наводно на тренинг се повредил. Колку е сериозно не знам ама ете го нема ни на клупа....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Како е момчета! :)

Did you miss me?
Ооооооо видете кој се вратил :vozbud:
Кај беше досега бе? На Марс да појдеше ќе се вратеше.....мнооогу ми недостигше. Баш сега сакав да се откажам од форумот. Не бива без старците како тебе,суперстар,Атанасе,Стеф и остали.....

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не сум го чепнал целиот дел од спорт на форумов со месеци, како на рехабилитација да бев. Ама гледам во темата за Премиер Лига се е по старо. Така да од таму и во иднина ќе апстинирам, тука би упаѓал така почесто.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Значи денешната формација иде најверојатно вака:

Не верувам дека Кајт ке игра строго крило..... мислам дека Кени ја научи лекцијата дека тој веке нема сила за таа позиција.
Мислам дека Хендерсон ке покрива таму (нешто ко ротација) со тоа што би имал и голема задача по средината!

Ае со среќа!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819

Никогаш нема да постигниме гол!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Требаше да ... (речениците кои така почнуваат обично на крај имаат спротивен резултат). Така да предосејчам уште една маестрална одбрана од Карагер по што Ван Перси ќе се чуди како уопште му било дозволено да постигне таков гол, или евентуално подарок од Реина.

Ние гол со ова темпо би постигнале во моментот кога ќе му се окози козата на Далглиш.

И на десната страна од одбраната на арсенал дува долку јака промаја па затоа мислам дека далглиш не ја користи, да не ни се искриват играчите од промајата. Два пати му тргнаа на Гибс и гревот не знаеше каде се наоѓа. Ама не, ние и понатаму ќе се мачиме со Сања.

Едно нешто што ми се допадна е конечно да покажат авторитет против ривал, и очигледно извежбале некои комбинации. Остало се е по старо, не си додаваат туку си ја одбиваат топката.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ја изгубивме сезонава на Енфилд.

Kajgana Shop

На врв Bottom