Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Tuku, nema da ima sansa so gauchester da igrame u Liga kup
MK Dons gi ebaa na mrtvo vcera

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Ja sum za Boni, ama glea Bodo na fbook pisal ke im odel na kokoskite u 9ka
;) ;) :D
ко нас што ни доаѓаа од јунајтед...пизди тоа ептен, уште па да скокаат ако даат гол...аууу :)
али не би, тотално се немало потреба

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ко нас што ни доаѓаа од јунајтед...пизди тоа ептен, уште па да скокаат ако даат гол...аууу :)
али не би, тотално се немало потреба
Имаше еден тука од manure, коа најпедерската победа у светот ја доживеаја (црвениот на Шелви и дајвот на Валенсија), по утакмицата на форумов пишува "јас гледав кај нив, у дувлото на лавот" :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Имаше еден тука од manure, коа најпедерската победа у светот ја доживеаја (црвениот на Шелви и дајвот на Валенсија), по утакмицата на форумов пишува "јас гледав кај нив, у дувлото на лавот" :pos:
:D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Haters gonna hate. Fuck'em we go. We Walk. We never walk alone!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mk Dooooooonsssssss :) :) :D
Pederi. Ni skratija moznost da se probame vo napadot so Balo i Sturr

Член од
12 март 2012
Мислења
210
Поени од реакции
235
Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od mene :) Ne mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt :) Bez losi misli :)
YNWA

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
брат два диезапама мавни ке бидеш смирен до наредна утакмица :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od mene :) Ne mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt :) Bez losi misli :)
YNWA
Па добредојде бе другарче, чим си ми фан ја ептен те сакам и ако си од Скопје (или ако барем тука си некад за време на викенди) те поканувам да гледаме заедно у Бони, да се дружиме и да навиваме. Тоа од мене, од Дивајдерот ќе му побараш од ракијчето Ливерпулско победничко и тоа е тоа. Скаузерот исто иде, али него никој не го сака, такада мирна глава :P Пишувај почесто и да се видиме :)

П.с: И ја ги одлајкнав денес "И Јас Сум Ален" ради генијалните анализи против Стиви Џи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom